Az önce tuvalete gittim et gibi parça geldi 6 haftalıkken boş gebelik tanısı konmuştu zaten 12cm büyüklüğü sanırım kesenin evde düşük yapmak istedim ağrım kanamam falan olmadı şuan çok az bi kanamam var tekrar parça gelir mi kanamam yoğunlaşır mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanamanın çok yoğunlaşacağını sanmıyorum ama asıl düşmesi gereken büyük parçayı düşürmüşsün canım devamı pjhtu pıhtı şeklinde gelebilir fakat sonrasında mutlaka vajinal muayene olman gerekiyor içeride parça kaldı mı kalmadı mı diye parça kalırsa rahminde yapışıklık olurAz önce tuvalete gittim et gibi parça geldi 6 haftalıkken boş gebelik tanısı konmuştu zaten 12cm büyüklüğü sanırım kesenin evde düşük yapmak istedim ağrım kanamam falan olmadı şuan çok az bi kanamam var tekrar parça gelir mi kanamam yoğunlaşır mı
Merhaba ben de benzer bi süreçten geçiyorum. 6+5te kesin boş gebelik dedi doktorum 2 3 gün sonra kürtaja gel dedi ama ben hemen gitmek istemedim başka doktora da gösterecektim.Az önce tuvalete gittim et gibi parça geldi 6 haftalıkken boş gebelik tanısı konmuştu zaten 12cm büyüklüğü sanırım kesenin evde düşük yapmak istedim ağrım kanamam falan olmadı şuan çok az bi kanamam var tekrar parça gelir mi kanamam yoğunlaşır mı
Ben kürtaj istemedim doktorum çok dillendirdi hemen alalım kısa sürer vs diye ama istemedim kendiliğinden düşmesini bekliycem dedim öyle de oldu şuan kanamam çok az benimMerhaba ben de benzer bi süreçten geçiyorum. 6+5te kesin boş gebelik dedi doktorum 2 3 gün sonra kürtaja gel dedi ama ben hemen gitmek istemedim başka doktora da gösterecektim.
O sırada kanamam başladı. Ben sizin gibi bi parçayı yakalayamadım ama çok büyük büyük pıhtılar attım yaklaşık 2 3 gün sürdü. Şimdi açık kırmızı sıvı kanama geliyor. Chatgbt normal seyrinde gittiğini söylüyor. 7-10 gün arasında kahverengiye döner 10-14 gün arasında da tamamen biter diyor.
Kanama bitince de ultrasona görünmemiz gerekiyor mutlaka
Ben de istemedim onlara kalsa aynı gün kürtaja alacaklardı olan yine benim parama ve psikolojime olacaktı inşallah iyice temizlenmişizdir de hiç gerek duyulmaz artıkBen kürtaj istemedim doktorum çok dillendirdi hemen alalım kısa sürer vs diye ama istemedim kendiliğinden düşmesini bekliycem dedim öyle de oldu şuan kanamam çok az benim
Valla doktorlara kalsa hemen alıyolar hiç senin psikolojini düşünmüyo bile ben kalp atışı duymayı beklerken ve düşük tedavisi görürken bana boş gebelik tanısı koydular aynı gün de dediler ki düşük yapman lazım gel hemen alalım ben neye uğradığımı şaşırmışım psikolojik olarak kaldıramadım çok zorduBen de istemedim onlara kalsa aynı gün kürtaja alacaklardı olan yine benim parama ve psikolojime olacaktı inşallah iyice temizlenmişizdir de hiç gerek duyulmaz artık
Aynen öyle doktor amaan 5 dklık iş çok kolay bi işlem alıveririz diyor onlar için artık o kadar basitleşmiş ki parasını alacak işine bakacakValla doktorlara kalsa hemen alıyolar hiç senin psikolojini düşünmüyo bile ben kalp atışı duymayı beklerken ve düşük tedavisi görürken bana boş gebelik tanısı koydular aynı gün de dediler ki düşük yapman lazım gel hemen alalım ben neye uğradığımı şaşırmışım psikolojik olarak kaldıramadım çok zordu
Teşekkürler amin inşallahÖncekile hepinize çok geçmiş olsun Rabbim umarım birdaha yaşatmaz. Acaba boş gebelik olduğunda bir belirti yaşadınız mı beta yükseldi mi veya olandışı bir durum oldu mu yoksa sadece ultrasonda mı belli oldu
Anladım çok teşekkür ederim yeniden çok geçmiş olsunTeşekkürler amin inşallah
Ben 5+5ken kan vermiştim 6500 çıkmıştı 5 haftayla uyumluydu beta öyle olunca belirtilerim de normal hamilelikle aynıydı hiç ayırt edemedim 6. Hafta ilerleyince biraz göğüs ağrım azalmaya başlamıştı sadece ama mide bulantım devam ediyordu
Benimki de aynı şekilde hamilelik belirtileriyle aynıydı sadece kalp atışı ve bebeğin görülmesi gereken haftalarda kese boştu beta HCG değerlerim düşüyodu sürekliÖncekile hepinize çok geçmiş olsun Rabbim umarım birdaha yaşatmaz. Acaba boş gebelik olduğunda bir belirti yaşadınız mı beta yükseldi mi veya olandışı bir durum oldu mu yoksa sadece ultrasonda mı belli oldu
Bende Salı günü kontrole gidicem şu an 6 haftalığım ondan sordumBenimki de aynı şekilde hamilelik belirtileriyle aynıydı sadece kalp atışı ve bebeğin görülmesi gereken haftalarda kese boştu beta HCG değerlerim düşüyodu sürekli
Merhaba bende bırsey sormak istiyorum ben de ilk Tüp bebegım ve keseyı gördükten sonra kanamam oldu kesem duruyordu onsıra 5-6 haftalık dedi doktor dün tekrar gittim kalp atışı için yok dedi doktor ama hemen sağlıksız gebelik diyemem dedi ya geriden geliyordur ya geç döllenmedir benim boş gebelikse şu an kanamam olması gerekiyordu değil mi çünkü Gebelm ilerliyor kalp atışını göremedim Ne belirti var ya da kanama tam ne zaman başlıyor boş gebelikseAz önce tuvalete gittim et gibi parça geldi 6 haftalıkken boş gebelik tanısı konmuştu zaten 12cm büyüklüğü sanırım kesenin evde düşük yapmak istedim ağrım kanamam falan olmadı şuan çok az bi kanamam var tekrar parça gelir mi kanamam yoğunlaşır mı