Bos gebelik ve kan degerleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi ninaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ninaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
25
5
86
İstanbul
arkadaslar yaklasik 8. Haftada kese gozuktu ama bebek ve kalp atisi yoktu. Kan degerime bakildi ve yukseliyor birkac gun daha bekleyelim dendi. Bos gebelikte kan degeri artar mi? Artsa da 7 ya da 8e kadar en azindan bebegin gozukmesi gerekmez mi? Kan degeri ve bos gebelik aradindaki iliskiyi bilen yazarsa cok sevinirim.
Bir sitede de placenta oldugu icin deger yukselebilir yaziyordu. O da salgilayabilirmis. Kafam cok karisti

Bos gebelikte beta duzensiz artiyor. Normalde iki gunde bir iki katina çıkması gerekiyor.

Bos gebelikte beta artar ama arkadasinda dedigi gibi duzensiz artar iki katina cikmaz veya asiri derecede artar.. en az 1500-2000civarinda kese ve bebek gozukmesi lazim..

arkadaslar yaklasik 8. Haftada kese gozuktu ama bebek ve kalp atisi yoktu. Kan degerime bakildi ve yukseliyor birkac gun daha bekleyelim dendi. Bos gebelikte kan degeri artar mi? Artsa da 7 ya da 8e kadar en azindan bebegin gozukmesi gerekmez mi? Kan degeri ve bos gebelik aradindaki iliskiyi bilen yazarsa cok sevinirim.
Bir sitede de placenta oldugu icin deger yukselebilir yaziyordu. O da salgilayabilirmis. Kafam cok karisti
Ne oldu arkadaş ım netice merak ettim

22agustos sat. Bu tarihe gore 8. Haftamdayim. Ultrasonda haftam kucuk cikmisti. 6. Haftadaymisim. Kendim gidip b-hcg baktirdim 20584.22. Bana bos gebelik dendi bir hafta daha bekliyoruz simdi ama sabirsizlaniyorum. Bazen bebek gec gorunuyormus ya, sizce bu degerlere gore bebegim var mi yok mu???

Back
X