- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Sadece yolk kesesi olusmusduPeki bu dönemde kesenin içinde hiç bir gelişme olmadı mı?
Anladım. Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Geçmiş olsunSadece yolk kesesi olusmusdu
Bu kadar erken haftada ustten muayeneyle gozukur mu bilmiyorum , vajinal ultrasonla bakmasi gerekirdi. Hcg takibi de yapmamis. Bence yarin baska bir doktora git.İnan o kadar sinirliyim ki şu an. Bana bunu söyleyip postaladı. Ne hcg ye bakalım, ne vajinal bakalım demedi. Benim de kesem çok büyük. 23 mm.
Bu ne sinir burdaki herkes hamile değil gebelik Bölümü daha iyi yardımcı olur sana biraz sakin olSen ne diyosun be? Ben burda canımın acısıyla uğraşıyorum. Git başka yere çomak sok, çık konumdan
Seve seve.korkma in SA Allah gorursun bebisiniAnladım. Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Geçmiş olsun
Yarını nasıl edicem bilmiyorum. Allahım yardım et..Bu kadar erken haftada ustten muayeneyle gozukur mu bilmiyorum , vajinal ultrasonla bakmasi gerekirdi. Hcg takibi de yapmamis. Bence yarin baska bir doktora git.
Yarını nasıl edicem bilmiyorum. Allahım yardım et..
Anliyorum..benim bide tup bebekti..tam tuttu diye sevindik hic duymadigim bos gebelik cikti. Hala deniyoruz..neyse ,yarin sabah iyi bir doktora git,senin henuz erken ve ustten muayene yapmis sadece. İnsallah gozukurYarını nasıl edicem bilmiyorum. Allahım yardım et..
Bu gece gitme imkanım yok. Hem belki saçma ama yarına kadar küçük de olsa bir gelişme olur diye ümit ediyorum. 1.5 aylık boş kese bu kadar acıtırken allah evlat acısı vermesim kimseye.Imkanin varsa simdi bi gitsene.
Her hastane nasildir bilmiyorum da medipol gece 12ye kadar poliklinik yapiyor. Icin rahat eder.
Imkanin yoksa da kendini rahatlatmalisin.
Geçmiş olsun, allah tez zamanda kucağını doldursun. Kaç haftalıkken boş gebelik teşhisi konuldu sana?Anliyorum..benim bide tup bebekti..tam tuttu diye sevindik hic duymadigim bos gebelik cikti. Hala deniyoruz..neyse ,yarin sabah iyi bir doktora git,senin henuz erken ve ustten muayene yapmis sadece. İnsallah gozukur
Sen ne diyosun be? Ben burda canımın acısıyla uğraşıyorum. Git başka yere çomak sok, çık konumdan
Bu gece gitme imkanım yok. Bem belki saçma ama yarına kadar küçük de olsa nir gelişme olur diye ümit ediyorum. 1.5 aylık boş kese bu kadar acıtırken allah evlat acısı vermesim kimseye.
Tesekkurler. 8 haftada artik emin oldu doktor . tahlilin ilk gununden itibaren de hcg takibi oldu.Geçmiş olsun, allah tez zamanda kucağını doldursun. Kaç haftalıkken boş gebelik teşhisi konuldu sana?
İnsan olayın şokuyla birşey hissetmiyor. Doktorun odasından gülümseyerek çıktım. Son iki saattir gözyaşlarım pıt pıt dökülüyo. Engel olamıyorum. Allah kimseye yaşatmasın.Ah Can'ım Allah kolaylık versin.iki kayıp yaşadım biri kalbi durdu biri dış gebelik.o bekleme süreçlerini öyle iyi biliyorumki.isyanlarım ağlamalarım.Rabbim sana yaşatmasın ama herşeye hazırlıklı ol ve asla neden ben deme.Ama inşAllah senin kese içi doludur Allahtan Ümit kesilmez.ama doktor alttan bakıp daha net görebilirdi sanıyorum.
Hcg düzenli mi yükseldi? Nereden sonra bozuldu?Tesekkurler. 8 haftada artik emin oldu doktor . tahlilin ilk gununden itibaren de hcg takibi oldu.
İlk gunler yavas yavas artiyordu, orda suphelendi zaten. Sonra cok guzel artti ,tamam dedim duzeldi ama duzelmemis..zaten duzelmesine ragmen doktor beklicez dedi hep .dua ediyordum hep elim karnimda,o yuzden endiseni cok iyi anliyorum.Mide bulantilari falan tum hamilelik belirtilerini yasiyordum. Kese oldu kocaman ama bombos. Alicaz artik keseyi diyince hic tereddut etmedim zaten psikolojim cok bozulmustu. Doktora guvenimde tamdi her seferinde ultrasonda bana da ayrintisina kadar gosteriyordu. Senin simdi kafanda birsuru soru isareti var.doktor dogru gordu mu , gormedi mi ,belirtilerim neye isaret ,acaba erken mi vs vs yasamayan bilemez. Kendini cok yipratma lutfen. Erken haftadasin zaten .İyi bir doktora gidip beklmekten baska yapacak bisey yok su an.Hcg düzenli mi yükseldi? Nereden sonra bozuldu?
Canm ins boş gebelik degildir ama kötü bir şey dememis arkadaş. Tepkin biraz sert olmuşHergün onlarca ota b. ka konu açılan bir bölümde çatacak bir benim konum mu kaldı? Acı çekiyorum diyorum, bebeğim diyorum, konu burası değil bıdı bıdı. Allah islah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?