Boş gebelik. Yardım..

Merhaba , benimde ,lk gebeligimde bebegin kalbi durmustu. 22 subat 2016 p.tesi günüde ikinci gebeliğimde düşük ile sonuclandı ,ama zaten benim kesenin boş oldugunu öğrendik o yüzden düşmesine sevindim. Sizin çocuğunuz varmı? bu yasadıklarınızdan sorna test yaptırdınız mı?

Cnm konunu yeni gordum sonuna kadar okudum cok sewindim bende kasimda bos gebelikten dolayi kurtaj oldum hamile kalmaya calisiyorum stresin allaha sukur cabuk bitmis senin ben iki bekledim goremedim bebegimirabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Merhaba , Bende 22 Şubat da düşük yaptım ama zaten boş gebelik miş benimkisi. Sanırım suanda hamilesiniz. doğal yolla mı hamile kaldınız. aradan 2 ay gectikten sonra hamile mi kaldınız.Bilgi verbeilir misiniz?
tşk ederim

Geçmiş olsun canım hayır çocuğum malesef yok genetik test yaptırdım pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı tesbir amaçlı geve kalır kalma iğneye başlıcam

Cnm ben kurtaj oldum 68 gun sonra hapla adet oldum sonra da allaha sukur bi aya kalmadan hamile oldugumu ogrendim

Geçmiş olsun canım hayır çocuğum malesef yok genetik test yaptırdım pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı tesbir amaçlı geve kalır kalma iğneye başlıcam
hayılısı olsun hem sizin hemde benim için insallah. Bizden de doktor genetik test istedi. bir tane regl gör ondan sonra yaptır dedi. sizin genetik test de bu dönemde mi yapıldı?

Sennle ayniyiz Esrin mine cok sevndim mutlu haberini aldgna ins bende alirim ama umudum yok bugun hastaneye gttm 8 haftalik olmasi gerekirken 5 haftalik gorunuyormud 10 marta kadar bekleyecem ins hayrli haberler alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…