Boş gebelik. Yardım..

Bende görünmedi kürtaj sonlandı şimdi belki senin için erken bie kaç hafta daha bekle ben 2.5 ay bekledim ve görünmedi bebek aldılar kalitesiz sperrmden kaynaklanıyor sen eşini doktora göster yoksa tekrarlama durumu oluyor benim eşimin dusuk cikmisti Sperm sayısı o yüzden bos gebelik olmuştu yumurta var ama Sperm zayıf sonra eşim iğne oldu ve oğluma kaldım iki oglum var şimdi kurtajini iyi bır doktor yapsın hemen kalMan kolaylaşır belki canlanır görünür bebeğin hayirlisi

tüp bebekte böyle bir hata nasıl yaparlar en iyi spermi koymaları gerekmiyor mu para tuzagi mi

Hayırlısı neyse o olsun ama bence bebek var diorum gec döllenme oldu diorum yarin doktotdan haber alinca banada yazarmsn m.ettim simdi düşünmemeye çalış stres sıkıntı yapmamaya çalış canim sağlık li sag salim kucağına alırsın inşallah

Tup bebekle hamile kalip bos gebelik yasadim dusuk yaptim.2 aylik hamileyken bos gebelik oldugu anlasildi.senin daha cok yeni olusabilir bebegin.insallahh seninle olur bebegin cok zor umutlanip sonlanmasi.

6+3 gittiğimde bile kese içi boştu ama 8+2 iken gittiğimde 7+4 olmuştu ve görebildim.
Kese normal ilerlerken bebek geriden gelebiliyor. Kese haftama uyumluydu ama şuanda 1 hafta geride olduğunu öğrendik ultrasonda bebiş ölçülünce. Panik yapmayın çok yeni. Doktor biraz fazla abartmış bu durumu. Çaktırmadan haftaya yeniden görüşelim demesi lazımdı.

Son düzenleme:
Destek veren herkese çok teşekkür ederim. Başka bir doktora gittim ve keseyi de, bebeği de, kalp atışlarını da gördüm. Yok denilen keseden neler çıktı neler:)) allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Yaşayan arkadaşlarımın da kucağını tez zamanda doldursun:)

Ay çok sevindim. Gözunaydin.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Canım vajinal yolla baktı mı? Beta hcg değerini 2 günde bir ölçtürmen gerekir. Eğer sağlıklı bir şekilde artış gösteriyorsa bi sıkıntı yoktur

Canım ben hafta da kese gördük 1 hafta sonra gittik embriyoyu gördük 7. Haftada da kalp atışı duyduk gördük. Doktorun kullandığı ultrason cihazına ve karından-vajinal muayeneya göre bu süreler değişiyor.Öncesinde boş gebelikten kürtaj olmuştum. Çok tedirgin olmuştum bunda da ama içini rahat tut beklemekten başka yol yok. Bazı doktorlar direk moral bozabiliyor. Pat pat atıyorlar.

5. Haftada keseyi gördük

Ay çok sevindim. Bizim bi tanıdığı da doktor düşük yaptıracaktı boş gebelik diye eczacı eczanede ikna etti başka doktora yönlendirdi ki sizinki gibi çıktı. Gözün aydın

Cnm konunu yeni gordum sonuna kadar okudum cok sewindim bende kasimda bos gebelikten dolayi kurtaj oldum hamile kalmaya calisiyorum stresin allaha sukur cabuk bitmis senin ben iki bekledim goremedim bebegimirabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Cnm konunu yeni gordum sonuna kadar okudum cok sewindim bende kasimda bos gebelikten dolayi kurtaj oldum hamile kalmaya calisiyorum stresin allaha sukur cabuk bitmis senin ben iki bekledim goremedim bebegimirabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Teşekkür ederim. Üzme kendini. Zor günler geride kalmış. İnşallah çok yakında güzel haberler alıcaksın inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…