- 18 Ekim 2007
- 5.016
- 1.608
- 698
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Bende görünmedi kürtaj sonlandı şimdi belki senin için erken bie kaç hafta daha bekle ben 2.5 ay bekledim ve görünmedi bebek aldılar kalitesiz sperrmden kaynaklanıyor sen eşini doktora göster yoksa tekrarlama durumu oluyor benim eşimin dusuk cikmisti Sperm sayısı o yüzden bos gebelik olmuştu yumurta var ama Sperm zayıf sonra eşim iğne oldu ve oğluma kaldım iki oglum var şimdi kurtajini iyi bır doktor yapsın hemen kalMan kolaylaşır belki canlanır görünür bebeğin hayirlisiBugün 5+5 haftalığım. Keseyi gördük ama yolk sac oluşmamış boş gebelik olabilir dedi. Sonra şurada birşey oluşmaya başlamış yolk kesesi olabilir dedi. Gebelik kesem de haftamdan büyük çıktı. Beni iki arada bir derede bıraktı. Yolk kesesi geç görünen var mı? Boş gebelikse hiç birşey olmaması gerekmez miydi? Offf kürtaj mı olucam ben şimdi?
Ay çok sevindim. Gözunaydin.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Destek veren herkese çok teşekkür ederim. Başka bir doktora gittim ve keseyi de, bebeği de, kalp atışlarını da gördüm. Yok denilen keseden neler çıktı neler:)) allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Yaşayan arkadaşlarımın da kucağını tez zamanda doldursun:)
Amin canım çok sağol. Hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)Ay çok sevindim. Gözunaydin.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
5. Haftada keseyi gördükCanım ben hafta da kese gördük 1 hafta sonra gittik embriyoyu gördük 7. Haftada da kalp atışı duyduk gördük. Doktorun kullandığı ultrason cihazına ve karından-vajinal muayeneya göre bu süreler değişiyor.Öncesinde boş gebelikten kürtaj olmuştum. Çok tedirgin olmuştum bunda da ama içini rahat tut beklemekten başka yol yok. Bazı doktorlar direk moral bozabiliyor. Pat pat atıyorlar.
Ay çok sevindim. Bizim bi tanıdığı da doktor düşük yaptıracaktı boş gebelik diye eczacı eczanede ikna etti başka doktora yönlendirdi ki sizinki gibi çıktı. Gözün aydınDestek veren herkese çok teşekkür ederim. Başka bir doktora gittim ve keseyi de, bebeği de, kalp atışlarını da gördüm. Yok denilen keseden neler çıktı neler:)) allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Yaşayan arkadaşlarımın da kucağını tez zamanda doldursun:)
Cnm konunu yeni gordum sonuna kadar okudum cok sewindim bende kasimda bos gebelikten dolayi kurtaj oldum hamile kalmaya calisiyorum stresin allaha sukur cabuk bitmis senin ben iki bekledim goremedim bebegimiDestek veren herkese çok teşekkür ederim. Başka bir doktora gittim ve keseyi de, bebeği de, kalp atışlarını da gördüm. Yok denilen keseden neler çıktı neler:)) allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Yaşayan arkadaşlarımın da kucağını tez zamanda doldursun:)
Teşekkür ederim. Üzme kendini. Zor günler geride kalmış. İnşallah çok yakında güzel haberler alıcaksın inanıyorum.Cnm konunu yeni gordum sonuna kadar okudum cok sewindim bende kasimda bos gebelikten dolayi kurtaj oldum hamile kalmaya calisiyorum stresin allaha sukur cabuk bitmis senin ben iki bekledim goremedim bebegimirabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Sagol cnm gercekten inanilmaz sewindim rabbim herseyi yolunda kilsin insallahTeşekkür ederim. Üzme kendini. Zor günler geride kalmış. İnşallah çok yakında güzel haberler alıcaksın inanıyorum.
Amin canım hepimiz için inşallahSagol cnm gercekten inanilmaz sewindim rabbim herseyi yolunda kilsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?