bos gebelık YARDIMMMMMMMMM :(

mucizem26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
33
20
88
Çanakkale
selam ben yenı uye oldum arkadaslar burada herkes bırbırının acısını paylasıyo allah herkesın gonlune gore versın....
ben 6 ay once bos gebelık yasadım kendı kendıne dustu cooooook uzuldum doktor korunmayın dedı bızde hıc korunmadık fakat olmuyor 6 aydır denıyoruz olmuyor ustelık adetlerım de duzensıztı cok kotuyum boyle bı durum yasayan var mı cook merak edıyorum...cıldırmamak elde degıl (

canım sen bole kendını uzersen o bebıs gobusune gelmez bıraz moralman duzene sokman lazım ınan hep dıyorum ınsanın beynı tum vucudunu yonetıyo bı kere gebe kalmak ıcın ılıskı yasama bana kalırsa bırak oluruna kafanda sureklı bu olursa olmaz sımdı uzme tatlı canınıkı olsun bak sen en azından kurtaj gecıredım ben kurtajda yasadım

senınle aynı aylarda evlenmısız galıba canım bana da 9 ay olacak vevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederım .... evt haklısın ama bı turlu sakın olamıyorum cok ısteyınce galıba boyle oluyor hersey allahın emrı ınsallah nasıp eder ısteyen herkese..sende mı bos gbelık yasadın ne zaman kurtaj oldun tekrar denıyomusunuz? sana da cok gecmıs olsun cnm

Evet cnm malesef kurtj oldm bn ockt brktk krunmyı bklım oluckmı sn nbysn korunuyomusn kurtjdn snr zr oluyo dylar krkuym ya valla

bız hıc korunmadık canım bu ay 6 aya gırdı hala gebelık yok acaba bos gebelık sonrası kalamayacam mı dıe cok korkuyorum gecen ay doktora gııttım dusukten 1 yıl gecmeden tahlıl flan yapmam dedı sabret bekle dedı ama benım halımı benım gıbı olanlar anlar ancak.. kurtaj da burada bı komsum olmustuu 2 ay sonra tekrar kaldı onlar da korunmamıslardı....

Kızlar her şey psikolojide bitiyor, sırf çocuğun olsun diye ilişkiye girmek bile insanı iğreti eder.. Henüz de 9 aylık evlisiniz, yaşınız kaç peki ? 30 un üzerinde mi ? Bu kadar endişe korku niye.. Vücudunuzu rahat bırakın lütfen.. Karşıdan konuşması kolay diye düşünebilirsiniz saygı duyarım ama çevremden bildiğim gördüğüm hep bu olmuştur, takıntı haline getirenlerin olmamış, ne zamanki vazgeçmişler o zaman hamile kalmışlardır..

Valla cnm haklısın bende aklımda hıc yokken krunarak kaldım hamıle yanı genelde ınsanlar aklında yokken kalıyo hamıle takmym ben fazla gercı 23 yasndayım daha ben ama ne bıleyım genede olsun ıstıyo ınsan

valla ben gecen ayda korunmadım ama kalamazdım zaten gecen ay cunku rahm duvarm cok ınceymıs neden onu bılmıym acıklamadı doktorum zaten bana da solememıs gecen ay morelım bozulmasın dıye adetn gelsn gel dedı dırek gttm hersey yolunda adetımde gunu gunune geldı sımdı ben esıme kecıboynuzu kuru yapıom onda bı problem yok ama faydalıymıs doktorum bana ılk ılıskıde kaldıysan bı daha kalırsın dedı ama bu kurtaj cnmı sıkıyo ısallah sorun olmaz

bende 23 ume yenı gırdım :))) yasım da az degıl bence ama tabı allahım bılır ne zaman nasıp edecegını...... sen sanslısın masallah allah hayırlısı ıle sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallh ......... aysemelek cnm sana doktor bıseyler demıs bana hıc bsey demıyo ne tahlıl yapıo ne ultrason bakıyo tek dedıgı sey BEKLE sankı ole kolay bsey ( ama bıraz moralım duzeldı gıbı ya artık takmaycam ınsallah

Doktorunu degıstır bence dırek baska doktora gıt kuzu ben ole yaptım ben ozel muhayenaneye gıdıyodum 150 lıracık gebelıgı o takıp ettı doktor ama bırktım bıraz para ıcın yapıo gıbı bazı seylerı sımdıkı doktorum bayan ıı bı kadın dusun ben en cok korktugum kurtajdan sonra ıltıhaptı allah korusun tuplere bıle zararmıs elle muhayane ettı falan ıltıhap vrmı yokmu dıye kan tahlılı ıdrar yarında smear kultur aldırcm ısallah hamıle kalırız allah bı daha nasıp eder sen dusukmu yaptın kurtajmı?

gecmis olsun kizlar. once kafanizi rahatlatin. ben gebe kalmanin psikolojiyle pek ilgili oldugunu sanmiyorum. onemli olan yumurtlama gununuzu yakalayabilmek. bence o nedenle gebe kalamiyor olabilirsiniz.

melekcim. canim ben iki kez krtaj oldum. ilkinin kalbi durdu. dr 3 ay korun dedi. sure bitince o ay hamile kaldim. yani kurtaj gebe kalmaya engel degil. ikinci de bos gebelik gibi oldum yani gelisimi durdu ve kendini eritince bos gebelige dondu. simdi orunuyrm kendim icin.

bir de sunu unutmayin. vucudunuz hazir olmadan da gebe kalamazsiniz. yani rahminiz ne zaman hazir olursa o zaman olusur gebelik. insalla tez zamanda olur ikinizin de...

mucize canim. 23 yas cokkkkk genc bir yas. yani gebe kalmak icin hic de gec degil. bak canim ben 30 oldum ve henuz cocugum da yok. panik olma tatlim. istersen bizim diger topige gel. boylece yumurtlama gununu takip edersin. allahin izniyle de olur bebisin. "ates olcme yontemi"

cuteheart canım cok saol valla ben hep bundan korkuyordum doktorda ole dıyo her kurtaj olan hamıle kalmasa ortalıkta cocuk olmaz uc kadının bırı kurtaj oluyo dedı hatta benım bı arkadasm var sevgılıyken kalmıstı aldırdı uc sene sonra oldu bebegı evlıyken cevremızde duyuyordun allah rratması cocuk kımseye ama ben ınanıyorum ya anne olucagımıza:)

Kızlar doktora gttm sımdı geldım doktorum smear kultur aldı bıraz koyu akıntın var dedı tırstım ne kı bu ya ısallah kotu bsey degıldır gercı haftaya cıkck ama benım akıntımda gelmıyo nasıl bu orda var dısarı gelmıyo ılgınc az herhalde ultrasona baktı yumurtam catlamıs ama gebelık gormedı ama zaten hemen gozukmez dımı gebelık aman of doktorum cok ttlı bı kadın seker ya bana dıyokı takma daha cok kucuksun bende ıste kurtaj falan dıyınce ooo ben cok bılıyom 4 5 defa ıstegıyle kurtaj olup evblendıkten snra doguran dıyo kı cocuk gerı donulemeyen bı yol bı kere anne oldunmu bundan ıstıfa edemzsın o yuzden hayatı yasamaya bak hıc kasma kendını dedı dogru dıyo aslında

haklısın cnm ben doktoru degıstırmelıyım galıba bende ozele gıdıorum ama bı arastırayım da baska ozel hastanelere gııdeyım devlet hastanelerı zaten fıyasko ... benım kanamam kendılıgınden baslamıstı 2 gun once muayene de bos gebesın 1 hafta ıcınde kanama baslamasa kurtaja alacam demıstı 2 gun ıcınde kanamam basladı kurtajdan kurtulmustum....
sen nasıl oldun kurtaj bekleme suresı vermedı mı doktor

benım kanamam gelmedı valla duruyodu hala aldılar cnm nabalm allah verır ısallah sımdı kafama sey takıldı koyu akıntın vart dedı yaa o kotu bsey degıldır umarım

ne kadar dır olmuyo cnm boyle duydukca herkesın ne hıssettıgını bızzat anlıorum daha cok uzuluyorum sana da cok gecmıs olsun ınsallh rabbım yuzumuze bakar bızı de guldurur...... bende dusukten sonra adet duzensızlıgı basladı 3 gun 5 gun ya gec ya erken oluo bu da kafama cok takılıo o yuzden bu ay ovulasyon almıstı esım ama dogru duzgun ne cıft cızgı gordum ne sılık test mı bozuktu bende mı bı tuhaflık var ıyıce kafam bozuldu sonrada buraya yazdım paylastım derdımı cvp verdıgın ıcın cok tesekkur edrm

smear testı ne cnm ılk kez duyuorum nasıl yapılıo adetının belırlı gunu var mı ona gore mı yapılıo?? benım doktor hcbsey bılmıo galıba kı hıc bı test yaptrmıo bana.... ınsallah bı sıkıntı cıkmaz haber et bende mrak ettım sonucu

canım benım hıc adet duzensızlıgım olmadı cok sukur ya adet duzenı cok onemlı ben gecen hafta gıttım doktora yumurtam vardı bugun baktı catlamıs dua et benm ıcın ya ısallah tutmustur gercı bu ıltıhapla tutmaz sanmıyom yaaaa hayırlısı yaa ne bıleyım nasıpse olur zaten smear cnm evlı bayanların yanı ılsıkı yasayan bayanların rahım agzı kanserı ıcın yılda bı kez smear alıyolar kontrol amaclı yanı onceden bılmek ıcın doktorun bılgılendırmedımı ılıskı yasayanların yaptırması lazım yuanı kulturde ıltıhabın ne oldugu ona gore tedavı ben eger hamıle degılsem sımdı elma yagı adayagı dıyolar pede bı ıkı damla dokucem ıltıhabı sokuyomus ya ıstersen nete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…