selam ben yenı uye oldum arkadaslar burada herkes bırbırının acısını paylasıyo allah herkesın gonlune gore versın....
ben 6 ay once bos gebelık yasadım kendı kendıne dustu cooooook uzuldum doktor korunmayın dedı bızde hıc korunmadık fakat olmuyor 6 aydır denıyoruz olmuyor ustelık adetlerım de duzensıztı cok kotuyum boyle bı durum yasayan var mı cook merak edıyorum...cıldırmamak elde degıl(
bız hıc korunmadık canım bu ay 6 aya gırdı hala gebelık yokacaba bos gebelık sonrası kalamayacam mı dıe cok korkuyorum gecen ay doktora gııttım dusukten 1 yıl gecmeden tahlıl flan yapmam dedı sabret bekle dedı ama benım halımı benım gıbı olanlar anlar ancak.. kurtaj da burada bı komsum olmustuu 2 ay sonra tekrar kaldı onlar da korunmamıslardı....
gecmis olsun kizlar. once kafanizi rahatlatin. ben gebe kalmanin psikolojiyle pek ilgili oldugunu sanmiyorum. onemli olan yumurtlama gununuzu yakalayabilmek. bence o nedenle gebe kalamiyor olabilirsiniz.
melekcim. canim ben iki kez krtaj oldum. ilkinin kalbi durdu. dr 3 ay korun dedi. sure bitince o ay hamile kaldim. yani kurtaj gebe kalmaya engel degil. ikinci de bos gebelik gibi oldum yani gelisimi durdu ve kendini eritince bos gebelige dondu. simdi orunuyrm kendim icin.
bir de sunu unutmayin. vucudunuz hazir olmadan da gebe kalamazsiniz. yani rahminiz ne zaman hazir olursa o zaman olusur gebelik. insalla tez zamanda olur ikinizin de...
mucize canim. 23 yas cokkkkk genc bir yas. yani gebe kalmak icin hic de gec degil. bak canim ben 30 oldum ve henuz cocugum da yok. panik olma tatlim. istersen bizim diger topige gel. boylece yumurtlama gununu takip edersin. allahin izniyle de olur bebisin. "ates olcme yontemi"
haklısın cnm ben doktoru degıstırmelıyım galıba bende ozele gıdıorum ama bı arastırayım da baska ozel hastanelere gııdeyım devlet hastanelerı zaten fıyasko ... benım kanamam kendılıgınden baslamıstı 2 gun once muayene de bos gebesın 1 hafta ıcınde kanama baslamasa kurtaja alacam demıstı 2 gun ıcınde kanamam basladı kurtajdan kurtulmustum....
sen nasıl oldun kurtaj bekleme suresı vermedı mı doktor
gecmis olsun kizlar. once kafanizi rahatlatin. ben gebe kalmanin psikolojiyle pek ilgili oldugunu sanmiyorum. onemli olan yumurtlama gununuzu yakalayabilmek. bence o nedenle gebe kalamiyor olabilirsiniz.
melekcim. canim ben iki kez krtaj oldum. ilkinin kalbi durdu. dr 3 ay korun dedi. sure bitince o ay hamile kaldim. yani kurtaj gebe kalmaya engel degil. ikinci de bos gebelik gibi oldum yani gelisimi durdu ve kendini eritince bos gebelige dondu. simdi orunuyrm kendim icin.
bir de sunu unutmayin. vucudunuz hazir olmadan da gebe kalamazsiniz. yani rahminiz ne zaman hazir olursa o zaman olusur gebelik. insalla tez zamanda olur ikinizin de...
mucize canim. 23 yas cokkkkk genc bir yas. yani gebe kalmak icin hic de gec degil. bak canim ben 30 oldum ve henuz cocugum da yok. panik olma tatlim. istersen bizim diger topige gel. boylece yumurtlama gununu takip edersin. allahin izniyle de olur bebisin. "ates olcme yontemi"
Kızlar doktora gttm sımdı geldım doktorum smear kultur aldı bıraz koyu akıntın var dedı tırstım ne kı bu ya ısallah kotu bsey degıldır gercı haftaya cıkck ama benım akıntımda gelmıyo nasıl bu orda var dısarı gelmıyo ılgınc az herhalde ultrasona baktı yumurtam catlamıs ama gebelık gormedı ama zaten hemen gozukmez dımı gebelık aman of doktorum cok ttlı bı kadın seker ya bana dıyokı takma daha cok kucuksun bende ıste kurtaj falan dıyınce ooo ben cok bılıyom 4 5 defa ıstegıyle kurtaj olup evblendıkten snra doguran dıyo kı cocuk gerı donulemeyen bı yol bı kere anne oldunmu bundan ıstıfa edemzsın o yuzden hayatı yasamaya bak hıc kasma kendını dedı dogru dıyo aslında
smear testı ne cnm ılk kez duyuorum nasıl yapılıo adetının belırlı gunu var mı ona gore mı yapılıo?? benım doktor hcbsey bılmıo galıba kı hıc bı test yaptrmıo bana.... ınsallah bı sıkıntı cıkmaz haber et bende mrak ettım sonucu
ınsallah olur canım ınsallah hayırlı haber verırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?