Boş gebelik

zuhregeckalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
11
2
36
49
Tüp bebekle hamile kalmıştım ikizlere.böyle biliyorduk ancak dün usg kontrolünde kese biri iyice küçülmüş diğeri içi boş boş gebelik dediler maalesef.çoookkk kötüyüm .progestan iğne oluyordum bunu kesti doktor iki gün sonra konuşalım dedi.kürtaj olmadan bu durumdan kendiliğinden düşen oldu mu acaba .

Senin yerınde olsam iyi nir hastanede kurtaj olup incelemeye gönderirim bu durumda yapılıyomu doktoruna bır sor. Ben 8. Haftada kalp atısından 3 gun sonra kaybettım. İzmir tepecık egıtım arastırmada kurtaj olup incelettim. Kan pıhtılasması cıkmıstı bende zaten esımlede kan uyusmazlıgı vardı. Bi dahakı tedavimde 8 ay kan sulandırıcu kullandım. Yapılabılıyosa bı yaptır ben bu haftanda yapılır mı bilmiyorum. Yapılırsada nedenını öğrenir bidahakinde oyle devam edersin

Teşekkür ederim ilgine fakat zaten kan sulandırıcı iğne kullandım tüp bebek olduğu için bir de boş kese yani embriyo yok yüne de inceleme oluyor mu soracağım zaten .bundan önceki 2 hamileliğimde de 2 kez kalp atışını duyduk sorun yoktu sonradan kalbi durdu incelemeye de gitti genetik vs hiçbişey çıkmadı ama boş gebelik ilk kez yaşadım çok üzücü bomboş bir kese için 2 aydır uğraşıp duruyormuşum Rabbim kimsenin başına vermesin

Çok geçmiş olsun canım nasıl bir duygu iyi bilirim il tüp bebek denememde yaşadım peki değerlerin artışı nasıldı

Sağol canım.Değerlerin Artışı gayet katlanıyordu ayrıca bulantılar vs tüm belirtiler de mevcut ve hala devam ediyor belki kendiliğinden düşer diye bir iki gün bekleyelim dedi doktor olmazsa Pazartesi kürtaj .nasip .ilk denemem demişsiniz kaç kez denediniz ve sonuç nedir

benim normal yollaydı boskese dediler kürtaj oldum bir hafta sonra bebek geldi düştü 7 yıldır çocuk sahibi olamıyorum 3 aylık evliyken kendiligimden kalmıştım şimdi tupbebekle bile kalamiyom kuzenimin 4 ayda bebek göründü şimdi bir oğlu var bazen bebek keseye geç yerlesiyo ondan bazen hesap tutmuyor

Son adet tarihime göre 6+6 haftalık gebeyim geçen hafta kese gözükmüştü ama embriyo yoktu. Bugün yine gittim ama embriyo yine görünmedi. Doktor haftaya tekrar gel dedi ama ümitlerim tükendi. Boş gebelik olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…