Boş gebelik

Sizde cok sıkıntılar cekmişsiniz ama şimdi yavrunuzu kucagınza aldıgınızda hepsini unutturacak inşallah iyiki diyeceksinizBende o günleri görürüm inşallah evet bir defa yumurta toplandı 7 yumurta toplandı 4 adet 5. Gün embriyo su elde ettik ilki tutmadı ikinci boş gebelik şimdi geride iki tane kaldı onları ikiz dondurdular ikiz transfer edilecek başkada yok tutmazsa tedaviye en basında baslacagım ama onda gücüm kalmadı bu arada 32 yasındayım hiç bir sıkıntımız yok sebepsiz infertilite 2 yıllık evliyim

Olumsuzu düşünmeyin hiç inşallah bu sefer güzel olacak ben de 3 yıllık evliyim yaşım 28 yumurtalıklarımda sorun olduğu için erken başladık tedaviye biz de.İkiz transferinde tutma ihtimali artıyor inşallah güzel sonuçlar alırsınız.Ben iki transferimde de çift transfer olmuştum ilkinde biri tuttu boş gebelik oldu ikinci de ikisi de tuttu biri boş biri dolu şimdi tekrar deneyecek olsam yine çift transfer isterim çift transfer kötü bir şey değil.Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz

Çift tranferin tutma sansının yüksek oldugunu söylemişti doktorum ben amerikan hastanesi doktorum hasan serdaroğlu ikiz gebelik hep hayalimdi insallah gercek olur sizin bebeginiz cinsiyeti nedir dogum nezaman allah izin verirse

Çift tranferin tutma sansının yüksek oldugunu söylemişti doktorum ben amerikan hastanesi doktorum hasan serdaroğlu ikiz gebelik hep hayalimdi insallah gercek olur sizin bebeginiz cinsiyeti nedir dogum nezaman allah izin verirse
İnşallah çift olur sağlıklı hayırlı evlatlar olur kız benimki Ağustos sonu doğum Allah izin verirse

İnşallah çift olur sağlıklı hayırlı evlatlar olur kız benimki Ağustos sonu doğum Allah izin verirse
Güzel dilekleriniz için tesekkür ederim siz bana umut oldunuz dertleşmek iyi geldi allah razı olsun Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Güzel dilekleriniz için tesekkür ederim siz bana umut oldunuz dertleşmek iyi geldi allah razı olsun Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah bu forum bunun için var rica ederim sizden de Allah razı olsun yine yardımcı olabileceğim bir şey olursa yazarsınız

Merhaba bende bugün boş gebelik kürtajı oldum sizde durum nedir

Merhaba bende bugün boş gebelik kürtajı oldum sizde durum nedir
Bende iki gün sonra muayene olucam belli olucak ama çok sitresliyim tedirginim şu süreçleri hiç mutlu geçiremedim bugün kaçıncı haftanızdaydınız bide kürtaj zor geçtinimi anlatmak istersen dinlerim bu sürecini

İnşallah hayırlı haberler vereceksiniz bize güzel düşünün lütfen suan hamilesiniz ve belki bu yaşadığınız stres bebeğinizi etkiliyor olabilir

Merhabalar doktora göründünüzmü acaba hayırlı haberler verirsiniz inşallah
Kuuzm bugün gittim normalde 7+2 ama ultrasona göre 6+4 olmuş bebeğim ve kalp atışını çok şükür duydum bir hafta sonra tekrar gel dedi lekelenme yaşadığığım için tekrar iğne be progestan fitil yazdı şimdilik hamd olsun boş gebelik değilmiş çok korktum ama rabbim bebeğimi gösterdi inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım rabbim sizede nasip etsin inşallah tüm kalbimle duacınızım

Çoook çok sevindim senin adına bak gördünmü kendini üzdün boşu boşuna ama insanın elindede degil seni cok iyi anlıyorum aynılarını yasadım benim negatif sonuclandı ama sen şanslısın o yüzden içini ferah tut ve her daim şükret hamileliğinin tadını cıkart çok çok şanslısın inan rabbim inşallah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin

inşallah sağlıkla kucağına alırsın güzel bebeğini :*)

Sağol kuuzm rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar sanada nasip etsin inşallah duamdasın çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…