Boş gebelik

Merhaba pek iyi değildim telefona pek bakmadım durumlar nasıl kürtaj oldunuz mu herşey yolundadır umarım

Benimki tam 8 hastalıkken alındı zaten bitmek bilmeyen kanamalarım vardı kürtajdan sonra da lekelenme şeklinde devam ediyor şu anda

Merhaba pek iyi değildim telefona pek bakmadım durumlar nasıl kürtaj oldunuz mu herşey yolundadır umarım
Çok şükür bebek ve kalp atışı duyuldu kuzum 5 gün geriden geliyor muhtemelen geç döllenme olmuş benimde lekelenme olduğu için iğne fitil verdi inşallah herşey yoluna girer ve sağlıklı olur. Rabbim sizede yeniden sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah tüm kalbimle diliyorum

Sen kaç haftalıktı pekı canım benim kese de barklı de bozulma etrafında kanama alanı vardı ve artık kese büyümüyordu

Sen kaç haftalıktı pekı canım benim kese de barklı de bozulma etrafında kanama alanı vardı ve artık kese büyümüyordu
Ben uygulama ve son adet günüme göre 7+2 olarak gittim ama ultrasonda 6+4 olarak göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…