- 31 Temmuz 2022
- 43
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Beyazzambak9
-
adetMerhaba boş gebelik teşhisi konulmadan önce lekelenme ya da ağrı gibi belirtileriniz varmıydı
İnsallah bos gebelik degildir. Normal gebelikten bir farki yok heralde dimi? Belirtileriniz var miydi hicMrb. Ben 8 haftalık hamileyim fakat bos gebelik çıktı kese oluştu ama çocuk yok boş gebelik denildi kürtaj olunması gerekiyormuş aranızda başkan böyle bir olay gelen var mi bunun zararları nedir kürtaj uzadıkça anneye zararı nelerdir?
Canım benim bende boş gebrlik gecırdım ilk hamileliğimde ama benim lekem gelmişti ben yinede 8+4 kadar bekledim çünkü o sıra kuzenımde hamileydi aynısı dendi baska doktora bi gitti direk kalp atısını duydu bende duyarım diye bekledim ama okadar beklememe rağmen artık kesem bozulmustu belliydi sana tavsiyem baska doktora git baktın yok ozaman netleştirirsin biliyorum kötü bi duygu cok agladım hani insanlar konusır sen görmezsin insanlar bulanıklasır gözünden yaslar istemsizce akar aynı öyle oldum doktor özürlü olsaydı daha mı iyidi dedı üzülmeBazı kişiler de 7-12 haftalık arasında embriyo oluşuyormus bazılarında da ise düşük oluyormus ben bu yüzden kürtaji kabul etmedim sonradan çocuk oluşabilir ve baska doktorlara görünmeden böyle bir karar vermek istemedim
Lekelenme ve ağrım vardı benim üstelik lekelenmeler progestana rağmen sürdü. Boş gebelik değil. Bebek yerleşiyordurMerhaba boş gebelik teşhisi konulmadan önce lekelenme ya da ağrı gibi belirtileriniz varmıydı
Ben de etrafimdan boş gebelik denilip 3 4 gün sonra bebek gören kalp atışı duyan duymuştum. Mutlaka tekrar doktora görün. Hakkında hayırlısı olsun. Bütün güzellikler seninle olsunMrb. Ben 8 haftalık hamileyim fakat bos gebelik çıktı kese oluştu ama çocuk yok boş gebelik denildi kürtaj olunması gerekiyormuş aranızda başkan böyle bir olay gelen var mi bunun zararları nedir kürtaj uzadıkça anneye zararı nelerdir?
Nisan ayının sonunda bende yaşadık boş gebelik 8.ci haftamda düşük yaptım canım baya bekledik ve bebek görünmedi nisan 30da kendim düşük yaptım birden bire nasip sağlıksız olduğu için vücut gelişimi durdurmuş şimdi çok şükür tekrar hamileyim ve kalp atışlarını gördük geçen haftaMrb. Ben 8 haftalık hamileyim fakat bos gebelik çıktı kese oluştu ama çocuk yok boş gebelik denildi kürtaj olunması gerekiyormuş aranızda başkan böyle bir olay gelen var mi bunun zararları nedir kürtaj uzadıkça anneye zararı nelerdir?
İnsallah bos gebelik degildir. Normal gebelikten bir farki yok heralde dimi? Belirtileriniz var miydi hic
Ben de etrafimdan boş gebelik denilip 3 4 gün sonra bebek gören kalp atışı duyan duymuştum. Mutlaka tekrar doktora görün. Hakkında hayırlısı olsun. Bütün güzellikler seninle olsun
Canım benim bende boş gebrlik gecırdım ilk hamileliğimde ama benim lekem gelmişti ben yinede 8+4 kadar bekledim çünkü o sıra kuzenımde hamileydi aynısı dendi baska doktora bi gitti direk kalp atısını duydu bende duyarım diye bekledim ama okadar beklememe rağmen artık kesem bozulmustu belliydi sana tavsiyem baska doktora git baktın yok ozaman netleştirirsin biliyorum kötü bi duygu cok agladım hani insanlar konusır sen görmezsin insanlar bulanıklasır gözünden yaslar istemsizce akar aynı öyle oldum doktor özürlü olsaydı daha mı iyidi dedı üzülme
Canim ins sagliklidir bebek. Progesteron degerinize baktirmis miydiniz hic?Göğüs şişkinligi oldu büyüme oldu ara arq mide bulantısı ve çok açlık hissi oluşuyor rahim ağzı genişliyor bu yüzden kaşık ağrılarım çok oluyor normal bütün belirtileri var
Benim kahverengiydi akıntımBu lekelenme tam olarak nasıl bir şey oluyor ne kadar sürüyor veya yoğunluğu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?