- 31 Temmuz 2022
- 43
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Beyazzambak9
-
Benim kahverengiydi akıntım
Canim ins sagliklidir bebek. Progesteron degerinize baktirmis miydiniz hic?
Peki simdi son durum ne? Bence eger sagliginiz acisindan sakincasi yoksa 8.haftayi bir gecirseniz de oyle tekrar kontrol edilse iyi olurHayır ben merkezden çok uzak5bi yerde yaşıyorum sürekli gidemedim ilk defa gebelik testinde öğrendim o zamanda 4 haftalık olmuştu doktora gittim kese var evet hamilesiniz dedi bi kac gün sonrw tekrar gelim kalp atışı için bende 3 hafta sonra gittim 7 haftalık olmuştu artık o zaman söyledi bos gebelik diye hic bir kan değerlere bakmadık daha o gün gidip bakarım öğrenirim dedi bos gebelik deyince yaptırmak istemedim baska doktora görünmek istedim
Peki simdi son durum ne? Bence eger sagliginiz acisindan sakincasi yoksa 8.haftayi bir gecirseniz de oyle tekrar kontrol edilse iyi olur
Canim cok da geciktirmeyin sizin icin de problem olmasin sonraSon durum 1 hafta oldu doktora gideli su an bilmiyorum 8 haftalık oldu hamileliğin
Merhaba canım ne yaptın sen bende senin gibiyim Sanrm aynı gün öğrendikMrb. Ben 8 haftalık hamileyim fakat bos gebelik çıktı kese oluştu ama çocuk yok boş gebelik denildi kürtaj olunması gerekiyormuş aranızda başkan böyle bir olay gelen var mi bunun zararları nedir kürtaj uzadıkça anneye zararı nelerdir?
Ben ilk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım 8. Hafataya kadar bekledim sonra bir an da kanamam başladı ve çok şiddetli bir ağrıyla aynı doğumdaki gibi kasılmalarım oldu ve çok şiddetli bir kanama ile hastaneye kaldırıldım. Geceden sabaha kadar doktorumu bekledim sabah o kadar ağrım vardı ki doktorum gelir gelmez kürtaja aldılar. Beklemek tabii bir seçenek ama şimdiki aklım olsaydı tekrar bekler miydim bilmiyorum. Ama sonrasında belki dememek için yine beklenebilir. Ben tam 3 ayrı doktora görünmüştüm hepsi de bezer şeyler söylemişlerdi
Evet düşük başlayınca zaten kanama başlıyor bu arada kürtaj olmadan olmuyor sanırım parça falan kalabiliyor ama bence bunu doktorunuzla konuşunKanama olduğunda düşük oldu mu yada oluyor mu? Kürtaja girmeden olmuyor mu?
Geçmiş olsun, boş gebelik dediğiniz şeyde kese içinde yolk kesesi de görğnüyor fakat içinde bbek mi görünmüyor?Hayır ben merkezden çok uzak5bi yerde yaşıyorum sürekli gidemedim ilk defa gebelik testinde öğrendim o zamanda 4 haftalık olmuştu doktora gittim kese var evet hamilesiniz dedi bi kac gün sonrw tekrar gelim kalp atışı için bende 3 hafta sonra gittim 7 haftalık olmuştu artık o zaman söyledi bos gebelik diye hic bir kan değerlere bakmadık daha o gün gidip bakarım öğrenirim dedi bos gebelik deyince yaptırmak istemedim baska doktora görünmek istedim
Öncelikle Çok geçmiş olsun. Ben daha önce yaşamadım ama şuan 5 haftalık gebeyim, kese var içinde yolk kesesi de var fakat bebekle ilgili birşey söylemedi doktor, haftaya tekrar gidicem. Siizde de böyle miydi, yolk kesesi dedikkeri ikinci bir kese gibi birşey varmıydı. Bende çok endişeleniyorum ve kanamam da oldu bikaç gğn önce, iğne vuruldum ve durdu kanama.. o yüzden daha da tedirginim.Mrb. Ben 8 haftalık hamileyim fakat bos gebelik çıktı kese oluştu ama çocuk yok boş gebelik denildi kürtaj olunması gerekiyormuş aranızda başkan böyle bir olay gelen var mi bunun zararları nedir kürtaj uzadıkça anneye zararı nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?