boş gebelik

yukkus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
3
1
38
arkadaşlar,aranızda doktorun önce boş gebelik olabilir deyip sonrasında hamileliği normale dönen var mı?benim 6. haftam doldu.ama kesede bebek görünmüyor.doktorum boş gebelik olabilir bi hafta daha bekleyelim dedi.cuma günü tekrar gideceğim.ama içim h,ç rahat değil.bu durumu yaşayıp da gebeliği normal devam eden var mı aranızda?bir umut işte.cevap yazarsanız çok mutlu olurum.

başlığı görünce tıklamadan geçemedim...
ilk bebeğimde 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. arkadas doktora git de folik asit versin tahlillerini yazdırsın dedi. doktor keseyi görmüş ama boş dedi. mol gebelik için tahliller verdi veriler yüksek dedi tahliileri tekrarlattı. meğer mide bulantılarımdan ve kusmalardan dolayı veriler yüksekmiş. sonra int araştırdım. ağlamaktan gözlerim şişmişti. 7. hafta gibi içimiz rahatladı.... kızım 26 aylık....
ikinci bebeğimde 5 haftalık doktora gittim. kese 3 milimdi. hatta doktor keseyi bulmakta zorlandı. 6. haftamda 16 milim kese içerisimde ultrasonda büyüterek 3 milim bebek görüntüledi....

inşallah senin de böyle bir durum söz konusudur ve haftaya kadar ultrasonda bebeği de görürsünüz.
zaten dış gebelikte bebek anneyi zehirliyormuş diye duydum ama sana yine de dış gebelik derse 2. bir doktora görün ben doktorumu değişmiştim. ikinci doktorumdan o kadar memnunum ki yine ona kontrollere gidiyorum.

hayırlı olsun demek ümidiyle...
sevgiler...

evt bende başlığı görünce bakmadan geçemedim
benim de boş gebeliğim olmuştu ilk dr gittiğimde keseyi görmüştü ikinciye kontrole çağırdı 7 haftalıkken tekrar kontrole gittim bu sefer dr göremedim demişti belkide küçük daha ondan göremedim dedi aslında bu hafta bebeğin kalp atışlarını duymamız gerekio benim ilk gebeliğim olduğu için pek umursamadım kayınvalidem annemler endişelendiler benide korkuttula başka bir dr gittim o dr boş gebelik dedi gebelik oluşmuş ama kesenin içi boş dedi çok üzülmüştüm insan baştan heveslenio sonra böyle hayal kırıklığına uğramıştım çok üzülmüştük :43: bazı dr lar kürtaj yapıolar ama benim dr kürtaj yapmadı kürtajın binde bir de olsa zararı var dedi ilaç ile düşürdüm.:(

ama şimdi 7 haftalık hamileyim ve aynı şeyi yaşıyacağım die çok endişeleniyorum önümüzdeki hafta dr kontrolüm var inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım tekrar aynı şeyi yaşamak istemioyorum lütfen bana dua edin...

Kızlar ben de cok korkuorum ve endiseliyim gercekten aglamakta gözlerim balon cuma gunu gittigimde insallah minik ortaya cikar dua ediorum surekli hayrli ve sağlıklı bu bebisim olsun diye burdan yazicam ama

Back
X