Bos gebelikmi

gulhanem34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2023
6
2
1
26
Kızlar mrb lütfen yardımcı olun 5+4 hamileyim dr.kalp sesi iciin randevu vermişti biz gittiğimizde ne bebek görünüyor dedi nede kalp sesi var kese duruyor boş gebelik ve kurtaj olmamı söyledi alttan muayene etmedi sormakta benim aklıma gelmedi açıkçası bende kürtaj olmadım eve geldim belki daha yeni olduğu için bebek keseye düşmemiştir dedim ve keseninde çok buyumedigini söyledi 5+4..088 olmuş kese sizce çokmu küçük ve ara ara kanamalarımda var napacagimi bilemiyorum başka doktora andevu aldım bilgisi olan lütfen yazsin

Geçmiş olsun canım boş gebelik maalesef. Kanamalarinin sebebi rahmin dışarıya atmasi iste yüksek ihtimal kanamalarin artacak rahmin kasılacaktir.

Canım aynı durumu bende yaşadım ve kanamalarım lekelenmelerim vardı maalesef kürtaj olmuştum çok geçmiş olsun

Ben 5+4 de gittiğimde çok şükür kalp atışı vardı ama doktorum bu haftalarda biz kalp atışını çok nadir görürüz demişti. 7. Haftada görmeyi bekleriz ortalama diye eklemişti. Kese boyu 25 mm olmadan boş gebelik denmez. Ama kanama varsa tehlike vardir

Bebeği gorebildibizmi peki

6.7. Haftalarda keseyi görenler var
Ben 5. Haftada doktora gittim keseyi göremedi dış gebelik olabilir dedi ağla ağla bittim
Ertesi gün başka doktora gittim kese göründü
Başka doktora da gidin tek doktorla kalmayın sakın sakın

Coook teşekkür ederim içim ferahladı gerçekten..bende aynı durumdayım doktor boş gebelik dediğinden beri üzülmekten kendimi harap ettim ama sonra alıştırdım kendimi olacağı varsada olur dedim başka doktora randevu aldım bakalım allah büyük dualarınızda bulunma dileği ile.

hayırlı haberlerle gelin inşallah stres yapmayın 5+4 zaten daha çok küçük bebek görünmez cihaz çok çok iyi değilse çok normal bende 5+1 de kese göründü 7+0 da doktora gidicez bebeği görmek için doktor bekleyelim iyice öyle bakalım dedi

Sizinde her sey gönlünüzce olsun sağ sağlim bebisinizi kucağınıza alın insallahhhhh

az kanama varsa yerleşme kanamasidir başka doktora gidin progestan ilaç icmen lazi günde 2defa bebek tutunması için.8haftasina kadar bekleyin 8hFtalik kalp atışı duyarsınız

az kanama varsa yerleşme kanamasidir başka doktora gidin progestan ilaç icmen lazi günde 2defa bebek tutunması için.8haftasina kadar bekleyin 8hFtalik kalp atışı duyarsınız
Progestan kullanıyorum ara ara kanamalarim oluyor ama bana biraz fazla gibi geliyor allah büyüktür o ne dilerse o olur allaha teslim ettim inşallah kötü birşey olmaz

Bu kk da o kadar çok boş gebelik mi sorusu geldi ki hepsi de 5+2 5+4 yazar tabi sizin kanamalarınız da var bu ekstra bilgi ama 6ncı haftadan önceki doktor söylemleri varsayımdır, ben 6+2 de duydum mesela geç döllenme olabiliyor, 8nci haftaya kadar süreniz var, yani boş gebelik kürtaj olmalısın denince hemen per perişan olmayın. Boş gebelik olduğunu kesinleştirin. Kanamanız olması kesinlik olabilir ama o da kanamanın nasıl olduğuna göre de değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…