Boş kese olabilir gs7 crl5+5

yagmurtsrrshs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
4
0
1
25
Kizlar ilk kontrole gore bebisin suan 7haftalik olmasi lazim, kalp atisi duymaya gittim fakat kese 7haftalik göründü, bebek 5+5 cikti ama okadar küçük gorunuyor ki sagliksiz gebelik ya da bos kese olabilir, bu görünen bebek olmayabilir haftaya tekrar gel dediler bir umut buraya yazdim basina gelen ya da anlayan var mi?
20250707_201541.webp

Maalesef bu konu hakkında bir bilgim yok ama haftaya inşallah bebegınozın kalp atışlarını duyarsınız

Kizlar ilk kontrole gore bebisin suan 7haftalik olmasi lazim, kalp atisi duymaya gittim fakat kese 7haftalik göründü, bebek 5+5 cikti ama okadar küçük gorunuyor ki sagliksiz gebelik ya da bos kese olabilir, bu görünen bebek olmayabilir haftaya tekrar gel dediler bir umut buraya yazdim basina gelen ya da anlayan var mi?Eki Görüntüle 3614831
Bos kese olsa o minik gorunen sey bile gorunmez bence. 2 defa bos gebelik yasadim 10.haftaya kadar bekledik bomboştu. Tabi doktorlar en iyisini bilir umarim haftaya gorursunuz bebeginizi

Kizlar ilk kontrole gore bebisin suan 7haftalik olmasi lazim, kalp atisi duymaya gittim fakat kese 7haftalik göründü, bebek 5+5 cikti ama okadar küçük gorunuyor ki sagliksiz gebelik ya da bos kese olabilir, bu görünen bebek olmayabilir haftaya tekrar gel dediler bir umut buraya yazdim basina gelen ya da anlayan var mi?Eki Görüntüle 3614831
Malesef olabilir 🥹 yine de haftaya yeniden git bakalım inşallah değildir ben de yaşadım daha önce 8 haftalık olması gerekirken 5+5 te kalmıştı yolk sac vardı ama bebek yok dediler bir başka doktor da var gibi ama anlamıyorum demişti. Sonuç malesef kürtaj oldum

Malesef olabilir 🥹 yine de haftaya yeniden git bakalım inşallah değildir ben de yaşadım daha önce 8 haftalık olması gerekirken 5+5 te kalmıştı yolk sac vardı ama bebek yok dediler bir başka doktor da var gibi ama anlamıyorum demişti. Sonuç malesef kürtaj oldum
Anladım teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için bekleyip göreceğim ❤️

merhaba ben de bunun aynısını yaşadım 3 ay önce. Boş gebelik dediler bana. Ama boş gebelikte yolk sac olmaz. Size ne tanı koyup kürtaj yaptılar?

merhaba ben de bunun aynısını yaşadım 3 ay önce. Boş gebelik dediler bana. Ama boş gebelikte yolk sac olmaz. Size ne tanı koyup kürtaj yaptılar?
Bizzat sordum doktora yolk sac oluşup embriyo oluşumu olmazsa da boş gebelik deniliyormuş ki kese yolk sac oluşumu da çok iyidi bende. İlkinde yolk sac var embriyo yoktu düşük yaptım ikincide yolk sac vardı embriyo oluşumu da var ama kalp atışı yoktu kürtaj oldum onda da.

Back
X