Kan tahlili yaptırın b12 ve diğer vitaminler,kansızlık ve tiroidlerinize baktirin.Bir kaç aydır aşırı bitkinlik yorgunluk sürekli uyku hali herşeye karşı bir isteksizim hiç kimseyle görüşmek istemiyorum tek istegim sadece uyumak yoğun stresli bir iş hayatım var hafta da iki gün fizik tedavim var haftada birde okçuluk Antremanim var eve zor düşüyorum iş hayatında eski ye oranla iyiyim sorunlular gitti çünkü şükürler olsun ama bu isteksizlik halinden çıkamıyorum yardım edin kızlar
Bahar yorgunluğu / depresyonu olabilir. Bende her bahar çook uyurummmBir kaç aydır aşırı bitkinlik yorgunluk sürekli uyku hali herşeye karşı bir isteksizim hiç kimseyle görüşmek istemiyorum tek istegim sadece uyumak yoğun stresli bir iş hayatım var hafta da iki gün fizik tedavim var haftada birde okçuluk Antremanim var eve zor düşüyorum iş hayatında eski ye oranla iyiyim sorunlular gitti çünkü şükürler olsun ama bu isteksizlik halinden çıkamıyorum yardım edin kızlar
Benim kızda da vardı bu durum. Ben ergenlik hormonlar falan olabilir diye tahmin ettim ama tahlillerde D vitamini eksikliği çıktı. Bence de fizyolojik.Kan tahlili yaptırın. Muhtemelen fizyolojik bir sebebi vardır. Bişey çıkmazsa doğru psikiyatriye, depresyon olabilir.
BilmiyordumBaşlıkla konunun alakasını çözemedim. O tabir beleşçi insanlar için kullanılır.
"Boş mezar bulsa içine girmek" lafı cimrilik için kullanılır yalnız, onu demeye geldim :)
Malesef öyleyim nasıl geçecek bilmiyorumBulursan haber ver kurban olayım ayni durumdayız ironi içermez cümlesi cümlesine aynı
+1 Aşırı cimri ve çıkarcı bir konu sahibi okumaya geldim. Hak yemekten yorgun düşmüş olabilir diyip gidiyorum."Boş mezar bulsa içine girmek" lafı cimrilik için kullanılır yalnız, onu demeye geldim :)
Depresyonu da güzel ifade etmiş ama sanki. Ilk defa duyuyorum."Boş mezar bulsa içine girmek" lafı cimrilik için kullanılır yalnız, onu demeye geldim :)
+1 Aşırı cimri ve çıkarcı bir konu sahibi okumaya geldim. Hak yemekten yorgun düşmüş olabilir diyip gidiyorum.
Depresyonu da güzel ifade etmiş ama sanki. Ilk defa duyuyorum.
Normal uyku düzenim çalışan biriyimUyku düzeniniz nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?