- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
Verdigi cevaplar sever gibi değil.Açamıyorum ki. Engel oluyorlar beş aydır o niye açmadı seviyor demek ki. Düzelsin istiyor bilmem ne adama soruyorum oda işlerden dolayı açamadım diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdigi cevaplar sever gibi değil.Açamıyorum ki. Engel oluyorlar beş aydır o niye açmadı seviyor demek ki. Düzelsin istiyor bilmem ne adama soruyorum oda işlerden dolayı açamadım diyor
Boşanmak sıkıntı degil. Sıkıntı boşandıktan sonra abimin biri annelerle altlı üstlü oturuyor. O ayrılmayacaksın çok isyorda o versin diyor. Beni zan altında bırakıyor eşiyle arası bozulsun istemem.
Sevmiyor ki. En başından beri de sevmiyormuş. Sevse değer verir sevdiğini sanıp merhamet ettiğini sanıyor. Onun merhametine ihtiyacım yok aklını kullansın yeter.Verdigi cevaplar sever gibi değil.
Ben anlatamıyorum bunu siz yabancı olarak anlatırsanız belki dinlerler
Ben annelere geldiğimden beri abim sürekli bozuk. Son zamanlarda da laf vurmaya başladı. Yengem zaten hiç aşağı inmez oldu sanki benim yüzümden oluyor. Daha öncede beni fırsat bilip yemeğini ayırttı öyle karışık birazNeden zan altında kalasınız, eşiyle neden arası bozulsun ki siz ayrılınca? Annenizle altlı üstlü oturmasıyla alakası ne? Anlayamadım ben sanırım...
Boşanmak istiyorum ve bayram Sonu gidecem.anlamalarını beklemeyin anlamazlar
Direkt ne istiyorsanız yapın
boşanmak mi istiyorsunuz dava açın
eve dönmek mi istiyorsunuz eve dönün
Ben annelere geldiğimden beri abim sürekli bozuk. Son zamanlarda da laf vurmaya başladı. Yengem zaten hiç aşağı inmez oldu sanki benim yüzümden oluyor. Daha öncede beni fırsat bilip yemeğini ayırttı öyle karışık biraz
Ben annelere geldiğimden beri abim sürekli bozuk. Son zamanlarda da laf vurmaya başladı. Yengem zaten hiç aşağı inmez oldu sanki benim yüzümden oluyor. Daha öncede beni fırsat bilip yemeğini ayırttı öyle karışık biraz
Evet abimin biri boşanma diyor. Diğeri ne olacaksa olsun böyle senn bekle o bekle olmaz diyor.
Etrafımdakiler kimisi acele etme, kimisi sen ver aklım bulanıyor sürekli. Şimdi tam karar aldım verecem diyorum. Enişte annemi aramış ben konuşacam böyle olmaz diyor
yastık değişir baht değişmez
Allah kolaylık versin. Hayatta en zor şey bu bekleme süreçleri.Açamıyorum ki. Engel oluyorlar beş aydır o niye açmadı seviyor demek ki. Düzelsin istiyor bilmem ne adama soruyorum oda işlerden dolayı açamadım diyor
Konuşmak istedim ama yüzünü görmek istemiyorum dedi iki ay önce hal bu hale gelmiş ne konuşacaksın benimle diyor. Bana kırgınmış ondanmış bu tavırları.Onlara ne hayat sizi hayatınız. Bence sizde emin değilsiniz.
Eşinle yüz yüze görüşün sorun ne konuşun...
Hat onun üzerine faturalı git kapattır yoksa boş yere para ödersin telefonu kapatıyorum hatta kapattım dedim. Ben bu numarayı bilirim kapatmayacaksın. Sonuçlanana kadar diyorBosanmak isteyen gider davasini acar
Telefon nosunu her yerden engeller
Bitti gitti bu kadar mi zor?
Avukatinla muhatap olsunHat onun üzerine faturalı git kapattır yoksa boş yere para ödersin telefonu kapatıyorum hatta kapattım dedim. Ben bu numarayı bilirim kapatmayacaksın. Sonuçlanana kadar diyor