- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi asknefret2424
-
tşk ederim tatlım :) inan severek işimizi yapıyoruz ama bu kahrolası işveren bide hacı olacak din iman biliyor sanırsın ama iş yerinde sayıcısızca usulsüzlük var yani gidip şimdi şikayet etsem başını o delikten çıkaramaz
tüm bu yaşadıkların insanlık dışı. bir kere sgk nun bir durumundan dolayı çıkış yaptırılıp kafalarına göre yeniden giriş yapamazlar. Bunlar tamamen tazminat hakkınızın doğmasını engellemeye çalışıyor. Sen nasıl imzalarsın ki bir gün işten çıkartırlarsa kendi isteğinle çıkmış gibi görüneceğine dair bir kağıt.Buna benzer onca şey..mrb hanımlar size bi konuda danışacağım bu konularda pek bilgim yok... acil cvplarınızı bekliyorum
9 aydır özel bi şirkette calışıyorum. genel müdürümüz bugün gelip sgk ile ilgili olan bi durumdan dolayı sigorta çıkışımız yapılmış ve tekrardan giriş yapmışlar özlük dosyaları yeniden düzenlenecek dendi ve ben özlük dosyasına baktım içinde boş senet vardı. seneti muhasebeciye sordum bu senet neden tüm personelin dosyasında var imzalanacak dedi ama senet boş ilk işe başladığımdada denmişti senet imzalanacak ozaman da bizim çalıştığımız birim için boş senete ihtiyaç yok dedi genel müdür arada kaynadı. bu boş senet durumu yine karşımıza çıktı. özlük dosyasında zaten birsürü bizim aleyhimize olacak birçok belge imzalattılar boş işten çıkma dilekçesi tazminat hakkından vazgeçtiğim falan filan bu tarz şeyler vardı ama bu boş senet olayı çok fazla bu seneti imzalamak istemiyorum bunun için ne yapabilirim yasal bi geçerliliği varmı o senetin ve imzalattıkları diğer aleyhimize olan belgelerin. ayrıca işten çıkma gibi bi lüksüm yok şuanda ne yapmalıyım sizce
bir de boş senet yani. adam ne yazarsa şansına.normalde bu tür giriş çıkışlarda zaten tazminat verilmesi ve tekrar işe başlatılması gerekli...siz nasıl imazlarsınız aklım almıyor tazminatsız ayrılığı??hiç mi araştırmadınız bilmiyorsunuz?
adam sizi kullanıp sırtınızdan geçiniyor resmen. yarın bir günd e senetleri işleme koyar..şikayet etmeyin diye yapıyor bence..
ben zaten imzalayacağım demiyorum sadece bu giriş çıkışı yaptılar ya bizden habersiz şimdi işten bu boş senet sebebiyle çıksam tüm tazminat hakkım gitmiş oluyor ve bu seneti imzalamasak işten çıkmamızı isterler bu durumda benim yasal olarak haklarım neler olur çıkış giriş yaptılar aynı günde senetler çıktı ortaya ne olursa olsun imzalamam işten çıkarımda zorlasalar bu senet işini şikayet etsek bi çözüm olurmu sonuçta o senetleri özlük dosyasında tutmayacak adam şimdi dosyada duruyor kimse imazalamadı daha özlük dosyalarıda boş hala imzalanmadı bişey belli akşam herkes burdayken imzalatacaklar şuan bi müfettiş gelse görse dosyalar muhasebecinin masasında duruyor kameralar olmasaydı dosyaların resmini çekerdim amam kahretsin kamerlar var heryerdeŞaşırdım, hiç mi haber, gazete okumuyorsunuz. Haklarınızdan bi habersiniz..
Kusura bakmayın ama okuma yazma bilmeyen insalar bile parmak basarken birine okutuyor kağıdı
Siz imzayı karalamamı sanıyorsunuz. Geçmiş ola
git tuvalete çek.ben zaten imzalayacağım demiyorum sadece bu giriş çıkışı yaptılar ya bizden habersiz şimdi işten bu boş senet sebebiyle çıksam tüm tazminat hakkım gitmiş oluyor ve bu seneti imzalamasak işten çıkmamızı isterler bu durumda benim yasal olarak haklarım neler olur çıkış giriş yaptılar aynı günde senetler çıktı ortaya ne olursa olsun imzalamam işten çıkarımda zorlasalar bu senet işini şikayet etsek bi çözüm olurmu sonuçta o senetleri özlük dosyasında tutmayacak adam şimdi dosyada duruyor kimse imazalamadı daha özlük dosyalarıda boş hala imzalanmadı bişey belli akşam herkes burdayken imzalatacaklar şuan bi müfettiş gelse görse dosyalar muhasebecinin masasında duruyor kameralar olmasaydı dosyaların resmini çekerdim amam kahretsin kamerlar var heryerde
Siz şikayet edin baskın yaparlar belki. Bütün çalışanlar da biliyor sonuçta,sadece size imzalatmıyorlar ki.öyle bi yerki her yer kamera tuvalette sadece yok alıp dosyayı tuvalete nasıl gideyim
ben zaten imzalayacağım demiyorum sadece bu giriş çıkışı yaptılar ya bizden habersiz şimdi işten bu boş senet sebebiyle çıksam tüm tazminat hakkım gitmiş oluyor ve bu seneti imzalamasak işten çıkmamızı isterler bu durumda benim yasal olarak haklarım neler olur çıkış giriş yaptılar aynı günde senetler çıktı ortaya ne olursa olsun imzalamam işten çıkarımda zorlasalar bu senet işini şikayet etsek bi çözüm olurmu sonuçta o senetleri özlük dosyasında tutmayacak adam şimdi dosyada duruyor kimse imazalamadı daha özlük dosyalarıda boş hala imzalanmadı bişey belli akşam herkes burdayken imzalatacaklar şuan bi müfettiş gelse görse dosyalar muhasebecinin masasında duruyor kameralar olmasaydı dosyaların resmini çekerdim amam kahretsin kamerlar var heryerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?