- 19 Aralık 2014
- 108
- 110
- 103
- 34
- Konu Sahibi asknefret2424
-
evet imzalamıştım ozaman ama bu ay içinde çıkışımızı yaptılar ve tekrardan girişimiz yapılmış bu yüzden yeniden özlük dosyası getirdiler ve bu özlük dosyasına daha imza atmadım senete de imza atmadım akşama hepimizi toplayıp imzalayın diyecekler ben seneti imzalamam ve az öncede özlük dosyasındakilerin resimlerini çektim istifa dilekçesi bile hazırlamışlar hazırdaözlük dosyasında zaten birsürü bizim aleyhimize olacak birçok belge imzalattılar boş işten çıkma dilekçesi tazminat hakkından vazgeçtiğim falan filan bu tarz şeyler vardı
(bu yazıyı sizden alıntı yaptım)
Şimdi ben seneti imzaladınız yada imzalamayına hiç girmedim.
Siz özlük dosyasında tazminat hakkımdan vazgeçtim ve diğer senet harici evrakları imzaladığınızı yazmışsınız doğrumu??
evet imzalamıştım ozaman ama bu ay içinde çıkışımızı yaptılar ve tekrardan girişimiz yapılmış bu yüzden yeniden özlük dosyası getirdiler ve bu özlük dosyasına daha imza atmadım senete de imza atmadım akşama hepimizi toplayıp imzalayın diyecekler ben seneti imzalamam ve az öncede özlük dosyasındakilerin resimlerini çektim istifa dilekçesi bile hazırlamışlar hazırda
az önce beni çağırdı muhasebeye bakan çalışan imzala dedi özlük dosyasını ve seneti ben imzalamıyacağım aileme göstermeden bana özlük dosyasını verin babama göstereceğim dedim verdi içinde senetle beraber özlük dosyası bende şimdi bi avukatla görüştüm o da özlük dosyasını bana göstermeden imzalama demişti yarın benim olduğum yerde olacak avukat kendisine göstereceğim dosyayyı madem aleyhime olan sayfaları imzalamayacağım zaten kendisi der şunlara imza atma ve bana imzalamadığın takdirde işten çıkmanı deseler kendin çıkma dedi istifanı verme bırak onlar çıkarsın dedi ozaman savcılığa suç duyurusunda bulunursun dedi
çıkışı bize bildirmeden yapmış adamlarçokmu safsın yaşın mı çok küçük??? adamlar 1 senen dolduğunda sana tazminat parası vermemek için çıkış göstermişler ustelik kendilerini her türlü garantiye alacak evrak mzalatmışlar yetmemiş birde senet mi çıkardılar ortayayok artık ya....imzalama çıkarırlarsa hem SGK ya şikayet et hemde Savcılığa
çıkışı bize bildirmeden yapmış adamlar
başka iş bakmaya başladım bile canım her ihtimale karşı ama bu senet ve özlük dosyasında aleyhime olan hiç bişeye imza atmayacağım yarın avukatlada görüşeceğim zaten tlfnda kendiside dedi imza atma o dosyayyı ben görmeden haa senet içinde imzalamasan işten çık deseler çıkma bırak onlar çıkarsın seni asla istifanı verme dedi inşallah çözüme ulaşır canım çok sıkkın çalışamıyorum iş yerindeyim ve içim onlara karşı nefret dolu verdiği üç kuruş için adam boş senet imzalatıyor allahından bulsun
Ibranamede ücret kısımlarını boş birakmislar rakam olmasi gereken yerleri kafasına gorede doldyrabilirler zaten imzalamadigim için işten cikarsalar sgk savcılığa da şikayet edeceğim ayrıca usulsuzce yapilan sahtekarliklarinuda şikayet edeceğim[/QUOTE
maaşlarınızı bordrodaki gibi değil de daha düşük gösteriyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?