R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.804 4.159 173 4 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #1 Sinavlara çalışıyorum ders calistiktan sonra yapacak bir sey bulamıyorum. bos vakitlerimde neler yapabilirim siz neler yapıyorsunuz :)
Sinavlara çalışıyorum ders calistiktan sonra yapacak bir sey bulamıyorum. bos vakitlerimde neler yapabilirim siz neler yapıyorsunuz :)
T telasememuresi Guru Pro Üye 30 Ocak 2014 4.743 9.781 358 4 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #2 Kahve yap kahve iç,komşuya git,eğlenceli videolar izle... :)) gez gez gez
Q QueenDenizz 🐧 Kayıtlı Üye 16 Haziran 2018 1.159 4.515 83 4 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #3 Uyu. Şahsen ben boş vakitlerimi bu şekilde değerlendiriyorum.
N nisann_tr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2017 2.586 3.918 133 38 4 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #4 Boş vakit mi? O da ne?
pembepepe08 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2018 3.615 4.664 83 4 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #5 Kitap oku
V vesikaliyarim Guru Kayıtlı Üye 10 Kasım 2014 8.951 En iyi cevaplar 1 15.779 388 45 4 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #6 Sevgili yap
R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.804 4.159 173 4 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #7 hayalci1234 .!.: Sevgili yap Genişletmek için tıkla... Istiyorumda yapamadim henüz
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.997 62.932 798 Bursa 4 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #8 Ne sınavı bu Boş vakit Nasıl oluyor Yani okul sınavı ise arkadaşım vs yok mu gez toz Mesleki bir sınavsa KPSS TUS DUS ve benzeri onlara çalışırken boş vakit varsa duş alınır markete vs gidilir
Ne sınavı bu Boş vakit Nasıl oluyor Yani okul sınavı ise arkadaşım vs yok mu gez toz Mesleki bir sınavsa KPSS TUS DUS ve benzeri onlara çalışırken boş vakit varsa duş alınır markete vs gidilir
R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.804 4.159 173 4 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #9 damdan .!.: Ne sınavı bu Boş vakit Nasıl oluyor Yani okul sınavı ise arkadaşım vs yok mu gez toz Mesleki bir sınavsa KPSS TUS DUS ve benzeri onlara çalışırken boş vakit varsa duş alınır markete vs gidilir Genişletmek için tıkla... Okul sinavlarim var haftaya. Gezmek icin arkadas bulamadim henüz
damdan .!.: Ne sınavı bu Boş vakit Nasıl oluyor Yani okul sınavı ise arkadaşım vs yok mu gez toz Mesleki bir sınavsa KPSS TUS DUS ve benzeri onlara çalışırken boş vakit varsa duş alınır markete vs gidilir Genişletmek için tıkla... Okul sinavlarim var haftaya. Gezmek icin arkadas bulamadim henüz
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.997 62.932 798 Bursa 4 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #10 rainyy .!.: Okul sinavlarim var haftaya. Gezmek icin arkadas bulamadim henüz Genişletmek için tıkla... O zaman üniversite Henüz arkadaş bulamadım derken dönem bitiyor Bunu kısa vadede düşünme de hiç mü arkadaşın yok memlekete gittiler şu an orada mı yok Kitap oku bol bol kitap oku Evli barklı çoluklu çocuklu kadınım bu tatildeki ikinci kitabımın yarısına geldim Yeme içme ev işi vs yapmasam daha çok okurdum
rainyy .!.: Okul sinavlarim var haftaya. Gezmek icin arkadas bulamadim henüz Genişletmek için tıkla... O zaman üniversite Henüz arkadaş bulamadım derken dönem bitiyor Bunu kısa vadede düşünme de hiç mü arkadaşın yok memlekete gittiler şu an orada mı yok Kitap oku bol bol kitap oku Evli barklı çoluklu çocuklu kadınım bu tatildeki ikinci kitabımın yarısına geldim Yeme içme ev işi vs yapmasam daha çok okurdum
Skyword Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2018 407 510 103 4 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #11 Yok mu üye olduğun bir klüp? Klüp işleriyle ilgilenebilirsin ya da sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olabilirsin.
Yok mu üye olduğun bir klüp? Klüp işleriyle ilgilenebilirsin ya da sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olabilirsin.
R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.804 4.159 173 4 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #12 damdan .!.: O zaman üniversite Henüz arkadaş bulamadım derken dönem bitiyor Bunu kısa vadede düşünme de hiç mü arkadaşın yok memlekete gittiler şu an orada mı yok Kitap oku bol bol kitap oku Evli barklı çoluklu çocuklu kadınım bu tatildeki ikinci kitabımın yarısına geldim Yeme içme ev işi vs yapmasam daha çok okurdum Genişletmek için tıkla... Ya valla bir arkadasim var onada söyledim bulusalim falan gelmedi ya calisiyor o yuzden ya da benle gezmek istemedi bilmiyorum
damdan .!.: O zaman üniversite Henüz arkadaş bulamadım derken dönem bitiyor Bunu kısa vadede düşünme de hiç mü arkadaşın yok memlekete gittiler şu an orada mı yok Kitap oku bol bol kitap oku Evli barklı çoluklu çocuklu kadınım bu tatildeki ikinci kitabımın yarısına geldim Yeme içme ev işi vs yapmasam daha çok okurdum Genişletmek için tıkla... Ya valla bir arkadasim var onada söyledim bulusalim falan gelmedi ya calisiyor o yuzden ya da benle gezmek istemedi bilmiyorum
F flamefire Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Aralık 2018 9.823 8.498 148 4 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #13 rainyy .!.: Sinavlara çalışıyorum ders calistiktan sonra yapacak bir sey bulamıyorum. bos vakitlerimde neler yapabilirim siz neler yapıyorsunuz :) Genişletmek için tıkla... Uyumak uyumak sonra yıne uyumak hepsınıde cok sevıom:)
rainyy .!.: Sinavlara çalışıyorum ders calistiktan sonra yapacak bir sey bulamıyorum. bos vakitlerimde neler yapabilirim siz neler yapıyorsunuz :) Genişletmek için tıkla... Uyumak uyumak sonra yıne uyumak hepsınıde cok sevıom:)
E elaelif123 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2016 4.839 5.584 108 45 4 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #14 rainyy .!.: Sinavlara çalışıyorum ders calistiktan sonra yapacak bir sey bulamıyorum. bos vakitlerimde neler yapabilirim siz neler yapıyorsunuz :) Genişletmek için tıkla... Netten makyaj nasil yapilir, nasil giysiler kombin yapilir vs videolarina bakiyorum..
rainyy .!.: Sinavlara çalışıyorum ders calistiktan sonra yapacak bir sey bulamıyorum. bos vakitlerimde neler yapabilirim siz neler yapıyorsunuz :) Genişletmek için tıkla... Netten makyaj nasil yapilir, nasil giysiler kombin yapilir vs videolarina bakiyorum..