• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok çalışıyor diye tüm ev işini ben mi yapmalıyım vicdanen ?

Anladığım kadarıyla eşinizin bu kadar çalışması zorunluluk değil, kendi tercihi. Kendisi uygun zamanlarında evde size destek olmak yerine çalışıyorsa, sizin boş zamanlarınızda ne yaptığınız da onu ilgilendirmez. Dizi izlemek yerine ev işi yapmak zorunda değilsiniz. Eşiniz hırslı biri diye siz hırslı olmak zorunda da değilsiniz, aksine eşiniz evliliğinizi ve düzeninizi kendi hırslarına kurban ediyor. Bu açık açık bir kusurken bir de utanmadan sizi mi eleştiriyor? Kontrolcü bir adamla evlisiniz maalesef ama sınırlarınızı iyi çizin.

Anladığım kadarıyla eşinizin bu kadar çalışması zorunluluk değil, kendi tercihi. Kendisi uygun zamanlarında evde size destek olmak yerine çalışıyorsa, sizin boş zamanlarınızda ne yaptığınız da onu ilgilendirmez. Dizi izlemek yerine ev işi yapmak zorunda değilsiniz. Eşiniz hırslı biri diye siz hırslı olmak zorunda da değilsiniz, aksine eşiniz evliliğinizi ve düzeninizi kendi hırslarına kurban ediyor. Bu açık açık bir kusurken bir de utanmadan sizi mi eleştiriyor? Kontrolcü bir adamla evlisiniz maalesef ama sınırlarınızı iyi çizin.
Aslında sınırlarım var laf ettirmem cevap da veririm ama kendimce muhasebe edip fikir almak istedim
Ben de tam olarak onu söylüyorum eşime sen işinden arda kalan zamanda başka bir iş yapmayı tercih ediyorsun ben etmiyorum senin sayende daha iyi kazanıyoruz yiyip içip geziyoruz ama ev işi hadi neyse de çocukla evde 15 dk futbol oymamak dışında herhangi biseyi ile ilgilenmiyor çoğu kavgamızın sebebi bu.
Neyse haksız değilmişim bunu öğrenmiş oldum en azından
Herkese teşekkür ederim

Back