Acaba biz ayni konuyu mu okuduk?Sikayetci olan daha ziyade beyefendi olarak algiladim ben. Karisina demedigi laf kalmamis ikinci iste calismiyo diye. Kadinin tamamen kendi gibi olmasini istiyo. Hem cocuk bakip hem evle ilgilenip hem de calisan bi kadin var yahu karsimizda. Kenarda birkac dakika reels izliyo diye kimse laf edemez bence
Bak bunu bi iskolik olarak soyluyorum. Zamaninda 3 iste ayni anda calistigim var, 3-4 saat uykuyla yasadim yillarca. Ama bunu normal olarak dusunup asla kimseden ayni performansi bekleyemem. Garip olanin benimki oldugunu biliyorum. Hele de cocuklu kadin... Baska hicbisey yapmayip sadece cocugunu buyutse bence maksimum sorumlulugunu yerine getirmis olur yani
![]()
Kucuk detaylar var kacirmissiniz adam evde çalışırken konu sahibi o işi yapma birazda ev işlerine yardım et diye tartışma çıkarıyor adamda yapabiliyorken yapalım hatta sende yapabilirsin diyo yani yanlis anlamadiysam konu sahibi eşini eleştirmese o kadar çalışmasına rağmen başka işler yüklemeye çalışmasa bence hiç tartışma yaşanmayacak birde bu devirde geçim zaten çok zor adamın kaygılarını da anlamak lazım benim ikizlerim var onlara daha iyi nasıl hayat sunabiliriz diye eşimde çok çalışır ben taktir ediyorum bu durumu