Boş vaktim çok ne yapmalıyım..

ezgikc

Prensesimizle mutlu hayat :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
178
2
316
Selam herkeze..küçük bi ilçeye taşındık eşimin işi nedeniyle.şuanda çalışmıyorum..ve boş vakit çok oluyo oyalanacak ne önerirsiniz??

Selam herkeze..küçük bi ilçeye taşındık eşimin işi nedeniyle.şuanda çalışmıyorum..ve boş vakit çok oluyo oyalanacak ne önerirsiniz??

merhaba ezgicim yeni topiğin hayırlı olsun bitanem:38:

Ne yapmaktan hoşlanırsınız, önceden boş vakitlerinizi neyle geçirirdiniz? Biraz açarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz ^w^

Bu arada avatarınızı çok beğendim, Belle benim en sevdiğim Disney prensesidir. (Güzel ve Çirkin)

Son düzenleme:
merhaba..

hobilerinize göre vaktinizi değerlendirecek meşgaleler bulabilirsiniz kendinize..

mesela ben de evlendikten sonra çalışmayanlardanım

boş vakitlerimi sevdiğim şeyleri yaparak değerlendiriyorum

örgü örmeyi çok severim mesela :6: kışın yünlerimle haşırneşirim :9:

kurdele nakışını çok merak ediyordum bu kış ismeke kaydoldum birsürü şey öğrendim

onları yapıyorum

kısaca sevdiğiniz şeylerle doldurabilirsiniz vaktinizi..

Çok teşekkür ederim hepinize..ben makyözüm normalde ama şuanda çalışamıyorum küçük yerdeyiz iş imkanı yok.ben örgü örmeyi öğrensem baya kaptırırım kendimi aslında ama öğrenmem lazım.ev işlerini,yemek yapmayı,elbiseler üzerine bonucuklar dikip süslemeyi severim..mesela siz nasıl değerlendirisiniz boş vakitleri banada fikir olmuş olur arkadaşlar.:46:

Konu içeriği nedeniyle"Bir Derdim Var" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

benim de şu aralar vaktim bol,puzzle yapıyorum,kitap okuyorum,film ve belgesel izliyorum,bi de bol bol müzik dinliyorum:82:

ben olsam kitap okurdum bol bol izlemediğim filmleri izlerdim uyurdum bi süre evde kalıcam ama hiçbirini yapamam sınava hazırlanıcam çünki

ya ben de boş zaman istiyorum...
okumak istediğim bir sürü kitap var.
tamamlamak istediğim kocaman bir puzzlem var.
ben matematik öğretmeniyim yazmaya çalıştığım bir ders kitabı tasarım var.
resim yapmak istiyorum mesela.
bir de makyaj kursuna gitmek istiyorum.(gerçi bu senin için bir alternatif olamaz herhalde :) )
bir de mutfağa gidip elimdeki tüm yemek kitaplarımı denemek...

ama boş vaktim çok dersen bir çocuk yapabilirsin, inan yemek yemeğe bile vaktin kalmaz benimki gibi pili hiç bitmeyen bir yavrun olursa...

Çok teşekkür ederim hepinize..ben makyözüm normalde ama şuanda çalışamıyorum küçük yerdeyiz iş imkanı yok.ben örgü örmeyi öğrensem baya kaptırırım kendimi aslında ama öğrenmem lazım.ev işlerini,yemek yapmayı,elbiseler üzerine bonucuklar dikip süslemeyi severim..mesela siz nasıl değerlendirisiniz boş vakitleri banada fikir olmuş olur arkadaşlar.:46:

Küçük ilçede olsanız bile,mutlaka düğün dernek oluyordur.Kuaför vardır en azından.
Kuaföre telefonunu bırakabilirsin,randevu ile gelin makyajı yapabilirsin.Hatta gelin evine gidebilirsin.Ücreti az tutarsan çağırırlar diye düşünüyorum.
Mesela bilgisayardan güzel bir tanıtım broşürü düzenleyip basabilirsin.

Evini süslemek için goblen tablo veya çarpı işi örtüler,yastık kılıfları yapabilirsin.Malzemeleri internetten temin edebilirsin.
Yine internetten İngilizce veya istediğin dilde eğitim cd si ısmarlayabilirsin.

Keşke boş vaktim olsa da ben de böyle düşünsem :31:
Haftada 12 saat özel ders, 8 saat iş, 24 saat ders(kendim öğrenciyim hala)
her gün yolda da yaklaşık 3 saat :37:
şimdi tatildeyim gerçi o ayrı ama, hala çeviri yapmakla uğraşıyorum.

cnm öncelikle yeni yerleştiğin yerdeki güzel şeyleri görmeye çalış ki zaman senin için eziyet olmasın .daha sonrada illaki orada kuaför vardır onun yanına gidip tanış ilk aşamada zaman gecirmek için faydası olacaktır.kendinde eksik gördüğün veya isteyipte yapamadığın bişeyler varsa onları dene öğrenmeye çalış.

ahh keşke benimde boş vaktim olsaydı
ama nerde..

Boş vakitlerimde ben kitap okurum...
Tabi ilgi alanınıza göre farklı şeyler de yapabilirsiniz...

bende küçük bir ilçedeyim .yaz için halk eğitim bir sürü kurs açacakmış.boşvaktim olsaydı seramik kursunu kesinlikle kaçırmazdım. bilgisayar kursuda var.istersen bir araştır.belki sizin orada da bu tür kurslar vardır.hem sanat öğrenmiş, hem arkadaş bulmuş olursun.

yatkın olduğunuz bi enstrüman bulup müzik yapabilirsiniz. müzik hem oyalar, hem mutlu eder güzel vakit geçirirsiniz.

Back
X