Eğer bu konuları inatlaşmaya bindirmeden, eşinizi ve ailesini kırıp haksız duruma düşmeden kotarabilirseniz eşiniz de zamanla ailelerin yaklaşım farkı karşısında takınacağı doğru tutumu belirleyecektir. Örneğin eşiniizn mahcupluğu aranızda konu olursa, "Mahcup olacak birşey yok, sonuçta akraba yemeği kural değil, dert etme, biz ziyaret ederiz annenleri nasılsa." de geçiştir. Kendini rahat hissetsin ki ailenin yakınlığı ona batmasın.
İşte bu yüzden aile önemli...
evlenirken diyoruz ya aaaaa ben ailesi ile mi evleniyorum:S Ama ne yazıkki ailesi ilede evleniyoruz.
Bence çok fazla düşünmemeye çalış,biraz rahat ol rahat yaşa... Tabiki eşin bu durum karşısında üzülüyodur vs ama bu onun ailesi ile halletmesi gereken bir durum... Yani senin ailenin yaptıklarının normal ve ailesinin yapmadıklarının anormal olduğunu eşin anlamalı... Bu durumu çok irdelersen kendi üzerinde bir yük gibi görürsen en çok üzülen sen olursun. Ailenden de sakın ama sakın uzaklaşma.
anladığım kadarıyla konu sahibi siz arkadaşım çok olgun ve karakterli birisiniz. sizi takdir ettim.şahsen ben bu soruya cevap verecek bilgi ve tcrübeden yoksunum. allah yardımcınız olsun. zor bir durum galiba.
evli oldugunuza gore Benim ailem,senin ailen dıye ayırmak dogru degıl...Asla aileleri karsılastırmayın Yani benim ailem böyle ilgileniyo şöyle ilgilenio,eşimin ailesi itici davranıyo eşimde buna uzuluyo anladım..Ailesel yapıya bağlıdır Biz buyuguz dıye ılgı bekler kımısı, onlar gelmıyosa sız gıdın..Aradaki köprülerı atın..Tabi yormadan zorlamadan.. Kimseyide nasıl davranacagı konsunda yönlendırmeye kalkmayın Bırakın herkes dogal akısından davranmaya devam etsın..Ailesi bile olsa her kısı kendı davranısından sorumludur..Eşinizle konusmayı deneyın..Sonucta karı koca arasında hersey paylasılır..Ailenle aranda boyle bı gorusmene sahıt oldum istemeden..Ama falanda filanda..sızın davranıslarınızdan da farklı bı anlam cıkarabilir bunu ortadan kaldırmak sıze baglı..)
Işine gelmemezlik bilipte bilmemezlikten gelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?