dimi bence de sıkıldı ve rahat battı inşallah bir gün bi yerden ulaşır ona iki çift sözüm var her zaman barıştım affettim ama bu kez aslaBelli ki sıkılmış... Güle güle gitsin..
iyi yapmışsıın akıllıca davranmışsın. Gelsin yeni heyecanlar o zaman
iyi yapmışsıın akıllıca davranmışsın. Gelsin yeni heyecanlar o zaman
Amaaan iyi ki yakani almissin kararsız insanlardan hiç hoşlanmiyorum ya bu deveyi gidecek ya bu diyardan gidecek derim hep. Bence şükür et ki kurtulmuşsn. Geri dönerse de okkalı bir cevap hazırla ki sonra "vay efendim ben bunu neden demedim " diye yakınma :))dimi bence de sıkıldı ve rahat battı inşallah bir gün bi yerden ulaşır ona iki çift sözüm var her zaman barıştım affettim ama bu kez asla
evet haklısınız bende arkadaşlarıma anlattığımda oha diyorum 4-5 defa aradım whatsappta çevrimiçi görüyorum ya o an bana geldiler hadi dedim yine arıyımda açmasın çevrimiçiyken. aradım defalarca açmadım. inada bindirdim biraz. ama yok görmezden geliyorum zaten hiç bakmıyorum artık hiçç inan kigördüğü halde 1 cevap vermez 2 cevap vermez hadi 3 vermesin daha ne uğraşıyorsunuz ki ?
cevap vermiyorsa baksın işine hiç öyle engelleme falanda yapmazdım ben olsam hayatıma aynen devam ederdim o kadar arayıp mesajda atmazdım yani bi yerde siz hep kendi kendinize çalıp oynamışsınız.
umarım barışmazsınız çünkü karşı taraftaki etkinizi yitirmiş gibisiniz.
kaldıgınız yerden hayata devam edin lütfen görmezden gelin o kişiyi..
aynen aynen çünkü sıkıldıAdamın niyeti zaten ayrılmakmış. Sudan bahanelerle.
inşallah canım inşallahhh bir gün geri döner. ve bende tekmeyi öyle bir koyucam ki. hep böyle oldu geri döndü ama diyorumki bu kadar aramama ve mesajlarıma cevap vermeyen adam geri mi dönücek niye dönsün kiAmaaan iyi ki yakani almissin kararsız insanlardan hiç hoşlanmiyorum ya bu deveyi gidecek ya bu diyardan gidecek derim hep. Bence şükür et ki kurtulmuşsn. Geri dönerse de okkalı bir cevap hazırla ki sonra "vay efendim ben bunu neden demedim " diye yakınma :))
ama kaç kere diyorum canım yaa arka arkaya ve aradım yani insan o an cok fena oluyoCevap yazmadı dıye hemen her yerden engellemek mantıksız olmuş ama yolunuza bakın dönerse dönmeyin bundan sonra
Donmesin sende çok takılma giden gider. Sorumluluk almaktan korkmuş belli ki ... Döner mi diye de dusunup heba etme kendiniinşallah canım inşallahhh bir gün geri döner. ve bende tekmeyi öyle bir koyucam ki. hep böyle oldu geri döndü ama diyorumki bu kadar aramama ve mesajlarıma cevap vermeyen adam geri mi dönücek niye dönsün ki
haklısın.. sadece gerçekten bu kadar zaman geçirmişiz bir mesajla bile olsa adam akıllı bitirebilirdi. o yüzden istiyorum yazsın ki şu içimdekileri dökeyim yaDonmesin sende çok takılma giden gider. Sorumluluk almaktan korkmuş belli ki ... Döner mi diye de dusunup heba etme kendini
Valla seni tebrik ediyorum, başkası olsaydı cevap yazana kadar beklerdi yada habire yazıop yazıp dururdu. Cok iyi yapmışsın, kurtarmıssın kendını. Bahane arıyomuş, bulamamış belli ki. Hakkında hayırlısı olsun. Bu gider acısı kalır bir muddet cekersin, Rabbım bi bakmış daha hayırlısını vermiş. Takılmaaaaarkadaşlar her şey çok güzel gidiyordu sevgilimle aramız baya iyidi o bir süreliğine başka bir şehirde ailesinin yanında şu an. neyse bu hafta sonu normal aşkım napıyosun falan yazdım ama hiç bişeyden haberim yok baktım soğuk konuşuyo noldu dedim başladı işte ben çok çocuk gibi davranıyomuşum çok trip atıyomuşum. ya varya bilseniz hani tanısanız sen de trip mi atıyosun dersiniz meğer benim iki tribim ne kadar büyük geliyomuş ona sinir oldum. sonra napmak istiyosun dedim bi baktım ben seni seviyorum kaybetmek istemiyorum ama kendine çeki düzen ver 1 sene olacakken yazık etme falan yaptı. bende ben yaptığım şeyin farkında değilim ama seni çok sıkıp bunalttıysam kırdıysam özür dilerim dedim neyse seni cok seviyorum dedi uyuduk. sabah napıyosun dedim girdi cevap vermedi, dengesiz ya. sonra ben de tekrar attım (arkadaşımın evinde kalıyorum) biz aksam dışarı çıkıcaz bunu söylemek için yazmıştım neyse dedim kimle falan dedi arkadaşımı söyledim tamam sevgilim dedi.(söylemesem fotoğraf falan snap görürse ona nispet yaptığımı eğlendiğimi sanar çünkü canlı müziğe gidicektik) neyse gittik video falan attım snabe ertesi gün yazıyorum cevap yok arıyorum yok yok yok deli oldum yazdıklarımı görüyo yazmıyor ya neden yazmıyosunnn diyorum yokkk en sonunda ben de yazıklar olsun sen benim sevgimi haketmiyosun yazdım engelledim her yerden herrr. o gün yaşadığımı bi ben bilirim görüyo ve cevap yok her şey yolundayken ya. kafayı yicektim. kafamda bitirdim bir daha tövbe. sadece neden diyorum ya neden biri niye ayrıldınız dese vericek ortada bi cevap yok. resmen beni doldurdu doldurdu ben ayrıldım dayanamadım artık bu kadar görmezden gelinmez.
neden diyorum arkadaşlar neden ya? yemin ederim öyle tripli bir insan değilim
aşk acımıda çektim ağladım da
yaşadığım şeyin arkasındayım çünkü
bunun tek açıklaması ona Rahat battı. sıkıldı her şey güzeldi ben buna yoruyorum
ama ben öbür ayrıldığımızdan çok farklıyım bir fake instagramdan takip ediyordum bi baktım daha ilk günden kızların fotoğraflarını beğenmiş ayrıldığım gece ulan bi dur be bi kaç gün geçsin. bende baktım olmuyo o fake adresimden de bıraktım takibi. burda anladım işte gerçekten vazgeçtiğimi çünkü içim içimi yicek naptıgını kimleri takip ettiğini göremiyorum diye ve bunu bile bile bıraktım. beni hiç bişey yokken böyle bıraktı resmen yarım kaldık.
ayrılık acısı çekenlere de tavsiyem :) benim gibi her yerden engelleyin sizi hiç bi yerden göremesin ve aynı şekilde sizde bakmaya alıştıkça paranoyak oluyoruz.
Yaslar kac ?haklısın.. sadece gerçekten bu kadar zaman geçirmişiz bir mesajla bile olsa adam akıllı bitirebilirdi. o yüzden istiyorum yazsın ki şu içimdekileri dökeyim ya
çok teşekkür ederimm :) evet bende şaşırıyorum nasıl hemen bıraktım. beni istemeyeni bende istemem kafasındayımValla seni tebrik ediyorum, başkası olsaydı cevap yazana kadar beklerdi yada habire yazıop yazıp dururdu. Cok iyi yapmışsın, kurtarmıssın kendını. Bahane arıyomuş, bulamamış belli ki. Hakkında hayırlısı olsun. Bu gider acısı kalır bir muddet cekersin, Rabbım bi bakmış daha hayırlısını vermiş. Takılmaaaa
ben 22 o 24 e giricek yakındaKac y
asinda bu adam?Yaslar kac ?
Pek rahat, kaygisiz biri heralde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?