boş yere ayrılık anlam veremiyorum

ne bu yası ya. Her yasta aynı bunlar. Eeee erkekliğin 10 da 9 u kaçmak ne de olsa:)
hiç o yönden bakmadm canım. Sanırım anne babalar bu erkek çocuklarını böyle yetiştiriyor. Yılanın başını küçükken ezeceksin. Benimde oğlum olacak hiç taviz yok :)))

Neyden korkucak ya evlilikten falan bahsettiğim de yok yani
Sadece evlilik değil ki. Sevmekten korkar bağlanmaktan korkar. Aynı kişi ile sevgili kalmaktan korkar. Ohooo erkeğe korkulacak konu bulmak çok kolay

hiç o yönden bakmadm canım. Sanırım anne babalar bu erkek çocuklarını böyle yetiştiriyor. Yılanın başını küçükken ezeceksin. Benimde oğlum olacak hiç taviz yok :)))
yurek olcak yurek, bendekinin 3 te biri yok herifte. asynı sekılde bu arkadasınki de ciddi bi ilişkiye hazır degılmiş. Yoksa nıe daha ılk gunden nıe başka kızların resmını begensın etsın. Valla ben de yegnımı şimdiden korkutuom kızların canını yakarsan oyarım senı dıe. Kendısı daha 3,5 yasında:):):)

Sadece evlilik değil ki. Sevmekten korkar bağlanmaktan korkar. Aynı kişi ile sevgili kalmaktan korkar. Ohooo erkeğe korkulacak konu bulmak çok kolay
Aynen doğru çünkü bizim ilişkimiz onun şimsiye kadar yaşadığı tek ciddi ilişki. hani arkadaşları bile diyodu biz bu adamı ilk defa böyle görüyoruz bir kızla bu kadar uzun süre falan

Valla ben de anlamadım neden ayrıldı? Vardır kendine göre bir cevabı. Sıkılmıştır, yalnız rahat battı olayına katılmıyorum ben. Rahat olsa bırakmazdı. Başkası vardır gibime geldi ama bilemeyiz tabi.

ya evet en zoruma giden o ya. ya bide en gıcık olduğum kızın. bu kadar olur ne yapmaya çalışıyo pislik ya midemi bulandırdı amacı ne yani resmen gıcık olduğum kızın profiline girmiş 3-5 tane beğenmiş. bikinili falan. çıkarkern uyarmıştım asla begenmiyodu. sanki ben cok büyük bişey yapmışım da beni cezalandırıyomuş gibi davranıyo

Allah'a şükur ben eşten yana çok şanslıym Allahım bozmasın. Ama cidden erkek çocukları çok rahat ve aşırı özgüven ile yetiştiriliyor sonra bdvde ceremesini biz çekiyoruz

Aynen doğru çünkü bizim ilişkimiz onun şimsiye kadar yaşadığı tek ciddi ilişki. hani arkadaşları bile diyodu biz bu adamı ilk defa böyle görüyoruz bir kızla bu kadar uzun süre falan
Pek ciddi değilmiş

ayy hasbam. begensın dursun bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…