- 8 Ağustos 2016
- 553
- 543
- 23
- 41
cıkma bu kafadan sakın :)çok teşekkür ederimm :) evet bende şaşırıyorum nasıl hemen bıraktım. beni istemeyeni bende istemem kafasındayım
Hmm anladım canımm. Genelde nedense bu yaşlarda korkup kaçma hissi geliyor erkeklere. Cehenneme kdr yolu varben 22 o 24 e giricek yakında
ne bu yası ya. Her yasta aynı bunlar. Eeee erkekliğin 10 da 9 u kaçmak ne de olsa:)Hmm anladım canımm. Genelde nedense bu yaşlarda korkup kaçma hissi geliyor erkeklere. Cehenneme kdr yolu var
Neyden korkucak ya evlilikten falan bahsettiğim de yok yaniHmm anladım canımm. Genelde nedense bu yaşlarda korkup kaçma hissi geliyor erkeklere. Cehenneme kdr yolu var
ne bu yası ya. Her yasta aynı bunlar. Eeee erkekliğin 10 da 9 u kaçmak ne de olsa:)
Sadece evlilik değil ki. Sevmekten korkar bağlanmaktan korkar. Aynı kişi ile sevgili kalmaktan korkar. Ohooo erkeğe korkulacak konu bulmak çok kolayNeyden korkucak ya evlilikten falan bahsettiğim de yok yani
yurek olcak yurek, bendekinin 3 te biri yok herifte. asynı sekılde bu arkadasınki de ciddi bi ilişkiye hazır degılmiş. Yoksa nıe daha ılk gunden nıe başka kızların resmını begensın etsın. Valla ben de yegnımı şimdiden korkutuom kızların canını yakarsan oyarım senı dıe. Kendısı daha 3,5 yasında:):):)hiç o yönden bakmadm canım. Sanırım anne babalar bu erkek çocuklarını böyle yetiştiriyor. Yılanın başını küçükken ezeceksin. Benimde oğlum olacak hiç taviz yok :)))
Aynen doğru çünkü bizim ilişkimiz onun şimsiye kadar yaşadığı tek ciddi ilişki. hani arkadaşları bile diyodu biz bu adamı ilk defa böyle görüyoruz bir kızla bu kadar uzun süre falanSadece evlilik değil ki. Sevmekten korkar bağlanmaktan korkar. Aynı kişi ile sevgili kalmaktan korkar. Ohooo erkeğe korkulacak konu bulmak çok kolay
ya evet en zoruma giden o ya. ya bide en gıcık olduğum kızın. bu kadar olur ne yapmaya çalışıyo pislik ya midemi bulandırdı amacı ne yani resmen gıcık olduğum kızın profiline girmiş 3-5 tane beğenmiş. bikinili falan. çıkarkern uyarmıştım asla begenmiyodu. sanki ben cok büyük bişey yapmışım da beni cezalandırıyomuş gibi davranıyoyurek olcak yurek, bendekinin 3 te biri yok herifte. asynı sekılde bu arkadasınki de ciddi bi ilişkiye hazır degılmiş. Yoksa nıe daha ılk gunden nıe başka kızların resmını begensın etsın. Valla ben de yegnımı şimdiden korkutuom kızların canını yakarsan oyarım senı dıe. Kendısı daha 3,5 yasında:):):)
Allah'a şükur ben eşten yana çok şanslıym Allahım bozmasın. Ama cidden erkek çocukları çok rahat ve aşırı özgüven ile yetiştiriliyor sonra bdvde ceremesini biz çekiyoruzyurek olcak yurek, bendekinin 3 te biri yok herifte. asynı sekılde bu arkadasınki de ciddi bi ilişkiye hazır degılmiş. Yoksa nıe daha ılk gunden nıe başka kızların resmını begensın etsın. Valla ben de yegnımı şimdiden korkutuom kızların canını yakarsan oyarım senı dıe. Kendısı daha 3,5 yasında:):):)
Pek ciddi değilmişAynen doğru çünkü bizim ilişkimiz onun şimsiye kadar yaşadığı tek ciddi ilişki. hani arkadaşları bile diyodu biz bu adamı ilk defa böyle görüyoruz bir kızla bu kadar uzun süre falan
ayy hasbam. begensın dursun bırak.ya evet en zoruma giden o ya. ya bide en gıcık olduğum kızın. bu kadar olur ne yapmaya çalışıyo pislik ya midemi bulandırdı amacı ne yani resmen gıcık olduğum kızın profiline girmiş 3-5 tane beğenmiş. bikinili falan. çıkarkern uyarmıştım asla begenmiyodu. sanki ben cok büyük bişey yapmışım da beni cezalandırıyomuş gibi davranıyo
Dönmezse hırs yapma ama :)))yürüsün gitsin dönücek o banaaaa
evet dönmeyedebilir gerçiDönmezse hırs yapma ama :)))
dönerse senindir lafına da inanma körü körüne. hırbolar boşluk doldurmak da isteyebilirler. ayy hepsine kılımmmmmmmmmmmmm:))yürüsün gitsin dönücek o banaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?