- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi rzgrgulu92
Ben şuraya bir adet "allah akıl fikir versin" bırakıyorum. İhtiyacı olan alabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu daha cocuksunuz. En basit gelme gitme konusunda bile anlasamiyosunuz. Birde evlenme gibi buyuk buyuk olaylara kalkisiyosunuz.Öfkeliyken öyle cümleler kurabiliyor. Ama özür dilemesini beklemiştim terk etmesini ve vizeyi iptal etmesini değil![]()
Eski konularını bilemem de,sorumsuz,onun için yapılan çabayı görmeyen,işine gelmeyince karşı tarafa beddua eden,aile bağı kavramı olmayan bir herifcikkk için bi de terkedildim diyorsun.Biliyorum ben gene çok aptalca düşünüyorum. Aff edin, ama kendime engel olamıyorum.. buraya da rahatlamak için yazıyorum..
Sevgilim ile barismistik. Ona kacmama karari almistim ve onu ikna ettim buraya gelmesi icin ve böylelikle ikimiz icin bir kavusma ümidi dogmustu. Buraya gelip babamin elini öpüp geçmişte yaptıkları için özür dilemesi için ikna olmustu sonunda.
Gelelim konuya... (azıcık uzun )
Buraya gelmesi için vize gerekli. Vize için de burada bulunan birisinden davetiye olursa avantajlı olur. Erkek arkadaşım davetiyeyi dayısından isteyecekti. Yalnız dayısından daha evvel de davetiye istedi ve aldı. Ama davetiyesini kullanmadığı için iptal oldu ve insanlar boşuna uğraşmış ve vakit harcamış oldu. Bundan dolayı erkek arkadaşım tekrar bu dayisini arayınca adam da suratına kapatmış sen benle dalga mı geçiyorsun diye.
Her neyse. Erkek arkadaşım bana yazdı... turistik vizeye başvurDUM davetiye olmadan dedi. Hani dedim dayindan alacakdin bi davetiye... yukarıdaki senaryoyu anlattı ardından Allah onun belasını versin dedi. Ben de sen ne hakla o adama bela okursun dedim. Devam konuştu 15 gün sürecek vs dedi. Sen duymuyor musn beni dedim.. o adama ne hakla beddua okudun dedim. Sonra bu yazdığımı hala görmemezlikten geldi ve ona ben dayısına beddua okuyan insan istemiyorum dedim. Kararım kesin dedim (ama ümit etmiştim ki özür diler ve bedduasının yanlış olduğunu anlar )
Ardından bi kaç saat geçti. Bana turistik vizeyi iptal ettirdim diye yazdı, parami da geri aldim diye yazdi, ardından defol git diyip bana küfür etti.
Sonra da beni engelledi.
Simdi bu adam neden hemen pes etti? Ben kızdım tabiiki davetiye alabilirdin vs dedim... çabalamadin vs diye kızdım. Ama terk edilmeyi hak ettim mi? Ben şimdi niye terk edildim? Kendime yediremiyorum. 1 gün dayandım gene ona yazmadan. Bugün ikinci gün sabrım çok zorlanıyorsanırım çok alışmışım veya sevmişim. Mantikli dusunemiyorum kendi konumla ilgili. Gecmis konularımdan da bellidir.
Neyse.. yazdım.. rahatladım..Herşeyin hayirlisi olsun.
nasıl bi insandır bu .Biliyorum ben gene çok aptalca düşünüyorum. Aff edin, ama kendime engel olamıyorum.. buraya da rahatlamak için yazıyorum..
Sevgilim ile barismistik. Ona kacmama karari almistim ve onu ikna ettim buraya gelmesi icin ve böylelikle ikimiz icin bir kavusma ümidi dogmustu. Buraya gelip babamin elini öpüp geçmişte yaptıkları için özür dilemesi için ikna olmustu sonunda.
Gelelim konuya... (azıcık uzun )
Buraya gelmesi için vize gerekli. Vize için de burada bulunan birisinden davetiye olursa avantajlı olur. Erkek arkadaşım davetiyeyi dayısından isteyecekti. Yalnız dayısından daha evvel de davetiye istedi ve aldı. Ama davetiyesini kullanmadığı için iptal oldu ve insanlar boşuna uğraşmış ve vakit harcamış oldu. Bundan dolayı erkek arkadaşım tekrar bu dayisini arayınca adam da suratına kapatmış sen benle dalga mı geçiyorsun diye.
Her neyse. Erkek arkadaşım bana yazdı... turistik vizeye başvurDUM davetiye olmadan dedi. Hani dedim dayindan alacakdin bi davetiye... yukarıdaki senaryoyu anlattı ardından Allah onun belasını versin dedi. Ben de sen ne hakla o adama bela okursun dedim. Devam konuştu 15 gün sürecek vs dedi. Sen duymuyor musn beni dedim.. o adama ne hakla beddua okudun dedim. Sonra bu yazdığımı hala görmemezlikten geldi ve ona ben dayısına beddua okuyan insan istemiyorum dedim. Kararım kesin dedim (ama ümit etmiştim ki özür diler ve bedduasının yanlış olduğunu anlar )
Ardından bi kaç saat geçti. Bana turistik vizeyi iptal ettirdim diye yazdı, parami da geri aldim diye yazdi, ardından defol git diyip bana küfür etti.
Sonra da beni engelledi.
Simdi bu adam neden hemen pes etti? Ben kızdım tabiiki davetiye alabilirdin vs dedim... çabalamadin vs diye kızdım. Ama terk edilmeyi hak ettim mi? Ben şimdi niye terk edildim? Kendime yediremiyorum. 1 gün dayandım gene ona yazmadan. Bugün ikinci gün sabrım çok zorlanıyorsanırım çok alışmışım veya sevmişim. Mantikli dusunemiyorum kendi konumla ilgili. Gecmis konularımdan da bellidir.
Neyse.. yazdım.. rahatladım..Herşeyin hayirlisi olsun.
Yani bende de suculuk payi var. evet unalttim uzerine gittim belki.. cunku yazdiklarimi gormemezlikten geldi. Beddua etmesine takildim... vijdanim rahat etmedi.. yazdiklarimi okumayip aldirmadigi icin de ben okusun ve aldirsin diye "dayisina beddua eden adamla evlenmek istemiyorm dedim" ... belki sakinlesmesini bekleseydim Boyle olmazdi. ama demekki onun da terk edesi varmis demi? sonucta hemen vizesini iptal etmis.Ya adam sinirlenmis agzindan bi beddua cikmis uzatmis da uzatmis yetmemis bitirdim demissin o da bunalmis engeli basmis napsin yani
çocuk oyuncağı mı bu
adam ülke değiştirecek
istemiyorum demişsin
bulunmaz hint kumaşı mısın?
sevgilin oğlum ya da kardeşim olsaydı seninle bir daha konuşmamasını isterdim
"sen onun için uğraşıyorsun o ise kendiyle alakası olmayan biri için istemiyorum diye seni siliyor bu kıza mı güvenip gideceksin"
derdim
evet
dayısına beddua etmesi yanlış ama sizinde olayı bu kadar abartmanız yanlış
uyarırsın tamam bitti gitti
Valla haksızsın vıze ıslerı çok sıkıntı adam bır kızgınlıkla demıs sen de çok ustune gıtmıssın ustelemıssın.zaten taa oralara kadar gelecek uzatmsaydın keske
ben eskiden Boyle degildim. gercekten hemen ayrilmazdim tek ayrilik sebebim onun beni aldatmasi olmustu. ama o beni her kavgada terk ediyordu. artik ben de sandim ki bu sekilde laf edersem ozur diler yazdigimi okur. cunku okadar cok yazdim "niye o adama beddua ediyorusun" diye. o okumadi gormemezlikten geldi. sonunda yazdigimi okudu ve ardindan bir ton kufur yedim ve terk edildim.Erkekler rest çekilmesinden hoşlanmıyor.
Ben de vaktiyle erkek arkadaşıma rest çekmiştim. Ayrıldık. Bana dediği: "sürekli eli kapıda ve her an benden vazgeçmeye hazır imaji veren bir kadın istemiyorum" sonra barıştık ama çok zor bir dönemdi.
Yani kız, kavga et, hesap sor ama rest çekip hemen ayrılık lafını ağzına alma. Sonra pişman olursun.
Ayrılıkla tehdit edince daha kıymetli olmuyorsun..ya da karşı tarafı terbiye edemezsin bu yöntemle.