Bos yeremi dert ettim

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Iyi aksamlar kizlarbi iki haftadir sirimi bozan bir durum var esim neredeyse her aksam uyku sersemligiyle bana anne diyo ve artik ben sinirlenmeye basladim kucuk bi cocuk gibi neden bana anne diyosun diyorum bilmem bi an agzimdan oyle cikiyo uyku sersemligiyle diyo kac yasina geldi hala banami alisamadi acaba evde yaninda ben oldugumun farkinda degilmi

Yok artık.. Böyle bir şeyin bahanesi olmaz bence.. İnsan dalgınlıktan bile anne demez yani..

çok güldüm ama sinir bozucu :)
uyanıkken mi rüya görürken mi diyor?
efendim yavrum falan diyin bakalım ne diyecek

iyi ki başka bi isim demiyor sonra o kim kıyamet kopardı valla

acaba sikintisimi var? rüya falanmi görüyor? yada annesi rahmetlide onumu özlüyor ? bi cok nedeni olabilir

Benim eşim uyurken onu hafif durttuğumde kaysın diye o zaman anne dur der ama tamamen uykudayken oluo. Sizin eşiniz uyku sersemi mi yoksa baya uykuluyken mi soyluo..

benm eşim tamamen uykulu olduğu için ben rahatsız olmuyorum

kaç yıllık evlisiniz? bence huzurlu falan bir ortam ya. başka kadın ismi söylemiyor en azından:))

Hahahaha buda ilginc bir durum adam annesinimi hayal ediyor hep anlamdim coxuklar her hallerinden anne derde koca erkegin her defasinda uyku sirasinda anne demeside bir acaipseni annsi yerinemi koyuyo acaba yasoyormu annesi belki olduyse surekli onu sayiklayabirrmi acaba ayy ben bir mantik uretemedim

Bana da esim ilk evlendigimiz zamanlarda uyku sersemi soylerdi.o zamanlar cok sinirim bozulurdu.bi kac kere uyardim. Bi daha da demedi
Bence nazikce uyarin esinizi.cokta takmayin bu meseleyi

acaba sikintisimi var? rüya falanmi görüyor? yada annesi rahmetlide onumu özlüyor ? bi cok nedeni olabilir
Yok ya kesin domuz gibi sağlamdır 'kuzumm oğluşumm' diye diye sabuna iğne saplıyordur Şaka bir yana, bence de bir çok nedeni olabilir.

Uyku sersemi kizlar hani uykuya dalicakken kalk burda uyuma dersiniz ya anne diye uyaniyo 3 bucuk senelik evliyim annesi hayatta hatta dibimde sinir bozucu bi kadin hergun oglusuna bi tabak yemek koyar getirir dusunun yani

Yok ya kesin domuz gibi sağlamdır 'kuzumm oğluşumm' diye diye sabuna iğne saplıyordur Şaka bir yana, bence de bir çok nedeni olabilir.
ama cok yanlis o kelimeyi neden kullaniyorsunuz ?
bi arastirmak lazim tabi esinizde is bitiyor icini dökmesi lazim

Ben ki uyku sersemiyle yatagin icinde, yastigin altinda arkadasimi aramis insanim o yuzden yapilan yorumlari sacmalik olarak adlandiriyorum. Hayir yani uyku sersemiyle anne diyorsa ne olmus yani amma da korkuyorsunuz bu kvlerden ya. Adam annesini agzina alsa bir dert almaasa bir dert.

Uyku sersemi ve farkında bile değil belliki. Ben olsam yarılırım gülmekten. Suratına baka baka demedi ği sürece bir sorun yok. Bende stajda çok yorulur eve gelince uykuya kalırdım annem bigün kaldırmış beni tüm gün de fax çekmiştim. Annem hadi kalk yerine diyor ben çektim fax ları x bey diyorum. Annem hadi kalk diyor. Ya çektim çektim şu rayada buraya çektim diye günün raporunu vermişim anneme. Sabah baya gülmüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…