- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi Akanseneler
-
yok malesef biraz ev işleri yapiyor yemek yapiyor bu kadar .bir uğraşı var mı? mesela bir kitap yazmaya çabalıyordur yada bir iş kuracak onun araştırmasını yapıyor bir sinava çalışıyordur o zaman geliri olup olmamasına takılmam ama evde boş boş yatıyorsa aynı şeyleri yazardım
fakat öyle,cinsel isteğim kayip oldu .Mesajinizda arzulamiyorum seni caziben yok kısmı olmasa belki daha etkili olurdu.bu baya gurur kırıcı sana kizmasina neden olmuş hatalarını anlamasına değil
Erkek dedigin adam babasindan trilyonluk serveti de olsa işe gider, gitmeli. Bi işi , ugrasi olmasi gerekir bana göre. Avrupada kadinlar calisip erkekler cocuk bakiyo bu mu bizim almamiz gereken kriter? Valla bana uymuyo. Aksama kadar yatip ayagina hizmet bekleyen adam bana da hic cazip gelmez.''erkek dediğin adam işe gider .''
böyle bir kaide yoktur bence bu tamamen bizim toplumumuzla alakalı
evet eşinizin eksikleri var sorunlarınız var anlaşamıyorsunuz çözüm üretemiyorsunuz ozaman ayrılın
yok malesef biraz ev işleri yapiyor yemek yapiyor bu kadar .
kafasi meşgulmuş
Erkek dedigin adam babasindan trilyonluk serveti de olsa işe gider, gitmeli. Bi işi , ugrasi olmasi gerekir bana göre. Avrupada kadinlar calisip erkekler cocuk bakiyo bu mu bizim almamiz gereken kriter? Valla bana uymuyo. Aksama kadar yatip ayagina hizmet bekleyen adam bana da hic cazip gelmez.
Böyle adamdan ne köy olur ne kasaba bırak sen herşeyi kendine ve çocuklarına nasıl bir düzen kurabilirsin onu düşün böyle adamlar kendi rahatlarını düşünür ev kadın çoluk çocuk umurlarında değil...iyi akşamlar,
gecen bir konu açtim ,eşim işsiz 7/24 evde diye.
Bu sene için eşim bana vaat ettmişdi , çalişirim ve evide yaparim diye , fakat koca sene hiç birsey olmadi.
Bende ona gerce duygularimi msj attim,tamamen kopyaliyorum:
"Ben artik sana hiç güvenmiyorum!!!
Beni yalniz birakiyorsun ve biraktin.
Güven=illaki aldatma veya yalan değil.
Güven =yardimlaşmaktir,paylaşmaktir,
korumaktir,huzur vermektir,yari yolda birakmamaktir.
Çalişmak sadece para değil , benim gözüm parada olsaydi seninle çoktan ayrilmiştik.Gurur duymak istiyorum sana karşi,benim kocam taşı sıkar suyunu cikarir demek istiyorum.
Ben kendimi böyle çok ezik ve yoksul hisediyorum,üzülüyorum.Çocuk yaşindakiler bile işe giderken imriyorum.
Arzulamiyorum seni , cazibesi yok,
bir erkek dediğin adam işe gider .
Artik ev kadinlari bile çalişiyorlar,hiç iş bilmiyorsa temizliğe gidiyorlar.
Demekki biz senin için bir önem taşimiyoruz
biz sana yeterlice değerli değiliz.
Sen çocuklarin hemde benim geleçeğimle oynuyorsun."
cevab eşimde:"BOŞA BENI ...YOKSA BEN SENI BOŞARIM."
Şimdi yine ben çokmu ağir konuşdum,
yine içim huzursuz.
Niye beni anlamiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?