Boşa beni ...yoksa ben seni boşarim!

Erkekler boyle midir hep üşengeç dusuncesiz vicdansiz bosa beni ben bosarim ne demektir fursat mi kolluyor sen ise gir cocuklarin yas kac sen calis temizlige git parasi iyi temizligin bu nedir cok digru yerli konustun adam da calisma istegi yok olsa sana ozur dilerim derdi caliscam icini rahat tut derdi bu tarz seylerden bahsederdi bosan bu adamdan nedir bikmis sanki hayattan senden cocuktan gibi boyle erkeklere tekk lafim var allah belalarini versin kisa net yani benmde calismiyor bos bos disarlarda bebegim var yari ac yari tok ayniyiz bende diyorum calis is bakiyorum aramiyor ben calissam bebek var bakmakta istemiyor erkeklere guven olmaz en iyi bildikleri aldatmak gonul eglendirmek bos dolasmak bu erkek tanimi bence

Eski konuyu hatirliyorum.
Adam bir senedir degil ki yanlis hatirlamiyorsam 3 senedir falan calismiyordu, mazereti falan da yok.
G.tu. calismayi yemedigi icin.
Ama sen bosanmazsin konu sahibi, mesajin agir degil bana gore hafif bile.
Biri bir sey soylediginde hemen savunmaya geciyorsun kocani, birakamazsin belli.
Bu devran boyle gider,sen yipranirsin, kocan da evde toto büyütür.
Aradan uc bes sene gecsin, seni de yipranmisliktan esinin annesi sanirlar haberin olsun.

Eski konunu biliyorum
4 yıldır çalışmayıp seni inşaatın içinde oturmaya zorlayan bir adama az bile söylemişsin
Boşan bence bir boğaz eksik bakarsın

Blöf yapma yahu boşa, işkembesini büyütmesine daha fazla katkı sağlama
Bazen mesajlarina bakiyorum, ikimiz elti falan olaydik ne iyi olurdu yaa
Kaynanayi falan dovebilme potansiyelimiz olurdu diye dusunuyorum
Cok sinirleniyorum ben de bu tarz konularda
Siddet yanlisi biri asla degilim ama boyle kufurlerle falan kafa goz dalasim geliyor
Psikolojisi bozukmus, terapi almaliymis
Hihi
Adam rahata alismis, kadinin vicdanina oynuyor iki dk olup bitiyor
Gururu da yok, gidip calismaz tabi
Depresyon diyor millet hayret ediyorum

Kadın da memnun ama içten içe, kocası titizmiş baksana ünlem koymuş bir de cümle sonuna, dışarısı pis diye evden çıkmıyo herhalde bu titiz adam

A
Afedersiniz ama cok arsız bir kocanız var
Böyle bir adamla neden evlisiniz ki
Adamdaki rahatlıga bak özgüvene bak.

Kadın da memnun ama içten içe, kocası titizmiş baksana ünlem koymuş bir de cümle sonuna, dışarısı pis diye evden çıkmıyo herhalde bu titiz adam
Yukarda ben de yazdim, bosanmaz konu sahibi böyle surer gider.
Calismaktan yipranip biraz cirkinlesince aldatilma potansiyeli bile var. Adam oyle umarsiz.

Sizi çok iyi anĺıyorum.bende olsa aynısını yapardım! sorunun ne olduğunu anlamak yerine o anlık ruh halinizle bunları yazmışsınız.ama hayatınızın bu noktaya gelmesinde kocanızın bu durumlara düşmesinde sizin hiçmi bir payınız yok.
Belkide sizin unuttuğunuz ama kocanızın untamadığı bir olay olmuş siz yaşam sevincim kalmadı derken onun yaşam sevincini elinden almış olmayasınız
Gün geceyi gece gündüzü doğurur.aynanın karşısına gecin ve kendinizle yüzleşin.doğrunun karşınızda olduğunu göreceksiniz

Sizi çok iyi anĺıyorum.bende olsa aynısını yapardım! sorunun ne olduğunu anlamak yerine o anlık ruh halinizle bunları yazmışsınız.ama hayatınızın bu noktaya gelmesinde kocanızın bu durumlara düşmesinde sizin hiçmi bir payınız yok.
Belkide sizin unuttuğunuz ama kocanızın untamadığı bir olay olmuş siz yaşam sevincim kalmadı derken onun yaşam sevincini elinden almış olmayasınız
Gün geceyi gece gündüzü doğurur.aynanın karşısına gecin ve kendinizle yüzleşin.doğrunun karşınızda olduğunu göreceksiniz

Git ac bosanma davasını en fazla kamburdan kurtulursuj arzulamiyormussun bile blöf mü yapiosun yoksa? Bosa beni yoksa ben bosarim ne ya kimin bosadiginin ne önemi var ben anlamadim o kismi gurur olsa gider calisir neyin artisligi bu.

Agliycam o mağdur kocaya sanirim, cok duygulandim.

Valla bu sevgi denen illet hastalık gibi bir şey herhalde...
kimseye boşan veya idare et diyemem ama erkek erkekliğini bilecek.
Benim hep düşündüğüm şey bu erkeklerin böyle olmasında ki sebep yine bir kadın değil mi? Oğlum sen yorulma oğlum acıktın mı oğlum susadın mı diye suyunu bile ayağına getiren anneler oldukça erkeklerin böyle olması normal.
2 yaşında ki oğlumla dışarıda gezerken kadınların büyük bir kısmı oğluma karışıyor, benden biraz uzaklaşınca biri yanına yaklaşıyor annenin yanına diye beni gösteriyor, önüne bakmadan koşunca yine bir kadın yaklaşıyor çocuğu durdurup aman düşersin... bırakın artık çocuk çocukluğunu bilemiyor ki koşacak düşecek dizi kanıyacak ve sebep- sonuç ilişkisini öğrenecek daha küçücükken başlıyor baskılar engeller büyüyünce böyle insanların yetiştirdiği çocuklardan ne bekliyorsunuz ki... tembel erkek modelleri git gide çoğalacak biz çocuklarımıza sorumluluklarını öğretmedikçe

az bile yazmışsınız bence.

Çok iyi olmuş az bile demişsiniz ya adam gibi evine baksın yada onun tabiriyle bosasin

Adam çalışmayı bırak boşanmaya bile üşeniyor size söylüyor boşa beni diye...
Paikolojisinin bozuk olduğu kesin.

Adam çalışmayı bırak boşanmaya bile üşeniyor size söylüyor boşa beni diye...
Paikolojisinin bozuk olduğu kesin.
Gülünecek bir konu değil biliyorum ama yorumu görünce tutamadım kendimi:)herşeyden üşenen bir erkek kocalık vazifesini yerine getiriyormu bari
ben evde tüm gün koşturmaktan çocuklara bakmaktan gece kafayı yatağa nasıl koyduğumu hatırlamıyorum birde eve gelince tüm gün naptın sıkılmadın mı diye bir soruyla karşılaşıyorum
Acaba bu evde oturan erkekler napıyor bende bunu merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…