- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi Akanseneler
Yatmadan önce bi bakayım dedim bi şey yazma niyetim yoktu, konunuzu okudum çok ağır geldi sözleriniz önceki konularınıza baktım yazmak istedim etkiler olur mu bilemem, öncelikle erkekler daha farklı söylediğin her ağır söz onu daha da bu durumda tutacak, biliyorum sizde yorulmuşsunuz ama çok ağır sözler söylüyorsunuz eşinize önceki konularda da okudum, bende bi dönem geçirdim çalışmak istemiyordum hiç işin kötü yanı evde hiç bir şey yapmak istemiyordum öyle oturduğum, yattığım yerde kalayım hep istiyordum, yapmak istiyorum ama bi şeyler engel oluyordu sanki en son psikiyatriye de gittim ankstiye bozukluğu ilacı verdi ve baya da dinledi eşim çok destek oldu, bana bağırsa çağırsa daha kötü olurdum ilacı kullanmadım sonu yok dedim, önce hipnomeditasyon başladım şimdi gayet düzgün çalışıyorum hayat enerjim geri geldi, evden çıkmadığım için hep yüzüm asıktı, hep tartışır gibi konuşuyordum ama atlattım şükür siz destek olun belli ki farklı şeyler var, bu durum normal değil ben sanmıyorum bi erkeğin onca lafa rağmen Hale'n otursun, birde onun daha uzun süredir devam ediyor benim Yen'i başlamıştı bir süre sonra ben çare buldum, bence uzman yardımı alın itmeyin aileyi bir arada tutmak hep bizim yükümüz zor evet herşeyle uğraşmak, güçlü olmak, güçlü taklidi yapmak ama biz dağıtırsak kimse toparlayamaz