• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşa beni ...yoksa ben seni boşarim!

Yatmadan önce bi bakayım dedim bi şey yazma niyetim yoktu, konunuzu okudum çok ağır geldi sözleriniz önceki konularınıza baktım yazmak istedim etkiler olur mu bilemem, öncelikle erkekler daha farklı söylediğin her ağır söz onu daha da bu durumda tutacak, biliyorum sizde yorulmuşsunuz ama çok ağır sözler söylüyorsunuz eşinize önceki konularda da okudum, bende bi dönem geçirdim çalışmak istemiyordum hiç işin kötü yanı evde hiç bir şey yapmak istemiyordum öyle oturduğum, yattığım yerde kalayım hep istiyordum, yapmak istiyorum ama bi şeyler engel oluyordu sanki en son psikiyatriye de gittim ankstiye bozukluğu ilacı verdi ve baya da dinledi eşim çok destek oldu, bana bağırsa çağırsa daha kötü olurdum ilacı kullanmadım sonu yok dedim, önce hipnomeditasyon başladım şimdi gayet düzgün çalışıyorum hayat enerjim geri geldi, evden çıkmadığım için hep yüzüm asıktı, hep tartışır gibi konuşuyordum ama atlattım şükür siz destek olun belli ki farklı şeyler var, bu durum normal değil ben sanmıyorum bi erkeğin onca lafa rağmen Hale'n otursun, birde onun daha uzun süredir devam ediyor benim Yen'i başlamıştı bir süre sonra ben çare buldum, bence uzman yardımı alın itmeyin aileyi bir arada tutmak hep bizim yükümüz zor evet herşeyle uğraşmak, güçlü olmak, güçlü taklidi yapmak ama biz dağıtırsak kimse toparlayamaz

Ben mesajını ağır bulmadım açıkcası. Gayet açık ve net eşinle ilgili rahatsızlıklarını belirtmişsin. Ben bunu gayet normal buldum. Çocuğunuz var sanırım? Anladığım kadarıyla. Eğer ki 1 seneden beri bu adam evde oturuyorsa gerçekten çoğu kişinin dediği gibi 'RAHATA ALIŞMIŞ'... Eee, peki siz nasıl evinizi idare edebiliyorsunuz. Siz mi çalışıyorsunuz? Çünkü bir ev'im 'Erzak', 'Su', 'Elektrik' vs. giderleri olur. Siz çalışıyorsanız bunlara nasıl yetişebiliyorsunuz? Ben kocanıza anlam veremedim. Amacı ne? Ne yapmaya çalışıyor? Bir rahatsızlığı mı var? Hayattan bunaldı veya sıkıldı mı ? Yani merak ediyorum. Eşiniz bana normal gelmedi hiç ?

başka kadın olsa beş dakka katlanmaz sen hala kırar mıyım mesajım agır olmuş mu dıosun .nekadar sabırlı ıyı kalplısın.kocanın yerınde olsam bende calişmazdım fazla ıyısın cunkı...hıc mı kızan eden yok senın aılenden kendı aılesınden yahu bu ne genışlık.mesajın son derece masum ben agır bı laf göremedım .cok grurlu bı adam gıbı adamın cevabıda mıgdemı bulandırdı.senın ayrılmayacagını bıldıgı ıcın , boşa benı dıe duygu sömurusu .blöf yapıo :63:utanacagı yerde.korkma bu yarı yolda bırakmak falan deıl.hasta olur iş bulamaz cekılır ama adam senı kullanıo.doktorada saglıklı oldugunu ögrenme dıe gıtmıo:hasta: bahanesı kalmıycak parazitin.bı muddet işi bırak veya aılenın yanına gıt aklı başına gelır ac kalınca.yoksa ömru bıllah böyle gıder 4 yıl az degıl.iyi yere tezgah kurmuş herif..

Farkindaysan agir bulan bir ben degilim. Kocan da cok agir bulmus ki seni bosamak istiyor. Calismamasini kaldiramamani elestirmedim, hayat senin hayatin secim senin. Bu mektubu bosayacagi adama yazar bi insan, adam bosanmak isteyince niye sasirdin onu anlamadim
Bazen insan farkina varilmak, yanlislari gostermek kendini duzeltmesini saglamasi adinada yapabilir. Buz gibi carpsin da kendine gelsin diye, duzeltmek istesin diye. Niye bosanmak isteyen 4 yildir bu durumda yasasin diymi ama?

senin bir konun daha vardı canım yine eşinle ilgili. bırak boşasın seni. çocuklarına da durumu anlat bildiğim kadarıyla küçük değiller. babalarını görsünler seni görsünler. sen boşanma bırak o boşansın. yerse tabi. eve desteğini de tamamen kes. çocuklar da dahil olmak üzere. eve 3 çeşit yemek çıkartma. bi çorba makarna yasla gitsin. sorarlarsa yok dersin. kriz var maaşlar yatmıyo dersin. sen olmayınca ne olduğunu eşin zaten biliyor da bırak çocuklar görsün hayatlarını ona göre yönlendirsinler. bırak bu sünepe defolsun gitsin hayatından yazık günah. :63:

Git ac bosanma davasını en fazla kamburdan kurtulursuj arzulamiyormussun bile blöf mü yapiosun yoksa? Bosa beni yoksa ben bosarim ne ya kimin bosadiginin ne önemi var ben anlamadim o kismi :KK70: gurur olsa gider calisir neyin artisligi bu.
Bende oraya takildim, bosanalim degil de.. Esinin yapamayacagini bildigi icin, bosa beni diyor..

Bence haklısın.
Senin kazandığın para yetmiyor ama adam evde oturuyor, çalışmıyor. Çıldırmak işten bile değil yani.

Eve nerden maas geliyo ne yiyip iciliyo ? Sen calisiyosan birak calismayi. Essek gibi calissin ozaman. Birde msjlasma olmus aranizda sen ona haykirmisin icindekileri oda bosa demis yani yuzyuze konusmadinizmi?
Ne tuhaf erkekler var dunyada, sorumsuz dusuncesiz ve insani duygularini kullananlar. Sen niye birakamiyon onu? Bana kocam calismicakta bide cocuklarim olcak bana ustune bide bosa beni diyecek he? Direk bosardim o gururlu degilse ben gururluyum aciz ve mecbur degilim.

iyi akşamlar,
gecen bir konu açtim ,eşim işsiz 7/24 evde diye.
Bu sene için eşim bana vaat ettmişdi , çalişirim ve evide yaparim diye , fakat koca sene hiç birsey olmadi.
Bende ona gerce duygularimi msj attim,tamamen kopyaliyorum:

"Ben artik sana hiç güvenmiyorum!!!
Beni yalniz birakiyorsun ve biraktin.
Güven=illaki aldatma veya yalan değil.
Güven =yardimlaşmaktir,paylaşmaktir,
korumaktir,huzur vermektir,yari yolda birakmamaktir.
Çalişmak sadece para değil , benim gözüm parada olsaydi seninle çoktan ayrilmiştik.Gurur duymak istiyorum sana karşi,benim kocam taşı sıkar suyunu cikarir demek istiyorum.
Ben kendimi böyle çok ezik ve yoksul hisediyorum,üzülüyorum.Çocuk yaşindakiler bile işe giderken imriyorum.
Arzulamiyorum seni , cazibesi yok,
bir erkek dediğin adam işe gider .
Artik ev kadinlari bile çalişiyorlar,hiç iş bilmiyorsa temizliğe gidiyorlar.
Demekki biz senin için bir önem taşimiyoruz
biz sana yeterlice değerli değiliz.
Sen çocuklarin hemde benim geleçeğimle oynuyorsun."

cevab eşimde:"BOŞA BENI ...YOKSA BEN SENI BOŞARIM."

Şimdi yine ben çokmu ağir konuşdum,
yine içim huzursuz.
Niye beni anlamiyorum?
şimdiye kadar susup çektiğin hata.
bak adam boşanma işini bile sana yıkıyor.
ona bile uğraşmaya niyeti yok.
açıkcası ben senin eşini bırakacağını düşünmüyorum.
eski konularında bunu az çok hissettiriyordun.
eşinin iyi yönlerini de yazmaya başlamıştın.
ama yine de taşımakta zorlanıyorsun.
ben eşinin hasta depresyonda filan olduğunu düşünmüyorum.
daha önce de yazmıştım ağır depresif adam eşin gibi davranmaz.
ev işlerini yapmaz cinsel isteği olmaz vs.
adam baktı ki ev dönüyor rahatı görünce serilmiş.
kişilik olarak zayıf biri muhtemelen.
hayatla mücadele etmek yerine eve sığınmak ta işine gelmiş.
hiçbir şeyle uğraşmıyor teması yok üzüntü yok tasa yok.
onu çeken eve bakan eşi de var daha ne olsun.
bunca yazdığın şeye boşan yoksa boşarım diyor.
pes yani.
insan bir utanır bir silkelenir.
derdi neyse bir anlatır.
çok merak ediyorum boşanırsanız ne yapar bu adam?
emin ol bir işe girecek çalışacaktır.
son durum nedir bu arada neler konuştunuz eşinle?

çok merak ediyorum boşanırsanız ne yapar bu adam?
emin ol bir işe girecek çalışacaktır.
Tam olarak soyle: bosanir, yeniden birini bulur, onun icin calisir didinir ve yapmadigi butun fedakarligi yeni kisiye yapar. Belli yani.

Zaten o boşanma davası açarsa hiç şaşırmam.
Adamın senin yanında mutsuz olduğu o kadar belli ki.
Çekip gitmek istediği için parmağını kıpırdatmıyor, depresyon, bunalım tamamen hikaye.
bende senin gibi düşündüm biran lale
kadın onu boşasın diye uğraşıyor resmen

konu sahibi arkadaşım bu böyle gitmez

iyi akşamlar,
gecen bir konu açtim ,eşim işsiz 7/24 evde diye.
Bu sene için eşim bana vaat ettmişdi , çalişirim ve evide yaparim diye , fakat koca sene hiç birsey olmadi.
Bende ona gerce duygularimi msj attim,tamamen kopyaliyorum:

"Ben artik sana hiç güvenmiyorum!!!
Beni yalniz birakiyorsun ve biraktin.
Güven=illaki aldatma veya yalan değil.
Güven =yardimlaşmaktir,paylaşmaktir,
korumaktir,huzur vermektir,yari yolda birakmamaktir.
Çalişmak sadece para değil , benim gözüm parada olsaydi seninle çoktan ayrilmiştik.Gurur duymak istiyorum sana karşi,benim kocam taşı sıkar suyunu cikarir demek istiyorum.
Ben kendimi böyle çok ezik ve yoksul hisediyorum,üzülüyorum.Çocuk yaşindakiler bile işe giderken imriyorum.
Arzulamiyorum seni , cazibesi yok,
bir erkek dediğin adam işe gider .
Artik ev kadinlari bile çalişiyorlar,hiç iş bilmiyorsa temizliğe gidiyorlar.
Demekki biz senin için bir önem taşimiyoruz
biz sana yeterlice değerli değiliz.
Sen çocuklarin hemde benim geleçeğimle oynuyorsun."

cevab eşimde:"BOŞA BENI ...YOKSA BEN SENI BOŞARIM."

Şimdi yine ben çokmu ağir konuşdum,
yine içim huzursuz.
Niye beni anlamiyorum?
Yahu adam çalışmıyor bi de üstüne pişkin.Hala ağır mı konuştum diyorsun.Bırak mesajlaşmayı git boşa gerçekten

Zor bir hayat.
Bu muhakkak.
Ben olsam mesaj ile uğraşmazdım, çalışmayan eş çok zor.
Direk terk ederdim, ne hali varsa görsün.

Mesajınız ağır değil yerinde bir mesaj olmuş.
İnsan böyle durumlarda karşısındaki adamdan soğur tabii ki.

Işte benide yakan buya .
Boşanirsak o nasil çalişmaya başlar,bundan eminim .Sanki beni ezmek için calişmiyor gibi geliyor bana.
paramoid oldum artik senelerce düşünmekten
Kocanla rolleri degismissiniz. Bu rol ona da agir geliyor ama aranizdaki enerji buna izin vermiyor. Kocan icten ice hem rahat hem de senden nefret ediyor olabilir. Acilen bir aile terapistine gidin. Iyi bir terapiste. Gideb paran olsun. Bir de yavas yavas cek elini evin ustunden. Mumkunse faturalari odeme. Aileaiyle konus. Kendi ailenlede. Para verme. Gerci bu durumda esin evvi bile terk edebilir. Cunku karakteri bunu yapabilir

bence mesajınız ağır değil, insan eşine de içindeki söyleyemeyecekse kime söyler, başa beni demesinin amacı ne acaba, nafaka felan istemeyesiniz diye mi, çok ilginç bir durum, siz mesajım ağır mı diye üzülmeyin yolunuza bakın, artık bıçak kemiğe dayandıysa maddi durmunuz da var ayrılın...

Işte benide yakan buya .
Boşanirsak o nasil çalişmaya başlar,bundan eminim .Sanki beni ezmek için calişmiyor gibi geliyor bana.
paramoid oldum artik senelerce düşünmekten
ya rahata alışmış serilmiş yatıyor adam.
umrunda bile değil ailesi.
ama sen ne yaparsın bilemem.
boşanmayı da gözün kesmiyor anladığım.

Back
X