- 19 Kasım 2014
- 527
- 271
- 53
Merhaba kızlar ben ablam hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Ablamın 8 senedir konuştuğu biri vardı kavga da ettikleri oluyordu ama bir türlü ayrılamadılar ablam 3 yıldır Antalya da yüzme eğitmenliği yapıyor istanbula yazları geliyor son bir aydır erkek arkadaşı ablamı pek fazla aramıyordu ablam ne zaman arasa telefonu meşgulmüş bana anlattı biri mi vardır dedi bende eğer hissettiysen vardır dedim internetten hangi operatör kullanıyorsa numarasını yaz kiminle konuşmuş ne kadar sıklıkla kaç dakika konuşmuş bak dedim o da bakmış az önce beni aradı ve hüngür hüngür ağlıyordu aralıksız bir şekilde konuşuyormuş kızla hemde ve ablama da hep erkek bir arkadaşıyla konuştuğunu söylüyormuş bugün ablam gerçeği öğrenince çok sarsıldı tabi ve bende yanında olamadığım için şuan huzursuzum sizinle paylaşmak istedim ablam numarayı kaydetmiş ve whatsapp ta kız fotoğrafı görmüş numarayı aramış kimsin sen diye kızda ablamın ismini söylemiş ablamda beni nerden tanıyorsun erkek arkadaşımla neden sürekli konuşuyorsun demiş kızda seni ne ilgilendiriyor ki senin neyin oluyor demiş ablamda anlamadınız sanırım 8 senelik erkek arkadaşım demiş kızda bu saatten sonra benim hiç birşeyim değil diyip kapatmış ablama mesajlar atmış onun bir suçu yok ben peşinden gittim o hep beni aşağıladı hep seni sevdiğini söyledi bırakma sevgilini bi sana bak bi bana sen benden kat kat güzelsin sevgilisi olduğunu bilmiyordum bilseydim asla böyle birşey yapmazdım filan demiş.. ama ben hiç inanmadım önce ablama sen kimsin diyor sonra o seni seviyor diyor sonra yine bilseydim asla aramazdım onu diyor bide kız ablamı aşırı savunuyor sizce de Saçma değil mi yoksa ben mi hala anlıyamadım adam onu terslemişse neden ablama böyle bi kız var yakamı bırakmıyor demedi de erkek arkadaşimla konuşuyorum diye sakladı sizin düşüncelerinizi merak ediyorum