Boşa mı emek verip hayal kuruyorum

Kızım seni varya kardeşim çok yakın arkadaşım olsan pata küte girişirdim(şiddet karşıtı olmama rağmen).kaçarak uzaklaşşşşşşş sana 1-2 yıl max sonrasını söyliyim bi yola çıkarsan direk hüsran heleki yaşı küçük.kadınlar daha erken olgunlaşır erkekler geç.sen bunun prşini topliyim diye ölür gidersin ben sana söyliyimm bi zamanlar bi abla bana demişti dersin deme aman....o zamanlara kalma.sakın ama sakın kalbini dinleme.mantıkkkkk çalıştır.olmazzzz.
Biz yedirmeyiz kızımızı burda ablaları varken o pislik herif bok yesin😊😊

Gecenin saat 1’i paylaştığı resmi anlamaya çalışıyorum uyumak varken çok haklısın hayatımın içine ediyor

Size bir üye hikayelerine bile bakma demişti. Sizde ona hak vermişsiniz gibi hatırlıyorum. Madem denileni yapmayacaksınız neden soruyorsunuz ki? Maalesef bu çocuktan vazgeçmeyecekmiş izlenimi veriyorsunuz bana.... sizi üzmekte istemiyorum ama lütfen aklınızı başınıza toplayın, sizin gibi vazgeçmeyenler yüzünden böylelerin totosu havaya kalkıyor....

Size bir üye hikayelerine bile bakma demişti. Sizde ona hak vermişsiniz gibi hatırlıyorum. Madem denileni yapmayacaksınız neden soruyorsunuz ki? Maalesef bu çocuktan vazgeçmeyecekmiş izlenimi veriyorsunuz bana.... sizi üzmekte istemiyorum ama lütfen aklınızı başınıza toplayın, sizin gibi vazgeçmeyenler yüzünden böylelerin totosu havaya kalkıyor....
Vazgeçer ablasi vazgeçer.şimdi o başka bir kafada..gönlü gitmiş bir boka saplanmış. Illaki kendine saygısı olan biri arkadaşımız. Bir gün uyanacak ve o herifte ne buldum diyecek ogure ogure kusacak hatta..
Sadece bir süreç yaşıyor. Akıllı bir kiz olmali burda bizlerden fikir aliyor.bizde onun hep yanindayiz.

Şu hayatta kendinize yapacağınız en büyük iyilik, bir başkasının yaptığı ve yapmadığı şeyler için bahaneler bulmamaktır.

Ortada bir hata olsa ve bir açıklama yapılsa dinleyip değerlendirirsiniz.
Ama burada olay başka.
Aramadıysa aramak istememiştir. Sormuyorsa merak etmiyordur. Merak etmiyorsa umursamıyordur.
Üzgünüm ama durum bu.

Bence evet bosa kurek cekiyorsunuz.
Ne demek is gorusmesinde ise alindigin sevincini sevdiginle paylasamamak?
Nisanlim staj yeri ariyor ve gunluk rapor veriyor is gorusmesi nasil gecti?/ hangi sorulari sorabilirler/ biz hangi sorulari sorsak/ bi sonra ki is gorusmesi icin mektubu nasil yazalim?/ sonuc ne oldu? Diye beraberce bakiyoruz. Ben oturdum CVsini yeniledim felan. Yakin zamanda bende ise alindim ve yazdigim ilk kisi o oldu cunku haber et hemn demisti.

Sizinki bosa kurek cekmek maalesef.

Yaşla ilgili diyorum ben. Aranızdaki yaş farkından değil ama. Adam olgunlaşmamış daha. Yani bende eşimden büyüğüm 6 yaş kadar gel gör ki benim eşim benden daha olgundur. Bu resmen çocuk.
Birde parazitliği eklemiş yemede yanında yat. Sizin gibi altında araba , ekonomik özgürlüğü olan insan niye takılı kaldı ki bu kadar ?
Sepet havası çalma zamanıdır bence. En güzel zamanlarını boşuna çocuk büyütmeye harcama. Büyüdüğü zaman ilk senle bağını keser çünkü 😏

Yooo bende söylemedim ama sürekli belden aşağı konuşmak istiyor her defasında kızıyorum bağrıyorum 3 saat sonra yine...
Diyorum sen benimle sırf heves uğruna berabersin hayır ben seni seviyorum yatcak kız çok seninle heyecanlanıyorum ben diyo uffff bilmiyorum yaaa
Ayy allah aşkına 28 yaşında kadınsın saf olma yaa! Şaka mı ya ? Arkadaşım olsan elime telefonunu alır direk şu veledi engeller silerim. Allah aşkına aciklama bile yapmadan engelle sil her yerden. Başkasından ararsa da suratına kapat. Direk kapıyı göster. Sal ipini gitsin yaa. Bize dua et sonra da gözünü açtığımız için.
"Seni sevmiyorum sadece kullaniyorum umrumda bile degilsin naparsan yap" diye davranışları çığlık atıyor çocuğun.
Erkeklerin 2 kelimesine kanmayın davranışlarına bakın.

Boşa kürek değil. Ortada bir ilişki yok, bildiğin yok yani. Adam takılacak, eğlenecek, yedirecek içirecek birini arıyor. Siz de duygusal ihtiyacınızı/eksikliğinizi onunla doldurmaya çalışıyorsunuz ama dolmuyor çünkü adam size karşı duygusal olarak herhangi bir şey hissetmiyor. Psikolojik destek alarak bu adamı hayatınızdan çıkarmanızı öneririm.

Bunu paylaşmış az once hikayesinde bu ne demek? Bu fotoğrafın anlamı ne?Eki Görüntüle 2574712

Daha önce romantik ilişkiniz oldu mu? Yoksa bu adam ilk mi?

Daha önce romantik ilişki tecrübeniz sınırlı kalmış gibi bir izlenim aldım sizden çünkü aleni olan bazı şeyleri yorumlamakta çok zorlanıyorsunuz.

Daha yeni tanıdığınız birine fedakar davranmak, alttan almak vs neden? Kıytırık bi adamın yaptıklarıyla o duygudan bu duyguya geçiş yapmak, ona bu alanı vermek... yoo dostum yoo
Kusura bakmayın ama bu şekilde olma lüksü yok 28 yaşında bir kadının. Bu sevmek iyi niyetli olmak falan değil. Hayatı, ilişkileri bilmemek, adapte olamamak .Çok fena harcanırsınız. Sinir oldum ya elin zırtosuna şu hareketleri yapma imkanı vermenize. Lütfen bu garip teletabi haleti ruhiyesinden kurtulun.

Olay net baby..Senle evlenmesini beklemiosun herhalde? daha 23 bu.. Bağlılık kuracağı ilişki istemiyor..Sadece belli isteklerine hizmet etmen ona yeterli.Sevgi aşk bağlılıkta neymiş ona sorsan.Ama sana bunu söylemez çünkü sunduğun imkanlar vazgeçilecek cinsten değil. Onun cephesinde olay bambaşka.Sen ise işe duygu koymuşsun sorumluluk koymuşsun..Onda bunların ne bir karşılığı ne bir emaresi var haberin ola kuzum

Bebeğim burda bı kızcağız var ismi de Anna boleyna mi öyle biseydi polis sevgilisi var ama tam sizin ilişkinizin benzeri. Bu çocuklar henüz ergenlikten çıkmamış , kendilerinden büyük kadınları maddi manevi kullanıyor . Bu iliskiden bişey olmaz çok da üzülmeden önüne bak derim adamın tarzı belli. Sana değer veriyo olsa merak eder arar sorar ayrıca kendi araban var çocuk gibi gezdiriyosun onun da işine geliyo. Ben beğenmedim bırak ve yaşına göre birini bul. 28 yasindaysan biraz olgun olsun 32 fln benim fikrim bu yani açıkçası

23 yaşındaki bi cocuga nasıl aşık olabiliosunuz?
Her yonden yetersizdir bikere mesleği olsun ne bileyim hayat tecrubesi olsun

Back
X