- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Mutsuzbirisi
-
Cok tesekkur ederımÇook teşekkürler ❤ Bende sizin gibi kadınları aşırı beğeniyorum kendime idol alıyorum. Yorumlarınızda görüyorum. Gayet duruşu sağlam, gerektiğinde restini çeken, kimseye eyvallah demeyen bir karakteriniz var çok belli oluyor. Keşke her kadın böyle olsa. Duyduğumuz kadın cinayetleri bile o kadar azalır ki. Kadınlar senelerce dayak yedim düzelir diye bekledim diyor çünkü. Deli saçması.Belki bu şekilde konuşarak bir kadının bile fikrini degistirsek kârdır.
Umarim konu sahibi de kendine değer vermeye başlar, dogrulari cok gec olmadan, cok üzülmeden görür
Yaşamıyomuşuz...ilişki yaşadiğiniza eminmisiniz.
Yaşamıyomuşuz...
O zaman bunu sesli dile getir arama, sorma , engelle arkana bakmaYaşamıyomuşuz...
YayBurcu ne bu bebenin
Söyliyim mi yani ?O zaman bunu sesli dile getir arama, sorma , engelle arkana bakma
Söylemeye iki kelime etmeye bile değmez sal gitsin birak ipini kurtul yüklerinden ohh miss olurSöyliyim mi yani ?
Canım benim bak yaşıtın olarak sana yine cevap yazıyorum.Söyliyim mi yani ?
Kızıyosun dimi banaCanım benim bak yaşıtın olarak sana yine cevap yazıyorum.
Söylemene açıklama yapmana bu kadar umursamaya gerek duyulmayacak biri var karşında.
Direk her yerden engelle sil. Seni umursamıyor merak etmiyor ki ne desen boş. Bir daha da asla iletişim kurma bununla.
Kendi kendine konuşmanın anlamı yok. Söylesen de boş. Lütfen boşa umutlanma şu çocuk için.
Hayatımıza giren herkes sonsuza kadar kalmayacak. Buna ölüm de dahil.Kızıyosun dimi banaengel olamıyorum kendime diye
Boşluktan yazmasına aramasına baya alıştım kısa zamanda. Sorun bendeki boşluk zaten. Yoksa vazgeçilmez değil biliyorum farkındayım bu şekilde de kendimi üzüp yıpratıyorum. Yazılanlar çok doğru hiç birini de gözardı etmiyorum hepinize teşekkür ederimHayatımıza giren herkes sonsuza kadar kalmayacak. Buna ölüm de dahil.
Değecek bir çocuk olsa sana bu kadar insan yazmaz gerçekten.
Düzelmesi için birşeyler söylerdik ama kendini bu hale düşürme diye söyledik. Kızmak değil.
Hem belki hayatına çok iyi seni seven briisi gelecek o nedenle bu çocuğun çıkması gerekiyordur bilemezsin ki.
O nedenle kendini kullandırma artık daha fazla. Karşında vazgeçirmeyecek bir erkek yok ✌
23 yaşında bir erkekten ne bekliyorsunuz ki? Olacağı bu. Kendinizi kullandırmayın. Ergenimiz sizinle sadece keyif yapıyor. Vaktinize paranıza hayaletinize yazık.Evet ama çok üzüldüm hatta bugun bir saat iş yerinde mülakat gibi bişeydeydim dedim ki ararsa açamam falan 1 saat sonra telefona baktım arayan mesaj atan dahi yok..
Benim kardeşim de yay ve ne kadar flörtöz ve özgürlük düşkünü olduğunu bilemezsin. Daha 17 yaşında ve diyor ki 'ne evlenmesi ben her çiçekten bal alırım hayatımı tek kişiye adayamam'
Bu da öyle işte..Benim kardeşim de yay ve ne kadar flörtöz ve özgürlük düşkünü olduğunu bilemezsin. Daha 17 yaşında ve diyor ki 'ne evlenmesi ben her çiçekten bal alırım hayatımı tek kişiye adayamam'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?