Boşa mı emek verip hayal kuruyorum

çocuk sevgili olduklarını bile düşünmüyor bence. takıldığı kız gibi görüyor.
Evet.
Hatta belki de takıldığı kızlardan biri olarak görüyor.
Konu sahibi bence içten içe hissediyor bunu ama kesip atamıyor.

Çok mu yakışıklı bu ergen anlamadım ki..

Evet yokmul görmüş oldum mesaj attı cevap vermedim ya bi ara sen napıyosun neden cevap vermiyosun diye ya bi insan hiç mi oralı olmaz? Olmadı !
Seni cepte tutuyor sunduğun imkankar için..Özellikle beden paylaşımı nedeniyle (!).sana asla git demez bu yüzden,arada derede cepte tutar ve arada gitme diye yem atar.Ama asla senle gerçekten ilgilenmez..Onun ilgi alanı ve baktığı nokta belli.Diğer alanların zerre onu ilgikendirmiyor düşünmüyor aklında tutmuyor hatta duysa bile beynine gitmiyor..

Evet ceptelik gözünde tam olarak bu konumdayım
Bende seviyor gidemiyor diyorum

Sence de cevaplar çok net mi? İnsanlık görmediğiniz birinden ilişki beklemek ne kadar doğru?

Reactions: 000
Öyle düşünmesin, böyle düşünmesin demenize ne gerek var, birşey düşünmüyor zaten de, varsın ne düşünürse düşünsün.
Ya son bir ayrılık konuşması yapıp bitirin ya sa silin heryerden direkt.

H.sonu icin başka plan yapin, onunla yaptiginizi sorarsa aa ben arkadaslarimla baska plan yapmistim deyin. Tam cepte olmussunuz

İnşallah şu etapta vazgeçer yoksa sonu iyi olmaz... böyle bir bebe tarafından kullanılmasını istemem.

İnşallah şu etapta vazgeçer yoksa sonu iyi olmaz... böyle bir bebe tarafından kullanılmasını istemem.
Vazgeçmeli canım. Bu da bir tecrübe olacak onun için. Bir daha böyle çakalına denk gelirse 5 metreden anlayacak.bu iliskinin tek avantaji bu.gözünü iyi açmasıni sağlayacak

Kim diye sordum yeni tanıştığın biri sanırım dedim sadece hayır tatlım demiş dalga geçer gibi bi açıklama dahi yapmamış
Niye acıklama yapsın ki, sız umrunda Degilsiniz aksamdan beri tum site anlattık. Herkes tane tane elli defa yazdı.
Seni sevmiyor diye.
Hala gelmıs acıklama yapmadı yazıyosun.
Yasadıgın herseyı hakedıyorsun.
Umarım cocuk sevgilisiyle cikar karsına aklın basına gelir, baska turlu zor.

COCUK SENİ SEVMİYOR, SEVMESE İYİ UMURSAMIYOR DA.

Adamin size sevgisi yok.
Sizi sevmiyor, deger vermiyor.
Boşuna kurek cekiyorsunuz.

Yaş farkiyla alakasi yok, adamda sadece size karsi duygu yok.

Ay gerçekten kadınların boyle belli bir yaştan sonra anlamsız alakasız ilişkiler içinde olup sonra ağlamalarıni aşırı komik buluyorum :)
Bende konu sahibi gibi 28 yasinda olcam mayısta ve böyle issiz güçsüz ne yaptığı belli olmayan bir veledi yanıma yakistirip aynı kaldırımda bile yürümem, bırak mesaj atıp pesinden koşmayı, kendimle dalga geçtirmeyi. Fayda etmiyor bazilarina 500 kişi söylese de kendilerini illa kullandırip dalga geçtirecekler

Ite kalka yuruyen iliskiler hep bitiyor. Genelde de caba sarfeden taraf hep uzuluyor. Diger tarafin umurunda olmuyor. O hayatina aynen devam ediyor. Bitirmeni bekkiyor sanki. Ya bilmiyorum bu iliskinin gidisati belli. Bence de bosa kurek cekmek.

Senin gıbı kızları asırı seviyor ve saygı duyuyorum. Kendını kandıran kendine saygısı olmayan insanlara oldum olası saygı duyamamısımdır.
Her koyun kendi bacagından asılır. Aksamdan beri seferber olduk yorumlardan anlasılıyor ve herkes aynı seyı soyledi istisnasız. Aklın yolu bir cunku.
Konu sahıbı gene isine geleni yapmis.
Artık is cocukta, umarım sevgilisini alır cikar konu sahıbının karsısına da biter bu ılıskı sanılan ılıskı olmayan sacmalık kendı ıyılgı ıcın

Çook teşekkürler ❤ Bende sizin gibi kadınları aşırı beğeniyorum kendime idol alıyorum. Yorumlarınızda görüyorum. Gayet duruşu sağlam, gerektiğinde restini çeken, kimseye eyvallah demeyen bir karakteriniz var çok belli oluyor. Keşke her kadın böyle olsa. Duyduğumuz kadın cinayetleri bile o kadar azalır ki. Kadınlar senelerce dayak yedim düzelir diye bekledim diyor çünkü. Deli saçması.Belki bu şekilde konuşarak bir kadının bile fikrini degistirsek kârdır.
Umarim konu sahibi de kendine değer vermeye başlar, dogrulari cok gec olmadan, cok üzülmeden görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…