- 20 Ekim 2015
- 88
- 37
- 3
- 43
- Konu Sahibi iyotsuztuz
Gitme bence. Ne kadar iyi niyetlisiniz arkadaşlar. Kendi annesine dostluğu olmayanın sana olur mu? Gitme diyorum ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizden başka kimse yemekten bahsetmemişBoşver git görün gel. Pide de yaptırırlar şimdi![]()
Gitme bence. Ne kadar iyi niyetlisiniz arkadaşlar. Kendi annesine dostluğu olmayanın sana olur mu? Gitme diyorum ben.
Bizden başka kimse yemekten bahsetmemiş![]()
Ben de annemle gorusmuyorum yalniz.demek ki benim de kimseye dostlugum olmayacak. Piiii sorun bende miymis.
Biriyle görüşmemek farklı bir şey, o kişinin arkasından konuşmak, onun adını kullanarak dolandırıcılık yapan bir karaktere sahip olmak farklı bişey. Şuanda arkadaşın düştüğü durum gibi.
Kız çok şekersin yaBoşver git görün gel. Pide de yaptırırlar şimdi![]()
Baslangic notu. Kayinvalidem dunyanin en harika kadinidir. Kendi halinde, sakin, naif, uzuldugunde aglayip kenara cekilen bir kadin. Fitnesi fesati kaynanaligi yok.
Dun kayinvalidem geldi. Aglamaktan ici disina çıkmış. Dertlesmek istemis. 3 saat falan araliksiz konustuk.
Konu su; kizi ile sorunlari var. Gorumcem tanidigi herkesten annesinin adina borclar alip odemiyor. Insanlar kayinvalideme gidince de uzuluyor. Parayi ode demek icin gittiginde de cok buyuk terbiyesizlikler oluyor. (Kvdem kavga edip bana geliyor yani) Cocugunu kimseye gostermiyor. Kayinvalidemle, kayinlarimla, diger gorumcemle falan kimse ile de görusmuyor. Esimle de arasi pek iyi degil ama digerleri gibi kopmus ve kavgali degiller. 2 ayda bir falan geliyor, gorusuyoruz. (Esim benim gorusmemi cok istemiyor. Aksamlari falan ararsa teli kendisi acip "Slim uyuyor" diyor)
Ama kisisel hic bir problemimiz yoktu. Ta ki dune kadar.
Kayinvalidem sakinlesince normal muhabbet etmeye basladik. Gecen gun esimin akrabalarini agirlamistim. Cok memnun kalmis kvdemi aramislar. Cok gururlandim aslan kizim falan dedi. Ama kvdemi arayan kisi "hic xin bahsettigi gibi degil gelinin" demis. X de gorumcem.
Aksam kvdem esime de anlatti. Esim arayip hesap sorucam dedi ama aratmadim. Sonradan aklimiza geldi. Bunu ikinci yapisi. Digerini bayramda ogrenmistim ve bayramdan sonra yuzyuze gorusmedik.
Bugun de sans ya gorumcem aradi. Cumartesi gunu cocuguna mevlut okutacakmis. Beni de cagiriyor. Ozellikle sordum anneni kardesini falan cagiracak misin diye. Yok diyor. Dipdibe oturuyorlar. Gorecekler herkes bide her gelen anneanneyi soracak yani. Aileden bir beni cagirdi.
Gitmek istiyor muyum? Hayir. Ama gorumcemle hicbir sikintimiz yoktu. Arkadan konuşma muhabbetini de hesaplasmadik yani haberi yok bir seyden.
Illa gitmem gerekiyor mu? Cunku kvdeme yaptiklarindan dolayi da hirsliyim biraz. E kendi adima da kizdim. Esime kardesinin mevludu var dedigimde tek soyledigi konusuruz oldu.
Kayınvalide ne destek ol fakat çok araya girme sen kötü olma.eşin kardeşine dur deemesi lazım
Esim kardesina bayagi bi dur dedi.
Son mesajimda var :/