• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosa mi hirslaniyorum acaba?

Birde arkadan konuşma meselesi için yüzleş onunla. Bunlara duydukların daha duymadığın neler söylüyordur millete. Ayıp yani.

Önünden geçmem. Mesafemi korurum.

Aileyle bu kadar bağları kopuk insanın sizinle kurduğu iletişimde de vardır bir çıkar.

Boşverin, evininiz de akşam muhabbetiniz dahi olmasın.

Ben de annemle gorusmuyorum yalniz. :KK70:demek ki benim de kimseye dostlugum olmayacak. Piiii sorun bende miymis.

Biriyle görüşmemek farklı bir şey, o kişinin arkasından konuşmak, onun adını kullanarak dolandırıcılık yapan bir karaktere sahip olmak farklı bişey. Şuanda arkadaşın düştüğü durum gibi.

Valla herkes iyi olur siz görümcenize kaynananız yüzünden tavır aldığınızla kalırsınız

Gidip bir görünür çıkarsın kısa süre, bir bahane bul acil bi işin olsun mesela ya da hasta ol o gün. Gitmemek olmaz tavır alıp da kötü etme kendini
Sakın kv ile görümce arasına karışma ne halleri varsa kendileri görsünler. . Araları düzelir sen yaptı olursun. onlar senden önce de abi kardeş anne kızdı sen olmasan da bu böyle.mesafeli olmak en iyisi döner dolaşır sana patlar kabak.

ben de çoğu arkadaş gibi düşünüyorum
biri için birine cephe almamalı
bir defa ortak iki arkadaşım kavga etti ben hem ilkini daha fazla sevdiğimden hem de diğerini hatalı bulduğumdan onla çok görüşmedim
sonra ne mi oldu ikisi aralarında ne varsa hallettiler canım cicim oldular ben dışarıda kaldım buluşmalara beni çağırmamaya başladılar :KK70:
o gün bugündür kimsenin işine karışmıyorum sen bozuşmuş olabilirsin ama ben onla küsemem diyorum çok daha iyi
hele bir de bunlar anne kız aralarında geçen her şeyi unuturlar sonra size sararlar

tabii görümcen çok güvenilecek biri değilmiş ama gitmekte fayda var sanki
şöyle bir görünür çıkarsın hani düğünler de olur ya şekil yardım falan etmezsin evde çok durmazsın
doktora gidecektim
evde çok iş vardı gibi bahanelerle önden kalkarsın
hem küsmemiş olursun hem araya mesafe koymuş olursun

Bence de sen hanımefendılıgını bozma. Gıt gorun. O yaptığından utansın kendıne yakışanı yapsın

Kizi arkandan konusmus olabilir ama anasinin gelip sana benim kizim millete seni kotuluyo demesi cok yanlis. Bu kadinin iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum. Kendi kizina annelik yapamayan kadindan cekinirim ve guvenmem.

Aradııında kibarca uyarsaydın ikidir laf duyuyorum hayırdır die..

Ana kız yarın birgün barışır sen kötü olursun. Bence git. Mevlutten sonra da sor konusulanlari . İçinde kalmasın. Belki kv uyduruyor sen yine de sor derim.

Kizlar cok detay vermedigim icin esimin annesini suclu bulmaniz normal.
Ama o konudan eminim. Bir de diger tum cocuklarina annelik yaparken, bana bile yaparken (sonucta geliniyim) kendi kizina niye yapmasin ki...
Annemin tamamen patladigi noktalar var. Ondan o kadar acik sozlu oldu.

Dun aksam tam yemek saati gorumcem aradi gelmek istiyorum diye. Cok bozulduk ama gel dedik. (Esim de ben de misafiri cok severiz ama ani olunca direk surat yapariz)

Yemege falan beklemedik, aksam da ilgilenmedik. Cay demledim ona bile esim "cayi biten kalksin alsin cay servisi yapma" dedi. Tabi tartisma cikti. Hic karismadim ama esim cok ustune gitti. "Niye son anda haber verip geliyorsundan girip sen arkadan konusmayi biliyorsun"dan cikip ezdi gecti. Gecenin bir yarisi çekti gitti. Kavga anneyi katmadan bir kavga oldu.

Su durumda da abi kardes kavgasi oldu.
Ben hala gidip gitmeyecegimi bilmiyorum.
Esim de artik "bence git ama sen bilirsin birak beni kotu bilsin" diyor.

Baslangic notu. Kayinvalidem dunyanin en harika kadinidir. Kendi halinde, sakin, naif, uzuldugunde aglayip kenara cekilen bir kadin. Fitnesi fesati kaynanaligi yok.

Dun kayinvalidem geldi. Aglamaktan ici disina çıkmış. Dertlesmek istemis. 3 saat falan araliksiz konustuk.

Konu su; kizi ile sorunlari var. Gorumcem tanidigi herkesten annesinin adina borclar alip odemiyor. Insanlar kayinvalideme gidince de uzuluyor. Parayi ode demek icin gittiginde de cok buyuk terbiyesizlikler oluyor. (Kvdem kavga edip bana geliyor yani) Cocugunu kimseye gostermiyor. Kayinvalidemle, kayinlarimla, diger gorumcemle falan kimse ile de görusmuyor. Esimle de arasi pek iyi degil ama digerleri gibi kopmus ve kavgali degiller. 2 ayda bir falan geliyor, gorusuyoruz. (Esim benim gorusmemi cok istemiyor. Aksamlari falan ararsa teli kendisi acip "Slim uyuyor" diyor)

Ama kisisel hic bir problemimiz yoktu. Ta ki dune kadar.

Kayinvalidem sakinlesince normal muhabbet etmeye basladik. Gecen gun esimin akrabalarini agirlamistim. Cok memnun kalmis kvdemi aramislar. Cok gururlandim aslan kizim falan dedi. Ama kvdemi arayan kisi "hic xin bahsettigi gibi degil gelinin" demis. X de gorumcem.

Aksam kvdem esime de anlatti. Esim arayip hesap sorucam dedi ama aratmadim. Sonradan aklimiza geldi. Bunu ikinci yapisi. Digerini bayramda ogrenmistim ve bayramdan sonra yuzyuze gorusmedik.

Bugun de sans ya gorumcem aradi. Cumartesi gunu cocuguna mevlut okutacakmis. Beni de cagiriyor. Ozellikle sordum anneni kardesini falan cagiracak misin diye. Yok diyor. Dipdibe oturuyorlar. Gorecekler herkes bide her gelen anneanneyi soracak yani. Aileden bir beni cagirdi.

Gitmek istiyor muyum? Hayir. Ama gorumcemle hicbir sikintimiz yoktu. Arkadan konuşma muhabbetini de hesaplasmadik yani haberi yok bir seyden.

Illa gitmem gerekiyor mu? Cunku kvdeme yaptiklarindan dolayi da hirsliyim biraz. E kendi adima da kizdim. Esime kardesinin mevludu var dedigimde tek soyledigi konusuruz oldu.

Kayınvalide ne destek ol fakat çok araya girme sen kötü olma.eşin kardeşine dur deemesi lazım

Back
X