• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosa mi hirslaniyorum acaba?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
Baslangic notu. Kayinvalidem dunyanin en harika kadinidir. Kendi halinde, sakin, naif, uzuldugunde aglayip kenara cekilen bir kadin. Fitnesi fesati kaynanaligi yok.

Dun kayinvalidem geldi. Aglamaktan ici disina çıkmış. Dertlesmek istemis. 3 saat falan araliksiz konustuk.

Konu su; kizi ile sorunlari var. Gorumcem tanidigi herkesten annesinin adina borclar alip odemiyor. Insanlar kayinvalideme gidince de uzuluyor. Parayi ode demek icin gittiginde de cok buyuk terbiyesizlikler oluyor. (Kvdem kavga edip bana geliyor yani) Cocugunu kimseye gostermiyor. Kayinvalidemle, kayinlarimla, diger gorumcemle falan kimse ile de görusmuyor. Esimle de arasi pek iyi degil ama digerleri gibi kopmus ve kavgali degiller. 2 ayda bir falan geliyor, gorusuyoruz. (Esim benim gorusmemi cok istemiyor. Aksamlari falan ararsa teli kendisi acip "Slim uyuyor" diyor)

Ama kisisel hic bir problemimiz yoktu. Ta ki dune kadar.

Kayinvalidem sakinlesince normal muhabbet etmeye basladik. Gecen gun esimin akrabalarini agirlamistim. Cok memnun kalmis kvdemi aramislar. Cok gururlandim aslan kizim falan dedi. Ama kvdemi arayan kisi "hic xin bahsettigi gibi degil gelinin" demis. X de gorumcem.

Aksam kvdem esime de anlatti. Esim arayip hesap sorucam dedi ama aratmadim. Sonradan aklimiza geldi. Bunu ikinci yapisi. Digerini bayramda ogrenmistim ve bayramdan sonra yuzyuze gorusmedik.

Bugun de sans ya gorumcem aradi. Cumartesi gunu cocuguna mevlut okutacakmis. Beni de cagiriyor. Ozellikle sordum anneni kardesini falan cagiracak misin diye. Yok diyor. Dipdibe oturuyorlar. Gorecekler herkes bide her gelen anneanneyi soracak yani. Aileden bir beni cagirdi.

Gitmek istiyor muyum? Hayir. Ama gorumcemle hicbir sikintimiz yoktu. Arkadan konuşma muhabbetini de hesaplasmadik yani haberi yok bir seyden.

Illa gitmem gerekiyor mu? Cunku kvdeme yaptiklarindan dolayi da hirsliyim biraz. E kendi adima da kizdim. Esime kardesinin mevludu var dedigimde tek soyledigi konusuruz oldu.

Baslangic notu. Kayinvalidem dunyanin en harika kadinidir. Kendi halinde, sakin, naif, uzuldugunde aglayip kenara cekilen bir kadin. Fitnesi fesati kaynanaligi yok.

Dun kayinvalidem geldi. Aglamaktan ici disina çıkmış. Dertlesmek istemis. 3 saat falan araliksiz konustuk.

Konu su; kizi ile sorunlari var. Gorumcem tanidigi herkesten annesinin adina borclar alip odemiyor. Insanlar kayinvalideme gidince de uzuluyor. Parayi ode demek icin gittiginde de cok buyuk terbiyesizlikler oluyor. (Kvdem kavga edip bana geliyor yani) Cocugunu kimseye gostermiyor. Kayinvalidemle, kayinlarimla, diger gorumcemle falan kimse ile de görusmuyor. Esimle de arasi pek iyi degil ama digerleri gibi kopmus ve kavgali degiller. 2 ayda bir falan geliyor, gorusuyoruz. (Esim benim gorusmemi cok istemiyor. Aksamlari falan ararsa teli kendisi acip "Slim uyuyor" diyor)

Kayinvalidem sakinlesince normal muhabbet etmeye basladik. Gecen gun esimin akrabalarini agirlamistim. Cok memnun kalmis kvdemi aramislar. Cok gururlandim aslan kizim falan dedi. Ama kvdemi arayan kisi "hic xin bahsettigi gibi degil gelinin" demis. X de gorumcem.

Aksam kvdem esime de anlatti. Esim arayip hesap sorucam dedi ama aratmadim. Sonradan aklimiza geldi. Bunu ikinci yapisi. Digerini bayramda ogrenmistim ve bayramdan sonra yuzyuze gorusmedik.

Bugun de sans ya gorumcem aradi. Cumartesi gunu cocuguna mevlut okutacakmis. Beni de cagiriyor. Ozellikle sordum anneni kardesini falan cagiracak misin diye. Yok diyor. Dipdibe oturuyorlar. Gorecekler herkes bide her gelen anneanneyi soracak yani. Aileden bir beni cagirdi.

Gitmek istiyor muyum? Hayir. Ama gorumcemle hicbir sikintimiz yoktu. Arkadan konuşma muhabbetini de hesaplasmadik yani haberi yok bir seyden.

Illa gitmem gerekiyor mu? Cunku kvdeme yaptiklarindan dolayi da hirsliyim biraz. E kendi adima da kizdim. Esime kardesinin mevludu var dedigimde tek soyledigi konusuruz oldu.
hıc bulasma bnce..

ben olsam ayak üstü uğrar çıkardım.

kv ve görümce anne kız neticede. bugün böyleler yarın can ciğer olurlar. siz bence gereğinden fazla karışmayın.

arkadan konuşmayı da kendisiyle karşılıklı konuşun. ama kv anlatmış gibi değil.

Eşinin akrabaları da bir garipmiş yani...
Seninle görümcenin aranı bozmuşlar.
Herkes iyi kötü birbirinin arkasından atıp tutar bunu yetiştirmek de neyin nesi?
Sonuçta ben gitmezdim sanırım.
Kayınvalidemle kendi sorunu beni bağlamaz ama arkamdan konuşması hoş değil.
Artı o muhabbetleri taşıyan akrabalarla da görüşmezdim.

Git bi görün bence..

Sen şuan epey populersin belli.. Ancak et tırnaktan ayrılmaz. Yarın can Ciğer olurlar . Senin en ufak bir şeyin hata olmasa bile batar. Herkese Görevini ufaktan yap çekil kenara.. Kayınvaliden kendi Davasını kendi görsün.

Öncelikle eşiniz ne diyecek bakın bakalım. Ama bir gidip uğrayın, kv nerede gibi sorular olacaktır muhtemelen onuda görümce düşünsün tabii size sorarlarsa zor :)

çok entereesan ilişkiler annnesı bıle gelmiycek faln fılan zor sizi çağırmış gidin görunun birde her dedıkoduya iananmk olmaz doğruluğu belli değilki hakkınızda öyle dediği

arkamdan konuştuğunu bildiğim bir insanın mevlütüne gitmezdim ben.Neden gelmedin diye sorarsada nedenini dan diye söylerim yüzüne

ben olsam önce telde neden arkamdan konuşuyorsun derdim. böyle bir şey yok derse giderdim.fazla durmazdım. sonuçta kızının arkasından konuşan kv, gelinin arkasından iş çeviren görümce,bunları kvye anlatan akrabalar ve bunları size anlatan kv var ortada. kimseye çok güvenmeyip mesafeyi korumak en güzeli.

mesafe candır.

Bu arada kayınvaliden de bahsettiğin kadar saf ve sakin değil gibi görünüyor.
Kızını sana kötülemesi hoş değil.
Noldu şimdi senin de içine soğukluk girmiş oldu.
Yarın ana kız sarmaşırlar sen uzak durunca seni kötü bilirler.

Kayinvalidem gercekten saf ve sakin bir kadindir. Klasik kocadan cekip ezilmis 5 cocuklu anadolu kadini.
Esime kizar bana anlatir, kocasina kizar bana anlatir. Komsusu supurgesini ister bana anlatir...
Uzaklik konusunu bilmiyorum daha bir kac aydir evliyim, ilerisi icin net konusamiyorum.

annesi kızına küsmüş, sinirlenmiş, ondan seni de safına çekmek için akrabalara seni kötülediğini bildirmiş...
sen hiç duygusal yaklaşma olaya...
eşin de seni yaklaştırmak istemiyormuş, telefonda bile çok konuşmanıza mani oluyormuş, belki duaya da gitmeni istemez?

Esimle konustuk ustun koru.

Esim "gitmezsen hepten yalniz kalacak kimsesiz gibi kaldi zaten, bir yandan da kalsin akli basina gelsin diyorum. Bilmiyorum ya istersen git sen bana boyle demissin de cik istemiyorsan da kocam gondermiyor de gitme" dedi.

Yardimci olmama konusunda cigir acti :D

Çağırılmışsın git bence, annesiyle olan meselelerine karışmamanı tavsiye ederim.. Senin hakkında söylediklerine gelince, ben olsam kendi annesi ve kardeşleriyle bile bunca problem yaşayan birinin hakkımda ettiği laflara pek aldırmazdım. Kayınvalidenin sana bunu anlatması ayrı alem zaten. Bence yüzleşmeye, o onu demiş sen bunu demişsin diye konuşmaya gerek yok. Keyfin az çok yerinde gibi gözüküyor buradan bakınca, aynen devam dertsiz başını ağrıtmaya lüzum yok.

Davete icabet gereklidir gitmelisin. Anne ile kiz arasindaki meselelerden sen taraf tutma oncesini bilemezsin sonrasini da barisirlar arada sen kotu olursun kimseye tavir alma. Laf tasiyanlarin sozlerine de itibar etme sadece kalbini karartirir. O esnada gorumcen hangi cumleyi ne olarak soyledi karsisindaki ne anladi bilemezsin fitne fesat cok yani demem o ki cok kaynayan kazan bi aileye dusmussun kimseye kimsenin lafiyla dusmanlik besleme mesafeli ol kimse icin iyi kotu kesin yargilarda bulunma bilemezsin kendini ancak boyle korursun.

Back
X