İyide eşi ile ilişki neden eziyet olsunkı. Bende çok uzun bir süre onunla birlikte olmayacagimCinsellik amaç değil de bebek için araç olunca eziyete dönüyor eşine hak veriyorum. Adam kendini damızlık gibi görüyordur.
Nasrettin hoca gibi olacak ama sen de haklısın eşin de.
Aynı yoldan geçmiş biri olarak söylüyorum eşine gününü saatini hissettirmeden sanki o an arzulamışsın gibi yaklaşsan daha iyi olur.
Annemle gittik doktora doktorda 2 saat falan bekliyoruz işi kalıyor isinde tek başına. Annem de bizde zaten şu An. .yoksa yatağı terketmistimesine az buçuk biyloji dersi fln lazim galiba
bide ilaçlarin etkiisi ozelligi i$levi vs bunlari bilirse belki seni anlar
dr a onuda yaninda gotrumuyonmu ne dedigini duymuyormu dr un
Tamamiyle çelişiyor. Ben karşımda benden çok istekli arzulu bir erkek istiyorum bebek konusundaPeki sabah olsa olmuyor mu eğer olmuyorsa esiniz bunu biliyor mu kusura bakmayin ben pek bilgili değilim bu konuda o nedenle sordum eğer sabah olma olasılığı dusukse ve esiniz de bunu biliyorsa kendisi ile celisiyor demektir bebek istiyorum deyip böyle yapiyorsa
annen var diyemi çekiniyor acaba, hani kalkip yikanmasi vs sorun olur diyeAnnemle gittik doktora doktorda 2 saat falan bekliyoruz işi kalıyor isinde tek başına. Annem de bizde zaten şu An. .yoksa yatağı terketmistim
Arzuladığınız için değil de, cinsellik bir görev için mecburiyetten yapıldığında eziyete dönüşüyor.(kendimden ve eşimden biliyorum)İyide eşi ile ilişki neden eziyet olsunkı. Bende çok uzun bir süre onunla birlikte olmayacagim
Günahı falan bilemem ama benimde hevesim kaçtı..İş ciddiye binince kaçar ya bazı insanlar?
Belki de görev gibi geldiği için istek duymadı. Ada'mın günahını almayalım.
bu da bir sebep olabilir tecrübeli arkadaşlar bu iş böyle olunca görev gibi oluyo demişler arti bir de annenniz evde ister istemez ses cikarmayalim vs diye dikkat etmesi gerekecektir bu nedenlerle stres olmuş olabilirAnnemle gittik doktora doktorda 2 saat falan bekliyoruz işi kalıyor isinde tek başına. Annem de bizde zaten şu An. .yoksa yatağı terketmistim
Ama o şu anda erteliyor benim neden böyle bir hakkım yokki? Konuşmaya gerek kalmadiki artık bu konu hakkindaİstediğiniz için değil,bir görev için mecburiyetten yapıldığı için eziyete dönüşüyor.kendimden ve eşimden biliyorum.
Eşinizle uzun süre olup olmamanız sadece evliliğinizi sekteye uğratır. Konuşmayı deneyin, tartışarak hesap sormayı değil ama.
oh ne ala vallahi sanki konu sahibi cok merakli hersey kadinlarin cilesi zaten onca hormon igne yemeyi kolaymi saniyosunuz burdan konusmak kolay tabi yasadinizmi hayir ama laf olsun beri gelsin.Bir arkadaşım karısından boşanmıştı bu sebepten.
Robot gibi mecbur gibi eşimle sevişmekten nefret ettim demişti.
Eşine trip yapma çok.
Ne kadarlık evlisiniz ve tedaviniz ne zamandır sürüyor?Keşke istemeseydi ben onun kadar istemiyordum o cesaretlendirdi beni..
O zaman bunu bana açıklayacakti..uyumaya çalışarak beni oyalamayacaktibu da bir sebep olabilir tecrübeli arkadaşlar bu iş böyle olunca görev gibi oluyo demişler arti bir de annenniz evde ister istemez ses cikarmayalim vs diye dikkat etmesi gerekecektir bu nedenlerle stres olmuş olabilir
ee bana niye bağırıyon şimdioh ne ala vallahi sanki konu sahibi cok merakli hersey kadinlarin cilesi zaten onca hormon igne yemeyi kolaymi saniyosunuz burdan konusmak kolay tabi yasadinizmi hayir ama laf olsun beri gelsin.
konu sahibi madem esin de istiyor al karsina konus tabiki iliski takvimi olacsk catlatma ignesi olduysan ilk 48 saat cok onemli esin ne kadar vurdumduymaz mis.yaziklar olsun ben yumurta takibi ile hamis kaldim ve esim boyle birsey yapsa toplat bavulumu giderdim vallahi.robot gibi olurmuymus ozaman soyleyin leylekler getirsin bebegi esinize.illa ki sperm lazim dimi cocuk icin oda satilmiyor ki biyerde tobe tobe.esinizin yaptigi cok buyuk yanlis dersini verin ona yanina birakmayin.ah su kadinlar bu dunyaya cileli gelmisler her yuk bizde hep mucadele hep mucadele...
çok sinirlisiniz eşinize karşı birazcık sakinlesin bence olan olmuş artık misilleme yapmadan bagirip cagirmadan görüşün bu konuyu ancak esinizle cozersiniz ben yaşamadım ama yipratici surecler bunlar birbirinizin kalbini kirmayin derimO zaman bunu bana açıklayacakti..uyumaya çalışarak beni oyalamayacakti
Paylaştım konuştum onunla uzlasamadik maalesef.. 9 aydır deniyoruz ama olmuyor belkide yaşım gereği zaman gectikce hiç olmayacak.. O ise hersey Allahtan diyor..yok artık benimde gücüm kalmadı.. çok yoruldumNe kadarlık evlisiniz ve tedaviniz ne zamandır sürüyor?
Kırılmışsınız haklısınız fakat eşinizle konuşun bence, tedavi sürecinde kadınlar duygusal olarak çok yıpranıyor, bizler yıprandığımızı az çok sözlerle vücut dilimizle anlatabiliyoruz ama erkekler bizim gibi değil, kendiniz yazmışsınız regl olduğunuzda yıkıma uğradığını, belki duygularını tam ifade edemiyordur, o da yorulmuş olabilir sürekli umut edip her seferinde üzülmekten.
Üzmeyin kendinizi, eşinizle kendi duygularınızı paylaşın, onun size açılmasını sağlayın, belki de durum sandığınız gibi değildir.
Kıracak birsey de yok artık. Ben onunda çok istekli olmasını bekledim bu gece için en azından ama olmadı. .kaderci olmak lazım sanırım belkide olmaması gerekiyor..çok sinirlisiniz eşinize karşı birazcık sakinlesin bence olan olmuş artık misilleme yapmadan bagirip cagirmadan görüşün bu konuyu ancak esinizle cozersiniz ben yaşamadım ama yipratici surecler bunlar birbirinizin kalbini kirmayin derim
İnanın bana cok yoruldum artık gücüm bitti sayılır..belkide olmaması hayirlisi ben bunu anlayamadım Allah karşıma bu sekilde cikardioh ne ala vallahi sanki konu sahibi cok merakli hersey kadinlarin cilesi zaten onca hormon igne yemeyi kolaymi saniyosunuz burdan konusmak kolay tabi yasadinizmi hayir ama laf olsun beri gelsin.
konu sahibi madem esin de istiyor al karsina konus tabiki iliski takvimi olacsk catlatma ignesi olduysan ilk 48 saat cok onemli esin ne kadar vurdumduymaz mis.yaziklar olsun ben yumurta takibi ile hamis kaldim ve esim boyle birsey yapsa toplat bavulumu giderdim vallahi.robot gibi olurmuymus ozaman soyleyin leylekler getirsin bebegi esinize.illa ki sperm lazim dimi cocuk icin oda satilmiyor ki biyerde tobe tobe.esinizin yaptigi cok buyuk yanlis dersini verin ona yanina birakmayin.ah su kadinlar bu dunyaya cileli gelmisler her yuk bizde hep mucadele hep mucadele...
Haklısınız, kolay bir süreç değil yaşadığınız, erkekler biraz daha kapalı kutudur, bize duygularının onda birini söylerler kimi zaman, yanlış analiz etmediysem aslında eşiniz size karşı gayet ilgili ve duyarlı biri gibi görünüyor, acaba istekli görünmesi sizi daha çok üzer diye düşünüyor olabilir mi? Sanki "herşey Allah'tan" demesinin altında bu yatıyor gibi, psikolojiniz etkileniyordur mutlaka, o bir hayal kırıklığı yaşıyorsa her gebelik var mı diye beklemenizde siz on kere hayal kırıklığı yaşıyorsunuzdur çünkü, biz Kadınlar daha naifiz, daha çabuk duygusal çöküntü yaşarız zira.Paylaştım konuştum onunla uzlasamadik maalesef.. 9 aydır deniyoruz ama olmuyor belkide yaşım gereği zaman gectikce hiç olmayacak.. O ise hersey Allahtan diyor..yok artık benimde gücüm kalmadı.. çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?