Boşa tedavi olmuşum

İyide eşi ile ilişki neden eziyet olsunkı. Bende çok uzun bir süre onunla birlikte olmayacagim

Peki sabah olsa olmuyor mu eğer olmuyorsa esiniz bunu biliyor mu kusura bakmayin ben pek bilgili değilim bu konuda o nedenle sordum eğer sabah olma olasılığı dusukse ve esiniz de bunu biliyorsa kendisi ile celisiyor demektir bebek istiyorum deyip böyle yapiyorsa

esine az buçuk biyloji dersi fln lazim galiba
bide ilaçlarin etkiisi ozelligi i$levi vs bunlari bilirse belki seni anlar
dr a onuda yaninda gotrumuyonmu ne dedigini duymuyormu dr un
Annemle gittik doktora doktorda 2 saat falan bekliyoruz işi kalıyor isinde tek başına. Annem de bizde zaten şu An. .yoksa yatağı terketmistim

Tamamiyle çelişiyor. Ben karşımda benden çok istekli arzulu bir erkek istiyorum bebek konusunda

İyide eşi ile ilişki neden eziyet olsunkı. Bende çok uzun bir süre onunla birlikte olmayacagim
Arzuladığınız için değil de, cinsellik bir görev için mecburiyetten yapıldığında eziyete dönüşüyor.(kendimden ve eşimden biliyorum)
Eşinizle uzun süre birlikte olup olmamanız sadece evliliğinizi sekteye uğratır. Konuşmayı deneyin, tartışarak hesap sorarak değil ama.

Annemle gittik doktora doktorda 2 saat falan bekliyoruz işi kalıyor isinde tek başına. Annem de bizde zaten şu An. .yoksa yatağı terketmistim
bu da bir sebep olabilir tecrübeli arkadaşlar bu iş böyle olunca görev gibi oluyo demişler arti bir de annenniz evde ister istemez ses cikarmayalim vs diye dikkat etmesi gerekecektir bu nedenlerle stres olmuş olabilir

Ama o şu anda erteliyor benim neden böyle bir hakkım yokki? Konuşmaya gerek kalmadiki artık bu konu hakkinda

Bir arkadaşım karısından boşanmıştı bu sebepten.
Robot gibi mecbur gibi eşimle sevişmekten nefret ettim demişti.
Eşine trip yapma çok.
oh ne ala vallahi sanki konu sahibi cok merakli hersey kadinlarin cilesi zaten onca hormon igne yemeyi kolaymi saniyosunuz burdan konusmak kolay tabi yasadinizmi hayir ama laf olsun beri gelsin.
konu sahibi madem esin de istiyor al karsina konus tabiki iliski takvimi olacsk catlatma ignesi olduysan ilk 48 saat cok onemli esin ne kadar vurdumduymaz mis.yaziklar olsun ben yumurta takibi ile hamis kaldim ve esim boyle birsey yapsa toplat bavulumu giderdim vallahi.robot gibi olurmuymus ozaman soyleyin leylekler getirsin bebegi esinize.illa ki sperm lazim dimi cocuk icin oda satilmiyor ki biyerde tobe tobe.esinizin yaptigi cok buyuk yanlis dersini verin ona yanina birakmayin.ah su kadinlar bu dunyaya cileli gelmisler her yuk bizde hep mucadele hep mucadele...

Keşke istemeseydi ben onun kadar istemiyordum o cesaretlendirdi beni..
Ne kadarlık evlisiniz ve tedaviniz ne zamandır sürüyor?
Kırılmışsınız haklısınız fakat eşinizle konuşun bence, tedavi sürecinde kadınlar duygusal olarak çok yıpranıyor, bizler yıprandığımızı az çok sözlerle vücut dilimizle anlatabiliyoruz ama erkekler bizim gibi değil, kendiniz yazmışsınız regl olduğunuzda yıkıma uğradığını, belki duygularını tam ifade edemiyordur, o da yorulmuş olabilir sürekli umut edip her seferinde üzülmekten.

Üzmeyin kendinizi, eşinizle kendi duygularınızı paylaşın, onun size açılmasını sağlayın, belki de durum sandığınız gibi değildir.

bu da bir sebep olabilir tecrübeli arkadaşlar bu iş böyle olunca görev gibi oluyo demişler arti bir de annenniz evde ister istemez ses cikarmayalim vs diye dikkat etmesi gerekecektir bu nedenlerle stres olmuş olabilir
O zaman bunu bana açıklayacakti..uyumaya çalışarak beni oyalamayacakti

ee bana niye bağırıyon şimdi
ben mi boşadım karımı ,

O zaman bunu bana açıklayacakti..uyumaya çalışarak beni oyalamayacakti
çok sinirlisiniz eşinize karşı birazcık sakinlesin bence olan olmuş artık misilleme yapmadan bagirip cagirmadan görüşün bu konuyu ancak esinizle cozersiniz ben yaşamadım ama yipratici surecler bunlar birbirinizin kalbini kirmayin derim

Paylaştım konuştum onunla uzlasamadik maalesef.. 9 aydır deniyoruz ama olmuyor belkide yaşım gereği zaman gectikce hiç olmayacak.. O ise hersey Allahtan diyor..yok artık benimde gücüm kalmadı.. çok yoruldum

Kıracak birsey de yok artık. Ben onunda çok istekli olmasını bekledim bu gece için en azından ama olmadı. .kaderci olmak lazım sanırım belkide olmaması gerekiyor..

Akışına bırakın bende çok tedaviler gördüm resmen ev ödevi gibi yapıyordum yorgun olmamda günümde olmasamda..ama sonra işte akışına bıraktım yıllık iznimdi yumurtlama dönemim aman olur olmaz deneyeyim dedim Allah nasip ederse diye..şuan 9 aylık oğlum ellerinizden öper..benimde eşim hep ters yapardı söylenirdi doktora gitmeme..5 seneye 4 kayıp ve 5.de oğlum çok şükür gönlümde ve ömrümde Allahın izniyle..darısı size

İnanın bana cok yoruldum artık gücüm bitti sayılır..belkide olmaması hayirlisi ben bunu anlayamadım Allah karşıma bu sekilde cikardi

Paylaştım konuştum onunla uzlasamadik maalesef.. 9 aydır deniyoruz ama olmuyor belkide yaşım gereği zaman gectikce hiç olmayacak.. O ise hersey Allahtan diyor..yok artık benimde gücüm kalmadı.. çok yoruldum
Haklısınız, kolay bir süreç değil yaşadığınız, erkekler biraz daha kapalı kutudur, bize duygularının onda birini söylerler kimi zaman, yanlış analiz etmediysem aslında eşiniz size karşı gayet ilgili ve duyarlı biri gibi görünüyor, acaba istekli görünmesi sizi daha çok üzer diye düşünüyor olabilir mi? Sanki "herşey Allah'tan" demesinin altında bu yatıyor gibi, psikolojiniz etkileniyordur mutlaka, o bir hayal kırıklığı yaşıyorsa her gebelik var mı diye beklemenizde siz on kere hayal kırıklığı yaşıyorsunuzdur çünkü, biz Kadınlar daha naifiz, daha çabuk duygusal çöküntü yaşarız zira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…