Ama benim rezervim az yaşım 38.. hayırlısı dedim hep Allaha..demekki böyle olması gerekiyormusAkışına bırakın bende çok tedaviler gördüm resmen ev ödevi gibi yapıyordum yorgun olmamda günümde olmasamda..ama sonra işte akışına bıraktım yıllık iznimdi yumurtlama dönemim aman olur olmaz deneyeyim dedim Allah nasip ederse diye..şuan 9 aylık oğlum ellerinizden öper..benimde eşim hep ters yapardı söylenirdi doktora gitmeme..5 seneye 4 kayıp ve 5.de oğlum çok şükür gönlümde ve ömrümde Allahın izniyle..darısı size
Kimbilir.. belkide dediğiniz gibidir..eşim benden çok sever beni en çokta o üzdü ya beni.. herşey anlamsizlasti..onu tevekkülü ile yanliz bırakıyorum artık bense biraz dinlenmeye cekilecegimHaklısınız, kolay bir süreç değil yaşadığınız, erkekler biraz daha kapalı kutudur, bize duygularının onda birini söylerler kimi zaman, yanlış analiz etmediysem aslında eşiniz size karşı gayet ilgili ve duyarlı biri gibi görünüyor, acaba istekli görünmesi sizi daha çok üzer diye düşünüyor olabilir mi? Sanki "herşey Allah'tan" demesinin altında bu yatıyor gibi, psikolojiniz etkileniyordur mutlaka, o bir hayal kırıklığı yaşıyorsa her gebelik var mı diye beklemenizde siz on kere hayal kırıklığı yaşıyorsunuzdur çünkü, biz Kadınlar daha naifiz, daha çabuk duygusal çöküntü yaşarız zira.
Paylaştım konuştum onunla uzlasamadik maalesef.. 9 aydır deniyoruz ama olmuyor belkide yaşım gereği zaman gectikce hiç olmayacak.. O ise hersey Allahtan diyor..yok artık benimde gücüm kalmadı.. çok yoruldum
Söylesin o zaman onu bana.. susmak nekiannen var diyemi çekiniyor acaba, hani kalkip yikanmasi vs sorun olur diye
Sizce bu saatten sonra tüp bebek ????Maddi olarak zorda değilseniz tüp bebeği deneseniz.
Bebek sahibi olabilmek için çabalamak çok zor bir süreç .psikolojinizi sağlam tutmanız gerekir. Böyle hemen celallenmeyin biraz sakin ve olumlu olun ve eşinizle konuşun.
O kaciyor ben yaralaniyorum daha kötü değil mi?benim vucuduma yazık değil mi? Onca ilaç hormon igneBence istemediginden degil.Yine olmayacak ve kendini iyice yetersiz hissedecek bundan kaçıyor bana göre.
Tahmin ettiğim gibi, belki sizin ne kadar yıprandığınızı gördüğü için böyle davranıyordur bilemeyiz.Kimbilir.. belkide dediğiniz gibidir..eşim benden çok sever beni en çokta o üzdü ya beni.. herşey anlamsizlasti..onu tevekkülü ile yanliz bırakıyorum artık bense biraz dinlenmeye cekilecegim
Sizce bu saatten sonra tüp bebek ????
Sizin içinde zor ama onun içinde zor. Siz tabi daha ağır yaşıyorsunuz , yaşamayan bilemez ama görev olarak sevişmek belki zor geldi bu akşam eşinize. sizde haklısınız tabi sizin içinde kolay değil. Biraz daha zaman verin olmazsa, bir Arkadaşım 40 yaşında aşılamaya başlayacağı ay kendiliğinden hamile kaldı, sizde inşallah kolayca gebe kalırsınız, gönlünüzce olsun umarımAma benim rezervim az yaşım 38.. hayırlısı dedim hep Allaha..demekki böyle olması gerekiyormus
Şuanda yapmam gereken en önemli şey kendimi Uzmemek..uzmeyecegim kendimi daha fazla..herşey kader kısmet. Allah en iyisini bilir..iyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim..çok iyisiniz..Tahmin ettiğim gibi, belki sizin ne kadar yıprandığınızı gördüğü için böyle davranıyordur bilemeyiz.
Gerçi insan en çok sevdiklerine kırılırmış, onun çabalamayı bırakması da bu yüzden kırmış sizi.
Zaman her yarayı iyileştirir, ortada güzel bir aile ve sevgi, saygı var belli ki, birbirinizi kırıp yıkmadan zamana bırakın, yaşınız 38'miş ama bence siz yine de ümitsizliğe kapılmayın, kader de varsa 50'sinde bile anne oluyor kadınlar, canlı canlı örneğini gördüm yakın çevremde.
Kendinizi üzmeyin, umuyorum gönlünüzdeki muradınıza erişirsiniz.
Güzel dilekrinize teşekkür ederim.. kadere bıraktım artık. Biraz dinlenecegim bencil olup kendimi dusunecegim bir süre.. herşeyin hayirlisiSizin içinde zor ama onun içinde zor. Siz tabi daha ağır yaşıyorsunuz , yaşamayan bilemez ama görev olarak sevişmek belki zor geldi bu akşam eşinize. sizde haklısınız tabi sizin içinde kolay değil. Biraz daha zaman verin olmazsa, bir Arkadaşım 40 yaşında aşılamaya başlayacağı ay kendiliğinden hamile kaldı, sizde inşallah kolayca gebe kalırsınız, gönlünüzce olsun umarım
Çok yorgun hissettim kendimi bu gece artık. Sanırım çok zorluyorum beynimi..dinlenmek istiyorum birsüré. Bu konu hakkında onunla konuşmak en Son isteyecegim şey sanirimErkekler biz bayanlar gibi her zaman hazir olmuyorlar ilişkiye maalesef onlarin psikolojik olarak rahat olmaları gerek annenizin olması üzerindeki baskı vs. etkilemiş olabilir.. E sizede kus havalanmiyor napim mi dicek.. Boyle bi durum söz konusu bence.. Hem endiselenmeyin zaten olacaksa sabahta olsa Rabbim oldurur ne çocuğun olmaz asla diyenler hamile kalıyor gönlünüzü ferah tutup esinize destek olun derim madem bu kadar istiyor kirmayin yok yere..
Evet lütfen üzmeyin, zaten yeterince yıpranmışsınız tedavi sürecinde, o kadar tetkik, ilaç tedavisi kolay değil ve rica ederim ne demek, kadınız hepimiz halden anlarız, hep bir umut vardır hepimiz için, umudunuzu taze tutun lütfen ama şimdi biraz dinlenme zamanı, bedeninizi ruhunuzu dinlendirin, iyi gelecektir mutlaka.Şuanda yapmam gereken en önemli şey kendimi Uzmemek..uzmeyecegim kendimi daha fazla..herşey kader kısmet. Allah en iyisini bilir..iyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim..çok iyisiniz..
Sağol canım.. hakkımızda hayırlısı artikrabbim tez zamanda hayırlı bir evlat versin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?