Boşa tedavi olmuşum

Ama benim rezervim az yaşım 38.. hayırlısı dedim hep Allaha..demekki böyle olması gerekiyormus

Bence istemediginden degil.Yine olmayacak ve kendini iyice yetersiz hissedecek bundan kaçıyor bana göre.

Kimbilir.. belkide dediğiniz gibidir..eşim benden çok sever beni en çokta o üzdü ya beni.. herşey anlamsizlasti..onu tevekkülü ile yanliz bırakıyorum artık bense biraz dinlenmeye cekilecegim

Paylaştım konuştum onunla uzlasamadik maalesef.. 9 aydır deniyoruz ama olmuyor belkide yaşım gereği zaman gectikce hiç olmayacak.. O ise hersey Allahtan diyor..yok artık benimde gücüm kalmadı.. çok yoruldum

Maddi olarak zorda değilseniz tüp bebeği deneseniz.
Bebek sahibi olabilmek için çabalamak çok zor bir süreç .psikolojinizi sağlam tutmanız gerekir. Böyle hemen celallenmeyin biraz sakin ve olumlu olun ve eşinizle konuşun.

Bende hamile kalmak icin yumurtlama zamanini takip etmistim bi ara ben bile gerildim ogun istemiyorum ama yumurtlama zamanim iliskiye giriyim oyle soguk geliyordu ki o anlarda cinsellik halin yok o an istemiyorsun ama bebek icin mecbur birakiyorsun kendini acaba bu vucut icin iyi birseymi diye dusunuyor insan akisina biraktigimda cinselligi bebek icin degil kari koca kendi zevki icin yaptiginda daha olumlu sonuclar aliniyor hamile kalmakla ilgili..tabi siz igne oluyormussunuz bunun icin ama belli bir gun falanmi suruyor sadece yoksa 3-4 gunluk zaman araligimi sabah yapalim demis cunku demekki yorgun ve isteksizdi

Kimbilir.. belkide dediğiniz gibidir..eşim benden çok sever beni en çokta o üzdü ya beni.. herşey anlamsizlasti..onu tevekkülü ile yanliz bırakıyorum artık bense biraz dinlenmeye cekilecegim
Tahmin ettiğim gibi, belki sizin ne kadar yıprandığınızı gördüğü için böyle davranıyordur bilemeyiz.
Gerçi insan en çok sevdiklerine kırılırmış, onun çabalamayı bırakması da bu yüzden kırmış sizi.
Zaman her yarayı iyileştirir, ortada güzel bir aile ve sevgi, saygı var belli ki, birbirinizi kırıp yıkmadan zamana bırakın, yaşınız 38'miş ama bence siz yine de ümitsizliğe kapılmayın, kader de varsa 50'sinde bile anne oluyor kadınlar, canlı canlı örneğini gördüm yakın çevremde.

Kendinizi üzmeyin, umuyorum gönlünüzdeki muradınıza erişirsiniz.

Sizce bu saatten sonra tüp bebek ????

Dedim ya bu konu haricinde totalde mutlu bir evliliğiniz varsa,sevip seviliyorsanız,şiddet, ihanet ,kötü muamele yoksa ve bir bebeğiniz olmasını istiyorsanız tüp bebek gayet mantıklı bence.
Sakinleşin sonra karar verin.Olay çok yeni olduğu için siniriniz geçmemiş daha.

Erkekler biz bayanlar gibi her zaman hazir olmuyorlar ilişkiye maalesef onlarin psikolojik olarak rahat olmaları gerek annenizin olması üzerindeki baskı vs. etkilemiş olabilir.. E sizede kus havalanmiyor napim mi dicek.. Boyle bi durum söz konusu bence.. Hem endiselenmeyin zaten olacaksa sabahta olsa Rabbim oldurur ne çocuğun olmaz asla diyenler hamile kalıyor gönlünüzü ferah tutup esinize destek olun derim madem bu kadar istiyor kirmayin yok yere..

Ama benim rezervim az yaşım 38.. hayırlısı dedim hep Allaha..demekki böyle olması gerekiyormus
Sizin içinde zor ama onun içinde zor. Siz tabi daha ağır yaşıyorsunuz , yaşamayan bilemez ama görev olarak sevişmek belki zor geldi bu akşam eşinize. sizde haklısınız tabi sizin içinde kolay değil. Biraz daha zaman verin olmazsa, bir Arkadaşım 40 yaşında aşılamaya başlayacağı ay kendiliğinden hamile kaldı, sizde inşallah kolayca gebe kalırsınız, gönlünüzce olsun umarım

Şuanda yapmam gereken en önemli şey kendimi Uzmemek..uzmeyecegim kendimi daha fazla..herşey kader kısmet. Allah en iyisini bilir..iyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim..çok iyisiniz..

Güzel dilekrinize teşekkür ederim.. kadere bıraktım artık. Biraz dinlenecegim bencil olup kendimi dusunecegim bir süre.. herşeyin hayirlisi

Çok yorgun hissettim kendimi bu gece artık. Sanırım çok zorluyorum beynimi..dinlenmek istiyorum birsüré. Bu konu hakkında onunla konuşmak en Son isteyecegim şey sanirim

Belki gerçekten yorgundu yada oda bişeye kırıldı hemen farklı düşünme ona göre olacaksa sabah da olur akşamda bu kadar ince dusunmemistir. Herşeyin hayırlısı sen yine de sabah dene bizde tam gününde yapmamistik ama olmuştu tanı dis gebelik oldu ama günü saati okadar da bi ehemmiyeti yok siz sebebini isleyin gerisi Allahtan hayırlısı ile Rabbim kucaginizi doldurur inşallah rahatla biraz stres gerginlik bunlar da olmaması için sebep

Şuanda yapmam gereken en önemli şey kendimi Uzmemek..uzmeyecegim kendimi daha fazla..herşey kader kısmet. Allah en iyisini bilir..iyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim..çok iyisiniz..
Evet lütfen üzmeyin, zaten yeterince yıpranmışsınız tedavi sürecinde, o kadar tetkik, ilaç tedavisi kolay değil ve rica ederim ne demek, kadınız hepimiz halden anlarız, hep bir umut vardır hepimiz için, umudunuzu taze tutun lütfen ama şimdi biraz dinlenme zamanı, bedeninizi ruhunuzu dinlendirin, iyi gelecektir mutlaka.

Valla iğne değilde hap vs kullanıyorsan koy yemeğine o da alsın biraz hormon. Belki aklı başına gelir. Ne saçma şeymiş cidden. Sabahı da sen es geçersin artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…