Boşa tedavi olmuşum

Yok sabahta olmasın hic.. istek kalmadı zaten.. kimbilir isaretti bu belkide

Bir arkadaşım karısından boşanmıştı bu sebepten.
Robot gibi mecbur gibi eşimle sevişmekten nefret ettim demişti.
Eşine trip yapma çok.
E ama kadın ne yapsın ilaçları içen o sevişmek istemeyen koca hem bedava mı ki bunlar

Konu sahibi bence de tedaviyi kes eşin bebek falan istemiyor

Valla iğne değilde hap vs kullanıyorsan koy yemeğine o da alsın biraz hormon. Belki aklı başına gelir. Ne saçma şeymiş cidden. Sabahı da sen es geçersin artik.
Olmasın zaten bu ayda..dün gece ilişki oldu ama bir seferden zor..olmasın gerçekten..

Sadece çocuk için, görev gibi sevişiyorsanız bıkmış olabilir. Sonuçta cinselliğin içinde duygu da olmalı. "Bak şu an sevişme zamanı, yarın değil, ondan sonraki gün yine sevişme zamanı" gibi takılıyorsanız evde, kimsenin ilişki yaşayası gelmez. Yine o günlerde birlikte olun ama bunu görev gibi yaptığınızı fazla belli etmeyin derim, yani biraz arzulu olursanız eşinizin istemeyeceğini zannetmiyorum.

Ama benim rezervim az yaşım 38.. hayırlısı dedim hep Allaha..demekki böyle olması gerekiyormus

Rezervin az ise hiç uğraşma bu şekilde. Git tüp bebek yap. Hem embiryolara kromozom testleri de yapsınlar. Yaş ilerledikçe riskler artıyor sonuçta. Tüp bebeğe karşı ise de bosa valla bu adamı cocuk icin onun keyfini mi bekleyeceksin.

İğne vuruldyktan 36 saat içinde..etkisi geçerse boş yere olacak..ve iğne öncesi başka bi ilaç daha kullandım.. bana yazık değil mi ama

Onlar vitamin ilaci degil, hormon ilaclari... Kadinlar bebek sahibi olabilmek icin vucudunun dengesini bozup ilerde yan etkisiyle karsilasmayacaklarindan bile emin olamadiklari ilaclari kullaniyorsa, isin en zahmetsiz ve zevkli kismini erkekler bir zahmet yapsin artik.

Güzel dilekrinize teşekkür ederim.. kadere bıraktım artık. Biraz dinlenecegim bencil olup kendimi dusunecegim bir süre.. herşeyin hayirlisi

Rezervim az demişsiniz. Hormon iğnelerini bu dönemde yumurta sayınızı arttırmak için aldınız sanırım. Uzunca bir süre birlikte olmayacaksanız veya bir süre be ek düşünmeyecekseniz yumurtalarınızı dondurabilirsiniz. Bir daha da eşiniz beraber olacağına dair söz vermeden iğne olmayın isterseniz. Çünkü var olan rezervinizden kullanıyorsunuz gibi anladım.

Her akşam istekli olan adam bu aksam uykusu geliyor..birazda o istesin bunun için sorun etsin

Evet ilaclarla yumurta çıkartıldı.. dondurmayı falan düşünmem..olmazsa olmasın derim artık bende..heves kalmıyor biraz

Her akşam istekli olan adam bu aksam uykusu geliyor..birazda o istesin bunun için sorun etsin

E her an da sizin isteğinize göre olamaz ki, bencillik bu. Tamam süresi olabilir ama 36 saat diye yazmışsınız sanırım. Bu adam robot gibi ard arda sizinle her an sevişemeyebilir. Cidden yorgun bence, öteki türlü olsaydı sizinle sevişmekten hep kaçardı, istekli olmazdı, ha o zaman hak verebilirdim. Ama şu an alınganlık yaptığınızı düşünüyorum, karşınızdaki de bir insan, her an sizin isteğinize ve zamanınıza göre programlanmış bir robot değil.

Maalesef en çok üzüldüğüm nokta da bu zaten..ilaç falan almamış olsaydım hiç düşünmezdim uzulmezdim zaten..bu ilaçlar kanser yapabiliyor ileride..banada yazık ya

Bunu pazartesi günü doktor çıkışı anlattim..tamam dedi.. madem öyle deseydi gün kararlastirma ben istemiyorum baştan deseydi bende o ilaçları almazdim boş yere.. hayatın zorlukları vardır bazen yeri gelir istemediğin şeyleri yapmak zorunda kalabilirsin..gerekirse bu konuda Robot bile olacak ben eğer o riskli ilaçları vücuduma sokuyorsam

Böyle adamlara bi vurasım geliyor ki anlatamam. Biz yok klomen yok ovitrelle yok cart yok curt. Adama bak uykum geliyo diyo. Benimki de ara ara diyo ben öldürmek istiyorum

Evet, o zaman haklısınız. :/ Size tamam deyip de sonra uyuması hoş olmamış, ben istenmeyen bir ekstra durum gibi düşünmüştüm.

Yeryüzünde bir tane benden var başka da yok..uzmeyeceğim kendimi artık. .

Senin sıkımtın ne? Nye olmuyo dediler

Bir de ne görevi yav kızlar sevişmek dediğin istersen 2 dklık iş iki oynaştın mı bitti gitti bi zahmet çocuk istiyorsan katlanıcaksın uzun uzun keyif gecelerini başka zaman da yapabilir
Hem ilaç iç hem de herifin keyfini bekle veya keyifledir köleyiz ya biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…