Yok sabahta olmasın hic.. istek kalmadı zaten.. kimbilir isaretti bu belkideBelki gerçekten yorgundu yada oda bişeye kırıldı hemen farklı düşünme ona göre olacaksa sabah da olur akşamda bu kadar ince dusunmemistir. Herşeyin hayırlısı sen yine de sabah dene bizde tam gününde yapmamistik ama olmuştu tanı dis gebelik oldu ama günü saati okadar da bi ehemmiyeti yok siz sebebini isleyin gerisi Allahtan hayırlısı ile Rabbim kucaginizi doldurur inşallah rahatla biraz stres gerginlik bunlar da olmaması için sebep
E ama kadın ne yapsın ilaçları içen o sevişmek istemeyen koca hem bedava mı ki bunlarBir arkadaşım karısından boşanmıştı bu sebepten.
Robot gibi mecbur gibi eşimle sevişmekten nefret ettim demişti.
Eşine trip yapma çok.
Olmasın zaten bu ayda..dün gece ilişki oldu ama bir seferden zor..olmasın gerçekten..Valla iğne değilde hap vs kullanıyorsan koy yemeğine o da alsın biraz hormon. Belki aklı başına gelir. Ne saçma şeymiş cidden. Sabahı da sen es geçersin artik.
Ama benim rezervim az yaşım 38.. hayırlısı dedim hep Allaha..demekki böyle olması gerekiyormus
İğne vuruldyktan 36 saat içinde..etkisi geçerse boş yere olacak..ve iğne öncesi başka bi ilaç daha kullandım.. bana yazık değil mi amaBende hamile kalmak icin yumurtlama zamanini takip etmistim bi ara ben bile gerildim ogun istemiyorum ama yumurtlama zamanim iliskiye giriyim oyle soguk geliyordu ki o anlarda cinsellik halin yok o an istemiyorsun ama bebek icin mecbur birakiyorsun kendini acaba bu vucut icin iyi birseymi diye dusunuyor insan akisina biraktigimda cinselligi bebek icin degil kari koca kendi zevki icin yaptiginda daha olumlu sonuclar aliniyor hamile kalmakla ilgili..tabi siz igne oluyormussunuz bunun icin ama belli bir gun falanmi suruyor sadece yoksa 3-4 gunluk zaman araligimi sabah yapalim demis cunku demekki yorgun ve isteksizdi
Güzel dilekrinize teşekkür ederim.. kadere bıraktım artık. Biraz dinlenecegim bencil olup kendimi dusunecegim bir süre.. herşeyin hayirlisi
Her akşam istekli olan adam bu aksam uykusu geliyor..birazda o istesin bunun için sorun etsinSadece çocuk için, görev gibi sevişiyorsanız bıkmış olabilir. Sonuçta cinselliğin içinde duygu da olmalı. "Bak şu an sevişme zamanı, yarın değil, ondan sonraki gün yine sevişme zamanı" gibi takılıyorsanız evde, kimsenin ilişki yaşayası gelmez. Yine o günlerde birlikte olun ama bunu görev gibi yaptığınızı fazla belli etmeyin derim, yani biraz arzulu olursanız eşinizin istemeyeceğini zannetmiyorum.
Evet ilaclarla yumurta çıkartıldı.. dondurmayı falan düşünmem..olmazsa olmasın derim artık bende..heves kalmıyor birazRezervim az demişsiniz. Hormon iğnelerini bu dönemde yumurta sayınızı arttırmak için aldınız sanırım. Uzunca bir süre birlikte olmayacaksanız veya bir süre be ek düşünmeyecekseniz yumurtalarınızı dondurabilirsiniz. Bir daha da eşiniz beraber olacağına dair söz vermeden iğne olmayın isterseniz. Çünkü var olan rezervinizden kullanıyorsunuz gibi anladım.
Her akşam istekli olan adam bu aksam uykusu geliyor..birazda o istesin bunun için sorun etsin
Maalesef en çok üzüldüğüm nokta da bu zaten..ilaç falan almamış olsaydım hiç düşünmezdim uzulmezdim zaten..bu ilaçlar kanser yapabiliyor ileride..banada yazık yaOnlar vitamin ilaci degil, hormon ilaclari... Kadinlar bebek sahibi olabilmek icin vucudunun dengesini bozup ilerde yan etkisiyle karsilasmayacaklarindan bile emin olamadiklari ilaclari kullaniyorsa, isin en zahmetsiz ve zevkli kismini erkekler bir zahmet yapsin artik.
Bunu pazartesi günü doktor çıkışı anlattim..tamam dedi.. madem öyle deseydi gün kararlastirma ben istemiyorum baştan deseydi bende o ilaçları almazdim boş yere.. hayatın zorlukları vardır bazen yeri gelir istemediğin şeyleri yapmak zorunda kalabilirsin..gerekirse bu konuda Robot bile olacak ben eğer o riskli ilaçları vücuduma sokuyorsamE her an da sizin isteğinize göre olamaz ki, bencillik bu. Tamam süresi olabilir ama 36 saat diye yazmışsınız sanırım. Bu adam robot gibi ard arda sizinle her an sevişemeyebilir. Cidden yorgun bence, öteki türlü olsaydı sizinle sevişmekten hep kaçardı, istekli olmazdı, ha o zaman hak verebilirdim. Ama şu an alınganlık yaptığınızı düşünüyorum, karşınızdaki de bir insan, her an sizin isteğinize ve zamanınıza göre programlanmış bir robot değil.
Kestim artık gitmeyecegim doktorumaE ama kadın ne yapsın ilaçları içen o sevişmek istemeyen koca hem bedava mı ki bunlar
Konu sahibi bence de tedaviyi kes eşin bebek falan istemiyor
Bunu pazartesi günü doktor çıkışı anlattim..tamam dedi.. madem öyle deseydi gün kararlastirma ben istemiyorum baştan deseydi bende o ilaçları almazdim boş yere.. hayatın zorlukları vardır bazen yeri gelir istemediğin şeyleri yapmak zorunda kalabilirsin..gerekirse bu konuda Robot bile olacak ben eğer o riskli ilaçları vücuduma sokuyorsam
Yeryüzünde bir tane benden var başka da yok..uzmeyeceğim kendimi artık. .Evet lütfen üzmeyin, zaten yeterince yıpranmışsınız tedavi sürecinde, o kadar tetkik, ilaç tedavisi kolay değil ve rica ederim ne demek, kadınız hepimiz halden anlarız, hep bir umut vardır hepimiz için, umudunuzu taze tutun lütfen ama şimdi biraz dinlenme zamanı, bedeninizi ruhunuzu dinlendirin, iyi gelecektir mutlaka.
Yooo asla.. çok istiyor ama tıbbi kabul etmiyor olacaksa sabahtan olur diyirEvet, o zaman haklısınız. :/ Size tamam deyip de sonra uyuması hoş olmamış, ben istenmeyen bir ekstra durum gibi düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?