Boşa Yaşıyormuşum Hissi

Mutsuzluğunuz bana çok yakın. Ama hayvanlarınızın sorumluluğundan sıkılmanıza anlam veremedim. Benim için ne eş, ne ev, ne yeni koltuklar, ne temizlik önemli. Kedimin bir kılına feda ederim hepsini. Sizin herşeye 'eeeeh yeter be' diyip sünger çekip paşa keyfiniz ne istiyorsa onu yapmaya ihtiyacınız var. Aksi takdirde bu tanıdık his sizi çürütecek. Biliyorum.

Maneviyat ayrı konu ama olan sorunları yok etmiyor maalesef. Maneviyat güçlüyse isyan etmezsin, şükürsüzlük etmezsin, güçlü durursun. Ben zaten bunları yapmıyorum, derdim dünyaları aştı da demiyorum ama her şey birleşince beni mutsuz ediyor. Somut çözümler arıyorum.

bir hafta sonu bir yerlere kaç iki gün evden herşeyden uzak kal... biraz kafanı dinle....

Mutsuzluğunuz bana çok yakın. Ama hayvanlarınızın sorumluluğundan sıkılmanıza anlam veremedim. Benim için ne eş, ne ev, ne yeni koltuklar, ne temizlik önemli. Kedimin bir kılına feda ederim hepsini. Sizin herşeye 'eeeeh yeter be' diyip sünger çekip paşa keyfiniz ne istiyorsa onu yapmaya ihtiyacınız var. Aksi takdirde bu tanıdık his sizi çürütecek. Biliyorum.

kedinizin bir kılına eşinizi mi feda ediyorsunuz?
bir canlının tüyünü bir canlıyla denk mi tutuyorsunuz pek anlamadım
evde hayvanım yok ama bende severim hayvanları
zarar görmesinler isterim fakat eşimide feda etmem, edemem yani

İçinde bastırdığın duyguların ne varsa bırak gün yüzüne çıksın. Ve belki sert mizaçlıyım demişiniz ya oradan başlayabilirsiniz birşeyleri değiştirmeye, eşinize sevdiğinizi özlediğinizi değer verdiğinizi hissettirin belki elindeki lanet telefonu bırakır ve bir paylaşımınız olur.bende iki çocuk var koşuşturmaktan sıkılmayı bile özledim diyebilirim. Kendinizi telkin edin , iyi tarafından bakın olaylara size iyi gelen insanlarla ortak bişeyler yapın , açılırsınız. Ve haddime değil belki yanlış anlamayın ama gördüğünüz gibi bizim dert dediğimiz şeyler başkaları için lükse giriyor. Umarım herşey gönlünce olur...

Eşin ev işlerinde biraz yardımcı olsa çok rahatlarsın aslında,iş bölümü yapmayı konuştunuz mu hiç?
Hiç mi yanaşmaz yardımcı olmaya ?
Eşinize bir de elin oğlu demişsiniz,sanki sizde sevgi de kalmamış gibi:kahve:

aklıma geldin seni merak etmiştim konunu görünce şaşırmadım açıkçası. başından beri hep daha fazla fedakarlık yapan sen oldun artık bi noktadan sonra tükenmişsin. bazen ben de kendimi tam da anlattığın gibi hissediyorum bi de bebeğim var üstelik. sorun tamamen eşten kaynaklanıyor, çözümse onu değiştirmek. bu saatten sonra başka da bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. ondan sana var mı bilmiyorum ama senden ona akan bi sevgi de kalmamış, tahammül edemiyorsun o yüzden.

Sizin herşeyi ilgiyi karşı taraftan beklemek hakkınız ancak siz karşı tarafa ne veriyorsunuz . Siz karşı tarafı mutlu ediyor musunuz da mutlu olmayı istiyorsunuz . Bende sevgimi fazla gösteremem içime atarım .fazla muhabbetimde yoktur evlenince korkuyorum eşim ile muhabbetimiz olmaz da adam dışarı yönelir diye. Velhasıl kelam önce kendi içinizde kendinizi değiştirin ..

Back
X