davulun sesi yakınımdayken devam ediyim ozaman ne yani evli değiliz diye laf söyletmiyorsunuz valla
böyle konularda sadece evli insanların fikirleri alınacaksa kusura bakmayım bir daha da yorum yazmam!keşke daha önceden hatırlatsaydınız
davulun sesi uzaktan hoşgelir....
bekara koca boşamak kolaydır (ki yapılan en alakasız yorumdu)
damdan düşenin halinden damdan düşen anlar...
evlende ge....
yok artık yani!!!
anlayamadığım tekşey bazen insanların çok ama çok kolay birşekilde düşünmeden ''boşan gitsin''demesi...
biraz düşünerek gelecek cevapları hoşgörü ile karşılamaya hazırlanarak açsaydınız bu kadar fevri olmazdınız.
dediğiniz şey evet çok mantıklı ufak tefek tartışmalara boşan denilmemeli..
ee zaten bizde demiyoruz.
işte sorun da burada oluştu.
tatlım bu benim düşüncem ben size neden katılmıyorsunuz bana katılmak zorundasınız mı dedim fevri mi bilakis ne fevriliği ya :19
haklısınız hepiniz
ayyy ben sizden çok korktum valla
siz sadece polemik yaratmaya çalışıyorsunuz.
ayyy ben sizden çok korktum valla
Hayır konuyu açan şöyle 75 yaşında,hayatı yemiş yutmuş biri olsa.
Öyle mi teyzeceğim yanlış mı yapıyoruz acaba diyeceğim ama..
Komik yani,,,
sen önce ye dayağı,işit hakareti,bacak kadar görümceden kaynından küfür ye,oğlunu kıskanan kayınvalideyi idare et,kocan gitsin bir hayat kadınıyla yatsın da.. sonra gel burada uyarı niteliğindeki konuyu aç.. Açabiliyorsan yani,,, İncinmeden örselenmeden nasıl ahkam kesilebilir ki..?
Peki afedersin ama deminki konuda cözüm nedir sizce?
Daha 3 aylikken evliyken adam sana seni görünce seytan görmüs gibi oluyorum dicek,herkese ezdirecek,canima kiyarim diyince(tabiki cok yanlis kimse icin degmez) kilini bile kipirdatmiycak,seninle evlendigime bin pismanim bitsin dicek sende cözüm olarak dur ben bosanmim de daha basima neler gelir bekleyip göreyimmi diyceksin?
Bazen zararin neresinden dönsen kardir
evlilik emek ister,saygi-sevgi ister
Bunlar tek tarafli olmaz,olursa o evlilik olmaz
herkes ne hayallerle evlenir,hicbirseyin garantisi olmadigi gibi evliliginde garantisi yoktur
Kimse ufak bi tartisma icin bosan demez.Sorunun büyüklügüne göre diyenlerinde mutlaka yasadigi gördügü tecrübeleri vardirki bosanmanin dünyanin sonu olmadigini bildigi icin diyordur.
Uzaktan davulun sesi hos gelir misali söyledikleriniz.
evlen de gel diyenler olmuş allahın izniyle geliyorum
Aynen sana katılıyorummm canımcım...Hayır konuyu açan şöyle 75 yaşında,hayatı yemiş yutmuş biri olsa.
Öyle mi teyzeceğim yanlış mı yapıyoruz acaba diyeceğim ama..
Komik yani,,,
sen önce ye dayağı,işit hakareti,bacak kadar görümceden kaynından küfür ye,oğlunu kıskanan kayınvalideyi idare et,kocan gitsin bir hayat kadınıyla yatsın da.. sonra gel burada uyarı niteliğindeki konuyu aç.. Açabiliyorsan yani,,, İncinmeden örselenmeden nasıl ahkam kesilebilir ki..?
davulun sesi yakınımdayken devam ediyim ozaman ne yani evli değiliz diye laf söyletmiyorsunuz valla
böyle konularda sadece evli insanların fikirleri alınacaksa kusura bakmayım bir daha da yorum yazmam!keşke daha önceden hatırlatsaydınız
davulun sesi uzaktan hoşgelir....
bekara koca boşamak kolaydır (ki yapılan en alakasız yorumdu)
damdan düşenin halinden damdan düşen anlar...
evlende ge....
yok artık yani!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?