• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşan-maaa

şiddet uyguladığı için sevdiğim adamdan ayrılıyorum. mahkemede ne istesem ? anlaşmalı boşanma olck

• maddi manevi tazminat

OY: 52 85,2%
  • allah belasını versin her şey onun olsun

OY: 3 4,9%
  • sadece altınlar-mehir

OY: 6 9,8%

• Ankete Katılan
    61

Sessiz-

Korku
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2017
7
14
3
31
13 temmuzda 1 yılım doluyor ertesi günü de boşanma davası açılacak. ailem istemediği halde ısrarla çok sevdiğim adamla 1 yıl içinde tanışıp evlendim. sonuç o adam bana evlilik boyunca şiddet uygulayıp ailemin onu istememe cezasını benden çıkardı. darp raporu da alıp baba evine geldim . ne eşya almalıyım,tazminat davası açmalı mıyım hiç bir şey bilmiyorum. ne zor günler varmış kendimden nefret ediyorum :'( o hayvanın bana zarar verdiğini bildiğim halde hala seviyor muyum sevmiyor muyum koca bir boşluk içindeyim . 23 yaşında dul kalma korkusu her yanımı sardı. bir türlü kurtulamıyorum . :KK43:(( BANA İŞİNİ İYİ YAPAN BİR BOŞANMA AVUKATI GEREKİYOR. LÜTFENNNN

Son düzenleme:
anlaşmalı boşanma. işsiz güçsüz tazminatı hayatta kabul etmez hayvan herif. ben düğün oldu kendi bilezğimi kendim aldım taktım. sırf onu sevyrm diye her şeye sustum . bedeli bana kötü oldu :(

23 yaşımda bir hayvan yüzünden dul kaldım. baba evine geri döndüm :( Allaha diyorum ne günahım vardı diye. sevmenin bedeli bu kadar ağır olmamalıydı

13 temmuzda 1 yılım doluyor ertesi günü de boşanma davası açılacak. ailem istemediği halde ısrarla çok sevdiğim adamla 1 yıl içinde tanışıp evlendim. sonuç o adam bana evlilik boyunca şiddet uygulayıp ailemin onu istememe cezasını benden çıkardı. darp raporu da alıp baba evine geldim . ne eşya almalıyım,tazminat davası açmalı mıyım hiç bir şey bilmiyorum. ne zor günler varmış kendimden nefret ediyorum :'(
Sizin için üzüldüm ama şu Allah belasını versin herşey onun olsun seçeneği değişik olmuş. Neyse konuyu dağıtmayım tez elden kurtulursunuz inşallah

13 temmuzda 1 yılım doluyor ertesi günü de boşanma davası açılacak. ailem istemediği halde ısrarla çok sevdiğim adamla 1 yıl içinde tanışıp evlendim. sonuç o adam bana evlilik boyunca şiddet uygulayıp ailemin onu istememe cezasını benden çıkardı. darp raporu da alıp baba evine geldim . ne eşya almalıyım,tazminat davası açmalı mıyım hiç bir şey bilmiyorum. ne zor günler varmış kendimden nefret ediyorum :'(
tabi ki de her şeyini al. sen o kadar uğraş didin, hak etmediği halde sabret ama sonuç şiddet olsun. keşke aynı 'şiddet' i sizi severken gösterseydi. pislik adam. ona bir iğne bile bırakma

ben çok şanssız bir insanım o evlenip boşanıp da 2. ye iyi insanın geleceğine inanmıyoruum. tekrar gelinlik giyip o günleri söz,nişan,kına her şeyi yaşatacak adamın olduğuna inanmıyorum. bana da yine belki evlenip boşanmış çoluklu çocuklu bir adam denk gelecek . b.k gibi kaldım ortada bir pislik yüzünden

ben çok şanssız bir insanım o evlenip boşanıp da 2. ye iyi insanın geleceğine inanmıyoruum. tekrar gelinlik giyip o günleri söz,nişan,kına her şeyi yaşatacak adamın olduğuna inanmıyorum. bana da yine belki evlenip boşanmış çoluklu çocuklu bir adam denk gelecek . b.k gibi kaldım ortada bir pislik yüzünden
Neden böyle düşünüyorsun daha çok gençsin. Önce kendine dul kaldım demeyi bırak. Ne alırsın falan bilemiyorum fazla ama kurtulduğum kâr diye düşün.
Ayrıca illa evlenmek zorunda değilsin şöyle sartlandirmayın kendinizi.
Hem ne olmuş babanın evine döndüysen evlenmeden önce sokakta mı kalıyodun. Annen baban seni istemiyecek diye bir şey mi var?

Öncelikle bir kendinize gelin! Onun yanından kurtulmuşsunuz. Çok şükür.
Şimdi işsiz güçsüz bilmem ne demeyin. Tazminat davası açım mutlaka. Anlaşmayın öyle kolay kolay.
Ayrıca şimdi işsiz güçsüz ama sigortası başladığı an devlet icrayla alacak parayı ondan

Konu sahibi biraz daha sakin ol oncelikle. Surekli kendini aşağılayıp 23 yasinda dul kaldim yok soyle oldu boyle oldu demeyi birak. Hayat boyu şiddet görmek istemezsiniz heralde. Evlenmek kadar boşanmak da dogal. Daha boşanmadan yeni evlilik olayını dusunmeyi de bir bırakın. Herşey yoluna girer. Bir daha sever sevilirsin ama bu kafadan vazgec

öncelikle gecmis olsun cok üzüldüm durumunuza fakat suan 23 yasinda ve hayal kırıklığına ugramis olmanin verdigi üzüntü icindesiniz olaya iyi tarafindan bakmanizi sakin olmanizi etraflica düsünüp karar vermenizi tavsiye ediyorum inanin hersey daha güzel olacak arkaniza bakmadan ileriye bakin sizin icin belkide cok guzel bi es cok guzel cocuklar gelecekde sizi bekliyorlar sakın ümidinizi yitirmeyin ve İSYAN etmeyin sadece bu durumdan kurtuldugunuzu herseyin guzel oldugunu hayal edin

hayattta yasadığımız herseyin bir anlami var cikarmamiz gereken dersler var eger bu olayi bu sekilde yasamasaydiniz belkide cok daha kotu bir durumla karsilasabilirdiniz herzaman en kötüsü vardir ve bunu bilemezsiniz umarim biraz destek olabilmisimdir

Evlenip ayrılan ilk insan siz değilsiniz ve yahut sokakta da kalmadınız yapmayın lütfen süreç üzücü fakat bir özgürlüğünüzü geri alıp bir kafanızı toplayıp psikolojinizi düzeltin sonra evlilik de neymiş dersiniz bir süre sonra , hem yaşınız küçük hem de daha hayatın başındasınız evliliği bir son plana atıp karamsarlığı bi yenin önce , donuna kadar da alın ve haklarınızı sonuna kadar da savunun ...

En kötüsü ne biliyor musunuz? 23 yaşında dul kalma korkunuz.
Yaşadığımız toplumun geri kafalı zihniyetine yenik düşmüşsünüz. Öncelikle bu düşünceden kurtulun, Sonra da size şiddet uygulayan o pislikten.
Elinizde rapor var, donuma kadar ne alabiliyorsanız alın.

Ben böyle hasta ruhlu insanlrdan birşey talep edilmemesi taraftarıyım. Öfkesine yenik düşen ve sağlıklı düşünemeyen bi kişilik demek ki şiddet uyguluyor. Nafaka ya da tazminat isteme bana kalırsa. Ayrıca ilk boşanan sen degilsin. Dul kalıcam falan diyorum. Hayır efendim dul degil sen bekarsın artık.

Sen kendini bu kadar assagilarsan,yasadigin toplum sana ne gözle bakar.Hayalkırıklığı pismanlik tamamda neredeyse hakettim diyeceksin.Kimse ama hic kimse bu muameleyi haketmez...Şimdi toparlan ayni yaslarda bosandim birde cocukla döndüm baba ocağına!
Çalısmiyorsan bir meslek edinme derdine düş,önünde coook uzun bir hayat seni bekliyor ve her acı bir tecrubedir....Evet kimi bu tecrubeleri erken yaşıyor kimi sadece cevresinde görüyor ama kendine kızmak ve acimak yerine bu sefer kendine iyilik yap ve kurtulduguna sevin...
Seceneklerde donuna kadar al yok onu ekle ilerde bir pişmanlik daha yasama...Unutma hayat devam ediyor ve sen cok değerlisin...

Back
X