• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşan-maaa

şiddet uyguladığı için sevdiğim adamdan ayrılıyorum. mahkemede ne istesem ? anlaşmalı boşanma olck

• maddi manevi tazminat

OY: 52 85,2%
  • allah belasını versin her şey onun olsun

OY: 3 4,9%
  • sadece altınlar-mehir

OY: 6 9,8%

• Ankete Katılan
    61
ben çok şanssız bir insanım o evlenip boşanıp da 2. ye iyi insanın geleceğine inanmıyoruum. tekrar gelinlik giyip o günleri söz,nişan,kına her şeyi yaşatacak adamın olduğuna inanmıyorum. bana da yine belki evlenip boşanmış çoluklu çocuklu bir adam denk gelecek . b.k gibi kaldım ortada bir pislik yüzünden
Şuan sağlıklı düşünemiyorsunuz böyle demeyin lütfen bende 2008 yılında evlendim 2012 de ayrıldım 5 yıldır hayatıma kimseyi almadım şuan yaşım 27 ve söz isteme nişanım oldu nikahım erken yapıldı iş yerinden tazminatlı çıkışım için ağustos da kınam düğünüm dış çekim fotoğrafım hepsi hazırlandı bugün davetiyelerimi almaya gidiyorum. Bu Arada eşimin de ikinci evliliği çocuk ikimiz de de Yok yani diyeceğim o ki çıkıyor karşına bende sizin Gibi düşünüyordum şuan yaşadıklarıma inanmamıyorum çok mutluyum şükürler olsun rabbim son gürlüğü versin derler ya öyle birşey... ve bu sana hayatta verilmiş ikinci bir şans..
Artık adımlarınız daha sağlam olacak , kimseye güvenemeyeceksiniz ,seçici bir bayan olacaksınız , herşeye dikkat edeceksiniz , gözünüz kara olmayacak yani kısacası olgunlaşacaksınız..hiç pişman da olmayacaksınız İnanın bana..

o senden yaşama sevincini ,evliliğe olan inancını ve de gelecege dair bütün umutlarını aldıysa sende onu maddiyatla yıkacaksın.yok öyle yapıp edip hayatına bakmak...

psikolojinizi toparlamaya çalışın, kimse dört dörtlük bir hayat yaşamıyor, herkes sizinle aynı durumda olabilir ne ilk boşanan olacaksınız ne de son ama mahkemeden herşeyi talep edin !..

13 temmuzda 1 yılım doluyor ertesi günü de boşanma davası açılacak. ailem istemediği halde ısrarla çok sevdiğim adamla 1 yıl içinde tanışıp evlendim. sonuç o adam bana evlilik boyunca şiddet uygulayıp ailemin onu istememe cezasını benden çıkardı. darp raporu da alıp baba evine geldim . ne eşya almalıyım,tazminat davası açmalı mıyım hiç bir şey bilmiyorum. ne zor günler varmış kendimden nefret ediyorum :'( o hayvanın bana zarar verdiğini bildiğim halde hala seviyor muyum sevmiyor muyum koca bir boşluk içindeyim . 23 yaşında dul kalma korkusu her yanımı sardı. bir türlü kurtulamıyorum . :KK43:((
Acaba şuraya bir dünya hakaret sıralasam ban yermiyim ? Elleri kırılsın vallahi açık açık yazacagım yersemde yiyeyim. Şerefsiz haysiyetsizin elinde ne var ne yok al ! Güçlü ol dünyayı dar et ona. Maddi manevi tazminat aç altınlarınıda iste ! Pislik herif. Ağzıma daha neler geliyorda !!!! Hic korkma ailen arkandaysa ? Değilse bile ailen arkanda mesleğin var mı ? Başka şehire git yeni bir hayat kur kendine 1 2 ay zorlanırsın sonra tertemiz bir hayatın olur. AYRICA SEN DUL DEĞİLSİN ! BEKARSIN! Ayrılınca dul olunmuyor . Üzülme sakın. O Allahın belasına bir daha kanma ! İnanma , üzülme . Vicdansız şerefsşz mahlukat.

size gerckten büyük bir şans olmuş. inşallah banada olur. benm şuan hiç bir umudum yok

Back
X