bosanacagim esim eski esine donuyor

sonnssss

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
390
85
18
Evet arkadaslar benimde ikinci evliligimdi esiminde esim ilk esinden ayrilmis aldatmisti onu karisi öyle demisti bana ve herkese ilk esi evlendi biz ayrildik henuz mahkememiz dvam ediyor ilk eside anlasamiyormus esiyle ayrilacakmis esinden esim olacak insana haber gondermis barisalim dye cokk sasirdim duyunca

Haber göndermiş peki esin ne demiş barışmayı mi düşünüyor yani midesiz herif

Anlaşılan birbirlerine inat için kıskandırmak için yapmışlar.olmuş.
Bende anlamadim esi inat icin evlenmis olabilir bizim evliligimiz suresince hic birsorunlari yoktu esiyle ben aurilali bir yil oldu mahkememiz suruyor hala eside ayriloyormus esinden

[QUOTEgondermiszeysmother, post: 48353246, member: 656753"]Haber göndermiş peki esin ne demiş barışmayı mi düşünüyor yani midesiz herif[/QUOTE]
Haber gondermis bisey dememis mahkemedeyiz biz henuz bende bilmiyorum ki cokkk sasirdim ben şok oldum eski esini oturdugumuz yerde herkese anlatmis beni aldatti diye kizi vardı ilk esinden dusunun kadin emzirirken birakio gitmis oyle diyor herkes gondermis onu kizida babasi almis

Emzirirken karısını çocuğunu terkeden adamı ne diye kolunuza koca diye taktınız.
Ve nden bu gibi haberleri boşanmak üzere oldugunuz adamı merak ediyormussunuz gibi biliyorsunuz?

Aman bırak ya birbirlerine layıklar.
Kurtulduğuna şükret.

[QUOTEgondermiszeysmother, post: 48353246, member: 656753"]Haber göndermiş peki esinactigim iş barışmayı mi düşünüyor yani midesiz herif
Haber gondermis bisey dememis mahkemedeyiz biz henuz bende bilmiyorum ki cokkk sasirdim ben şok oldum eski esini oturdugumuz yerde herkese anlatmis beni aldatti diye kizi vardı ilk esinden dusunun kadin emzirirken birakio gitmis oyle diyor herkes gondermis onu kizida babasi almis[/QUOTE]mer
Emzirirken karısını çocuğunu terkeden adamı ne diye kolunuza koca diye taktınız.
Ve nden bu gibi haberleri boşanmak üzere oldugunuz adamı merak ediyormussunuz gibi biliyorsunuz?
Merak degil sadece sasirdim obkadar
Aman bırak ya birbirlerine layıklar.
Kurtulduğuna şükret.
Evet cok sukur kurtuluyorum ben sadece dusuncelerinizi merak ettim bi insan esini kotu kadin deyip birakirsa aman banane ya benimde actigim konuya bak ya

[QUOTEgondermiszeysmother, post: 48353246, member: 656753"]Haber göndermiş peki esin ne demiş barışmayı mi düşünüyor yani midesiz herif
Haber gondermis bisey dememis mahkemedeyiz biz henuz bende bilmiyorum ki cokkk sasirdim ben şok oldum eski esini oturdugumuz yerde herkese anlatmis beni aldatti diye kizi vardı ilk esinden dusunun kadin emzirirken birakio gitmis oyle diyor herkes gondermis onu kizida babasi almis[/QUOTE]
Aldatma başlı başına iğrenç bir olayken bunu yapan kişinin anne olması durumu dahada beter yapıyor .boşa gitsin karektersizi nasıl kabullenebilir gerii

Yeniden birbirlerini bulmuşlar en azından üçüncüde başkalarının başını yakmazlar

Sizde kurtulmuşsunuz

Evleneceğiniz adamları iyi tanımaya çalışın.
Ve mutlaka evlilikten önce ağır bi tartışmanız olsun ki.
Dökülsün.
Karekter meydane çıksın.

ben de hep bunu söylerim. Evlenmeden önce hiç kavga etmezdik bana iyi bir cümle gibi gelmez. İnsanlar tartışmalı ki nasıl tartıştığını da gör. Her zaman çiçek böcek durumda olunca geçinmek kolay. Mühim olan saygı çerçevesinde tartışabiliyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…