OyleBoynuzları mı kaşınmış ex eşinizin!?
Oyle olmus sanirimBoynuzları mı kaşınmış ex eşinizin!?
Bırakın mutlu olsunlar o zaman. Hiiiç sanmıyorum da.Oyle
Oyle olmus sanirim
Bende anlamadim esi inat icin evlenmis olabilir bizim evliligimiz suresince hic birsorunlari yoktu esiyle ben aurilali bir yil oldu mahkememiz suruyor hala eside ayriloyormus esindenAnlaşılan birbirlerine inat için kıskandırmak için yapmışlar.olmuş.
AyNen oyle ben cok sevindim kurtulduguma ama benim ikinci evlilik olmasi beni yikti benim hayatimi nye mahvettiYapacak birşeolmasaurtulduğuna sevin
Haber gondermis bisey dememis mahkemedeyiz biz henuz bende bilmiyorum ki cokkk sasirdim ben şok oldum eski esini oturdugumuz yerde herkese anlatmis beni aldatti diye kizi vardı ilk esinden dusunun kadin emzirirken birakio gitmis oyle diyor herkes gondermis onu kizida babasi almis[/QUOTE]mer[QUOTEgondermiszeysmother, post: 48353246, member: 656753"]Haber göndermiş peki esinactigim iş barışmayı mi düşünüyor yani midesiz herif
Merak degil sadece sasirdim obkadarEmzirirken karısını çocuğunu terkeden adamı ne diye kolunuza koca diye taktınız.
Ve nden bu gibi haberleri boşanmak üzere oldugunuz adamı merak ediyormussunuz gibi biliyorsunuz?
Evet cok sukur kurtuluyorum ben sadece dusuncelerinizi merak ettim bi insan esini kotu kadin deyip birakirsa aman banane ya benimde actigim konuya bak yaAman bırak ya birbirlerine layıklar.
Kurtulduğuna şükret.
Haber gondermis bisey dememis mahkemedeyiz biz henuz bende bilmiyorum ki cokkk sasirdim ben şok oldum eski esini oturdugumuz yerde herkese anlatmis beni aldatti diye kizi vardı ilk esinden dusunun kadin emzirirken birakio gitmis oyle diyor herkes gondermis onu kizida babasi almis[/QUOTE][QUOTEgondermiszeysmother, post: 48353246, member: 656753"]Haber göndermiş peki esin ne demiş barışmayı mi düşünüyor yani midesiz herif
Evet ama esi su anda hala evli adamjn yanindaymis resimleri var esiyle sarmas dolas nasil oluyor anlamadimYeniden birbirlerini bulmuşlar en azından üçüncüde başkalarının başını yakmazlar
Sizde kurtulmuşsunuz
Evleneceğiniz adamları iyi tanımaya çalışın.
Ve mutlaka evlilikten önce ağır bi tartışmanız olsun ki.
Dökülsün.
Karekter meydane çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?