bosanacagim esim eski esine donuyor

Sen bosaniyor musun bosver kime donerse donsun.

Yalniz ucuncu evliliginde evlenirsen sayet mustakbel es adayini cok dikkatli sec.
Allaha büyük konusmayimda asla evlenmeyi düşünmüyorum ben ikinci evlilikten bile korkuyordum ya ayrilik olursa bidaha ben nasil yaparim hatta onada demiştim bak ikimizin de ikinci evliligi iyi dusunelim ben bidaha ayni seyleri yasarsam yikilirim bi insan kavga edince surekli ilk esini soylermi hep ilk esin seni s..... birakti bende seni aldim gibi hakaretler cok kotu seyler yasatti bana ben ilk esimden ayrılınca bekar biride istiyodu ben dedimki beni anca ayrilan anlar kavga edince bana demezki sen evlenip ayrildin aldim seni ama bu adi insanda evlenip ayrılmıştı cok kostu pesimden ama her kavgada ilk esimi soyluyordu bana

Yani canım derler ya her şerde vardır bir hayır.
Eğer tartışa esnasında çirkinleşip saygısızlıklara küfürlere başlıyorsa.
Yol ver gitsin.
Adam dediğin kıyamaz be.

Hayatın mahvolmuş olarak düşünme rica ediyorum. boşanmak dünyanın sonu değil.
Bu adam nişanlıyken falan karakterinin sinyallerini vermedi mi?

="caninfistigi, post: 48355922, member: 276480"]Hayatın mahvolmuş olarak düşünme rica ediyorum. boşanmak dünyanın sonu değil.
Bu adam nişanlıyken falan karakterinin sinyallerini vermedi mi?[/QUOTE]
Keske Anlasaydim sonucta ikinci bi evlilik yapiyorduk Anlasaydim hemen ayrilirdim.hayatimi mahvedermiydim hic

Pesinden kosan adam yaramaz sana bastan bunu soyleyeyim. Daha cok yalan soylemeye meyilli oluyorlar cunku. Tartman gereken baska hareketler var. Evlenmis bosanmis olmasi , bekar olmasi bir kistas olmamali senin icin. Biraz ara ver zaten suan bir iliski dusunmek zorunda degilsin.

önceki konularınızı hatırladım. eski kocanıza takılıkalmşsını zhala. size bu haberleri kim getiriyor bilmiyorum ama dinlemeyin duymayın, tamamen çıkarın hayatınızdan. körler sağırlar birbirini ağırlar. bırakın napıyolarsa yapsınlar.

Valla burada bir müge var. Sık sık konu acıyor ve içim acıyor. Kocası aldatınca çat diye herifi boşadı. Adam da gitti sevgilisiyle evlendi üstüne bir de çocuk yapıyor şimdi. Bazı şeylerin intikamı alınmalı diyorum. Muge bela bile okumuyor. Ama ben muge nin ahi ciksin istiyorum. Insallah da cikar.

Peki senin ahin ne olacak. Seni bosayip eski askina kosa kosa donecek olmasi normal mi? Sana önerim eski eşine dönmek istiyorsa boşanma, kocami seviyorum vaz geçtim de. Süründur ikisini de. Olur da birlikte olmaya başlarlarsa takip et foto çek sonra boşanma davası sen aç yanında tazminat da al. Yazık günah değil mi sana. Öyle kafasına estiği gibi hayatına girip kafasına estiği gibi çıkıp gidemesin bir zahmet.

Uhuu zaten evlenmemen gereken bir adammış. Senin hakkında hep böyle düşünüyor demekki. Hayata bakış açısı böyle degistiremezsin.

[QUOTEgondermiszeysmother, post: 48353246, member: 656753"]
Haber gondermis bisey dememis mahkemedeyiz biz henuz bende bilmiyorum ki cokkk sasirdim ben şok oldum eski esini oturdugumuz yerde herkese anlatmis beni aldatti diye kizi vardı ilk esinden dusunun kadin emzirirken birakio gitmis oyle diyor herkes gondermis onu kizida babasi almis[/QUOTE]

Tam olarak anlaşılmıyor,eski eşinle kadının bir kızı var ve kız eski eşinde mi kalmış ?
Belki kadın kızına kavuşmak için dönmek istiyordur.Aldattığını sadece eşinden duyduysan doğru olmayabilir.

mer

Merak degil sadece sasirdim obkadar

Evet cok sukur kurtuluyorum ben sadece dusuncelerinizi merak ettim bi insan esini kotu kadin deyip birakirsa aman banane ya benimde actigim konuya bak ya[/QUOTE]

Kadina iftira atmistir..aradigi hayati mutlulugu bulamayincada pisman olmustur

O ne demek öyle ya "seni ilk kocan s... bıraktı ben aldım" falan, valla okurken bile midem bulandı. Kendisinin de 2. evliliği üstelik. Ki bekar bile olsa ilk evliliği sizle olmuş bile olsa bu cümle çok garip. Gerçekten iğrenç bir adammış.

Ne kadar kolay evlenmek boşanmak onu anladım yazınızdan

Bende anlamadim esi inat icin evlenmis olabilir bizim evliligimiz suresince hic birsorunlari yoktu esiyle ben aurilali bir yil oldu mahkememiz suruyor hala eside ayriloyormus esinden
Anlamadım

Bırak duygusal boyutu nafaka iste tazminat al git baro sana avukat verir hemen kuş gibi boşama

Evliliğinde suyunu çıkardılar ayrıca deveye diken eşeğe..en yaranırmış derler bak nasıl yaranıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…