- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
- Konu Sahibi Beyazask25
-
Konusasim gelmiyor yüzüne bakasim gelmiyor aileme cok soyleyesim var ama soylersem ve ben sonradan arami kocamla duzeltirsem herkesin gözünden düşmüş olacak ve hic bisey eskisi gibi olmicak cok seviyorlar kocami bu olayi duyunca hersey degisecek. Nefret ediyorum artik ondan yuzune bakinca bile aglayasim geliyor dun gece evden cikmama izin vermedi yoksa hazirlanmistim otelde kalacaktimIlk başta ailenize söyleyin. Tamam onun sizin boğazınızı sikması çok yanlış. Ama bi okadarda sizin dediğiniz laf çok ağır bir laf. Bence eşinizle bir daha konuşa bilirsiniz. Kizginlığınız hafifleyince.
Boğazını sıkmış kadının, okumuyor musunuz?Ettigin hakaret yenilir yutulur cinsten degil. Eger darp yoksa biraz zaman taniyin sonra da konusup halledin boşanmayi gundeme getirmeyin hemen
Ama siz dava açacakmışsiniz zaten. Niye ailenin gözünden düşecek die endişe ediyorsun. Hem birazda hormonlar yüzünden eşinden soğumuş olabilirsin. Eger istersen biraz uzaklaş ailenin yaninda felan kal . kafani topla sonra konuşursunuz. Hemde biraz birbirinizi özlersiniz. Ama kavga etmeden konuşun derim ben.Konusasim gelmiyor yüzüne bakasim gelmiyor aileme cok soyleyesim var ama soylersem ve ben sonradan arami kocamla duzeltirsem herkesin gözünden düşmüş olacak ve hic bisey eskisi gibi olmicak cok seviyorlar kocami bu olayi duyunca hersey degisecek. Nefret ediyorum artik ondan yuzune bakinca bile aglayasim geliyor dun gece evden cikmama izin vermedi yoksa hazirlanmistim otelde kalacaktim
Boğazını sıkmış kadının, okumuyor musunuz?
bogazimi sıktı sonra ben de bir tane carpinca ona yere yatirdi ustume culandi yine sıktı size anlatirken bile utaniyorum kimseye anlatamiyorum bir bacim bile yok dertlese bilecegim kimseye daha duyuramadimKardeşim itelemistir belki ne bileyim aralarinda ne cereyan etti. Okuyorum ben senin karnin agrimasin
Seni çok iyi anlıyorum kardeşim şimdilik ailene duyurmamakla iyi yapmışsın.Önce sakin olmalısın olay çok sicak. Kaldi ki ilk yillar riskli yillardir maalesef.kavganın nedeni neydi ne oldu da bu seviyeye geldi.kendi özeleştirini de yaparak konuyu anlamaya çalış.Senin söylediğin eşinin de yaptığı doğru değil bunu kabul etmek gerekir ama dedim ya ne oldu da sen o lafı ettin olay büyüdü.Kizlar dün eşimle şiddetli kavga ettik şeref yoksunu dedim bogazima yapisti iki kez cok korktum bugun avukattan randevu aldim bosanmak icin lütfen akil verin dogru mu yapiyorum daha aileme duyurmadim anlatmalimiyim sizce olanlari bir senelik evliyiz daha
Dün benim kuzenlerimle bilardo oynamaya gitti iki saat sonra döndü bu aralar durumumuzda cok sıkışık ben aslinda para harcamasina kızmadım o ara niye sinirlendim bilmiyorum bende kizdim ne bifim insansin dedim iki gün once altinimi sattim sen sokakta gez diye mi dedim o da nolmus sanki fln dedi bende seref yoksunusun iste yoksa kiymazsin sattigim altinin parasini sokakta yemeye. Aslinda evliligimiz cok güzel gidiyor ara da bir tabi kavga oluyordu ama ilk defa boyle his ediyorum kendimi canini acitmak istiyorum bosanirsam biliyorum cani aciyacak. Bir birimizi cok seven bir ciftiz aslinda millet bile masallah derdi aramizdaki iliskiye dun nasil o duruma geldik bilmiyorum ve o bogazimi sıktiktan sonra o kdr sinirlendimki kac kez vurdum tokat attim ievden cikmaya çalıştım izin vermedi eger izin verseydi cikmama şuan olaylar daha cok buyumustuSeni çok iyi anlıyorum kardeşim şimdilik ailene duyurmamakla iyi yapmışsın.Önce sakin olmalısın olay çok sicak. Kaldi ki ilk yillar riskli yillardir maalesef.kavganın nedeni neydi ne oldu da bu seviyeye geldi.kendi özeleştirini de yaparak konuyu anlamaya çalış.Senin söylediğin eşinin de yaptığı doğru değil bunu kabul etmek gerekir ama dedim ya ne oldu da sen o lafı ettin olay büyüdü.
Birde sürekli kavga eden bir çift misiniz ?Evliliğin genel olarak nasıl gidiyordu ?
Sürekli seni aşağılıma var mıydı?
Sadece bir olaya bakarak değil bütünü görerek bu kararı verebilirsin !
Yıkmak kolay yapmak zordur...
Ayrı ayrı yerlerde oturun..Çok biraraya gelmeyin.
Sen de onun davranışlarını gozlemle değişen birsey yoksa evliliğini bitirsin.Saygının olmadığı yerde ne sevgi olur ne aşk. Ne de sağlıklı çocuk yetiştirilir.
tsk ederim akillariniz icin.bir kac gun bekleyecemKocanın Yaptigi hayvanlik bu bir gercek. Ama senin dedigin de hic olmamis. O laf sana dense, ve senin de karsidakine gucun yetse inan sende ayni tepkiyi verirsin. Agir sozler etmemek gerek. Bence biraz ayri takılın dusun tasin ve evliligini genel olarak ele al. Simdi buralar "sakin durma, boşan" cilarla dolar benden soylemesi ama bence bir düşun. Hemen karar verme fevri davranma.
Bunu haricinde asilmayacak problemin varsa dusun derim ama erkekler boyle sozleri kaldiramiyor kimse kaldirama sinirlenmistir ve ofkesini kontrol edememistir evliliklerde mutlaka kavgalar gurultuler oluyor icinden cikilamayacak durumdaysa eger tabiki bosan ama once esini al karsina konus sonra ikinizde pisman olursunuz sende dikkat et kendine tavirlarina esinde dikkat etsin kavgada hakaret dolu sozler her iki tarafida kirar uzer birbirinden uzaklastirir. Aileler tabiki bosanin demicek size kendi icinizde biraz cabalayin daha ciddi problemleriniz yoksa eger sende sakin ol esin sinirlendiginde sus alttan al cevap verme sen tepki verirsen dahada kotu olur.ayni sekilde esinde sen kizdiginda boyle davranmali. En guzeli ikinizin ne dusundugu bu konuyu esinle paylasmani oneririmKizlar dün eşimle şiddetli kavga ettik şeref yoksunu dedim bogazima yapisti iki kez cok korktum bugun avukattan randevu aldim bosanmak icin lütfen akil verin dogru mu yapiyorum daha aileme duyurmadim anlatmalimiyim sizce olanlari bir senelik evliyiz daha
Sadece kendine şu soruyu sor "Eşimi Seviyor muyum?"Kizlar dün eşimle şiddetli kavga ettik şeref yoksunu dedim bogazima yapisti iki kez cok korktum bugun avukattan randevu aldim bosanmak icin lütfen akil verin dogru mu yapiyorum daha aileme duyurmadim anlatmalimiyim sizce olanlari bir senelik evliyiz daha
o kdr da hamile kalmak icin ugrasiyordum rabbimin bir bildigi vardiki vermedi
Peki genel anlamda memnun musun? Evine bağlı maddi manevi evine yetebilen sana sahip çıkabilen dürüst namuslu karakterli biri mi ?Kizlar dün eşimle şiddetli kavga ettik şeref yoksunu dedim bogazima yapisti iki kez cok korktum bugun avukattan randevu aldim bosanmak icin lütfen akil verin dogru mu yapiyorum daha aileme duyurmadim anlatmalimiyim sizce olanlari bir senelik evliyiz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?