• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

buraya üyelik tc ile değil, beyin varmı yok mu ona bakılarak verilsin dersem çok ağır olurmu???yumuşatayım o zaman zeka testiyle üye olunsun!!!

Al iste desene en az zararla cikan ben ciktim... Kurabiye yedim misir patlattim yorumlari okudum eglendim valla... iyiki sinirlerimi yok yere germemisim. Kk da sinire gelmemeyi ogreneli cok oldu, herkes sinirlerine hakim olsun hanimlar ... bu da bize kapak oldu iste... Neyse AllHTAN sinir harbi yasamdim kurabiyeleride goturdum hahahaha:D

Bende 1 Paket Mısır Yedim..
2 Tabak Sütlaç Yedim..
Daha Ne Olsun.. :1:

Bu da Ağlanacak Haline Hala Gülüyor.. :27:

böyle saçma bir eğlence biçimini ancak çocuklar yapar. kesin yaşı baya küçüktür. büyükse de ruh hastasıdır ya da olgunlaşamamıştır.

Müvekkilinizin hikayesini net ortamında anlatmanız yasal mı?
Mesela IP nonuzu alsak,bulunduğunuz ilin barosuna şikayet etsek?
Görevinizi kötüye kullandığınız için suç duyurusunda bulunsak?
Ya hasbel kader mezun oldunuz (o zaman müvekkilinize yazık) ya da avukat değilsiniz.

Kazen bizi göööööööööööör .... Bu yorumu gör :)

Çok mantıklı ladyfog :46: :16:

Son düzenleme:
O değil de bu kadar mı boşsun sen konu sahibi bayan/erkek/ ya da her neyse:1:
Sanal alemde klavyede coşmak kolay tabi, ne de olsa asosyal ergenin tekisin. Anlıyorum seni de böyle forum köşelerinde ilgi çekecek bir konu açıp, onca kişi ile dalga geçebileceğini sanarak eğleniyorsun. Bu mudur eğlence anlayışın. Çok zavallısın yaaaa. Büyü biraz, yaş olarak büyük olabilirsin ama ...

Yani nedir anlamiyorum biliyormusunuz.
Cocukmusunuz, kisiliksizmisiniz, hayatta gayeniz mi yok, yoksa bos zamaniniz mi cok?
Hele ki su dönemde, insanlarin evlilikleri, yuvalari, cocuklarinin gelecegi pamuk ipligine baglanmis kadar hassas.
Ihanet, sadaket, aldatma, aldanma, benlik, bizlik v.b bircok kavram birbirine girmis, siz gelmis burda, abuk, sacma ne oldugu belli olmayan davranislar icindesiniz.
Eger anlattiklariniz sizin hayatinizsa " elhamdülillah, heralde yagmur yagiyor" dersiniz ben tükrügümü yutayim en iyisi.
Yok eger dediginiz gibi kurgu ise " devrisin fikri neyse zikri odur" demisler.

normalde tavuk gibi 10 da yatan ben bu gece rekor kırdım.o da değil de çok sebepsiz bi gülme aldı beni 1 saattir.Makarakukara'nın ilk yorumuyla başladı,konuyu özet geçen bi arkadaşın yazısıyla devam ettim Kindar'ın sedef açıklamasıyla patladım zannımca:9::9:

Son düzenleme:
yok canım gazoza şuç bulma :37:hayatım hep bizim kafamızı bulandıranlarda :37:güzelim gazoz ayy ben hamileyim duyma yavrum sen ah canımda bi gazoz istediki:49:

Bende gazoz isteriiiiiiim. Gecenlerde biri lahmacun dedi valla fellik fellik lahmacun aradim yurtdisinda ama buldum ve yedim. Birseyi illa canim ceker aslinda herseyi canim ceker vay halime... Pis boaaazin onde gideniyim herhal:36:

böyle saçma bir eğlence biçimini ancak çocuklar yapar. kesin yaşı baya küçüktür. büyükse de ruh hastasıdır ya da olgunlaşamamıştır.
Yaşı küçük olsa böyle hikaye yazamaz yav bence konu doğru baktı herkes eleştiriyor falan filan bunun gururuna dokundu susun diye böyle yalan uydurdu veya sonradan deşifre olmaktan korktu falan filan ama bence konu doğru çünkü sahte olsaydı biraz daha entrika dolu olabilirdi yani eğer sahteyse hayal gücünü pek beğenmedim daha iyisi olabilirdi puanım 3.:21:

Siz de farkındasınız değil mi?
Ne kadar çoğaldı bu fake konuar, hesaplar...
Kazen duy sesimiziiiiii

tatmin olmanın daha kolay yolları var onları bi denesene önce :55:

:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:
gecenin cuk oturan cevabı ilan ediyorum izninizle :42:

şimdi söylediklerinden kurtulmuş ve bizi kandırmış oluyorsun yani :34: ama biliyormusun burdakiler ne 3 yıl bir yalana kanar nede o hale düşerler yani sen hastanede sperm verilerek çocuk yaptıklarına inanan aklınla şimdi bize ''sizi kandırdım '' mı demek istiyorsun yahu sen gel valla bak bütün klinik masraflarını karşılıcam ben çok acımıcak ciddiyim bak gel şimdiki yaşantın kadar karaktersizde olmayacak bu teklif kaçmaz düşün bence :44: ayyy düşün dedim ya şimdi onunda ne olduğunu anlatamıcam google amcaya yazmayı biliyorsan ordan öğrensen bunuda :50:

Back
X