Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al iste desene en az zararla cikan ben ciktim... Kurabiye yedim misir patlattim yorumlari okudum eglendim valla... iyiki sinirlerimi yok yere germemisim. Kk da sinire gelmemeyi ogreneli cok oldu, herkes sinirlerine hakim olsun hanimlar ... bu da bize kapak oldu iste... Neyse AllHTAN sinir harbi yasamdim kurabiyeleride goturdum hahahaha![]()
buraya üyelik tc ile değil, beyin varmı yok mu ona bakılarak verilsin dersem çok ağır olurmu???yumuşatayım o zaman zeka testiyle üye olunsun!!!
Müvekkilinizin hikayesini net ortamında anlatmanız yasal mı?
Mesela IP nonuzu alsak,bulunduğunuz ilin barosuna şikayet etsek?
Görevinizi kötüye kullandığınız için suç duyurusunda bulunsak?
Ya hasbel kader mezun oldunuz (o zaman müvekkilinize yazık) ya da avukat değilsiniz.
ama beyin bedava,onu da hesaba katburaya üyelik tc ile değil, beyin varmı yok mu ona bakılarak verilsin dersem çok ağır olurmu???yumuşatayım o zaman zeka testiyle üye olunsun!!!
hep gazoz yüzünden![]()
yok canım gazoza şuç bulmahayatım hep bizim kafamızı bulandıranlarda
güzelim gazoz ayy ben hamileyim duyma yavrum sen ah canımda bi gazoz istediki
![]()
Bende 1 Paket Mısır Yedim..
2 Tabak Sütlaç Yedim..
Daha Ne Olsun..
Bu da Ağlanacak Haline Hala Gülüyor..![]()
Yaşı küçük olsa böyle hikaye yazamaz yav bence konu doğru baktı herkes eleştiriyor falan filan bunun gururuna dokundu susun diye böyle yalan uydurdu veya sonradan deşifre olmaktan korktu falan filan ama bence konu doğru çünkü sahte olsaydı biraz daha entrika dolu olabilirdi yani eğer sahteyse hayal gücünü pek beğenmedim daha iyisi olabilirdi puanım 3.böyle saçma bir eğlence biçimini ancak çocuklar yapar. kesin yaşı baya küçüktür. büyükse de ruh hastasıdır ya da olgunlaşamamıştır.
2 Tabak Sütlaç Yedim..
Daha Ne Olsun..
2 Tabak Sütlaç Yedim..
Daha Ne Olsun..
aklıma amanede geldi.. giderayak o da böyle coşmuştu. zaten gidiş o gidiş..
tatmin olmanın daha kolay yolları var onları bi denesene önce![]()