Aslında herşey o kadar güzeldi ki..ta ki 1 ay onceye kadar
eşim 1 ay once sigarayı bıraktı ve bana tahammul edemiyor artık.Sürekli en ufak tartışmamızda seni boşayacagım diyor,siz olsanız bu söze katlanırmısınız gerçekten soruyorum yuvam için çocugum için katlanmalımıyım,sanki bunu bir koz olarak kullanıyor en ufak tartışmamızda gemileri yakıyor ve bu sabah evi terketti.Şu saat oldu aramıyorum arayayımmı acaba.Kadınlık gururum, evlılıgımı sonlandırmalı.Siz olsanız ne yaparsınız?
Eşim hep bir adım arkamda olmalısın diyor,bu sıralar bir savaş içinde yanı ben hep ezilen olmak zorundaymışım gibi davranıyor.Aman kocacım canım kocacım,aslanım evımın diregi dememi beklıyor.Bu boşanacagım laf larıda zaten hep benı ezmek,yalvartmak için.Siz yerımde olsanız ne yapardınız,huyuna gidip katlanırmısınız,yoksa keyfin bılırmı dersınız.Ekonomik özgurlugum var maddi olarak boşanmam bana bır zarar vermez.Fikirlerinizi beklıyorum
tabiki sigarayı bıraktıgı için bu durumda degiliz,yanı ufak olayları bıle çok buyutup anında öfke patlaması yaşıyor,dun misariflerimiz vardı yemek yıyoruz,hararetli olarak bir konu anlatıyor misafirlere.Bende sonra anlat diyerek araya giriyorum dıye demedıgını bırakmadı,10 yıllık evlılıgımde ılk kez bu kadar asabı gordum onu.Son 1 aydır yanı sıgarayı bıraktıgından berı sureklı bu şekilde öfkeli davranıyor.
Gerçekten boşanalım demelımıyım,gurur yaparak kesinlikle boşanacagından emınım sureklı sen bılırsın dıyorum.Artık tamam bende boşanmak istiyorum dıyeyımmı ama korkuyorum bunu dersem boşanacagı yoksada boşanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?