Boşanacağız

social

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
105
0
316
47
İzmir
Aslında herşey o kadar güzeldi ki..ta ki 1 ay onceye kadar
eşim 1 ay once sigarayı bıraktı ve bana tahammul edemiyor artık.Sürekli en ufak tartışmamızda seni boşayacagım diyor,siz olsanız bu söze katlanırmısınız gerçekten soruyorum yuvam için çocugum için katlanmalımıyım,sanki bunu bir koz olarak kullanıyor en ufak tartışmamızda gemileri yakıyor ve bu sabah evi terketti.Şu saat oldu aramıyorum arayayımmı acaba.Kadınlık gururum, evlılıgımı sonlandırmalı.Siz olsanız ne yaparsınız?

Eşim hep bir adım arkamda olmalısın diyor,bu sıralar bir savaş içinde yanı ben hep ezilen olmak zorundaymışım gibi davranıyor.Aman kocacım canım kocacım,aslanım evımın diregi dememi beklıyor.Bu boşanacagım laf larıda zaten hep benı ezmek,yalvartmak için.Siz yerımde olsanız ne yapardınız,huyuna gidip katlanırmısınız,yoksa keyfin bılırmı dersınız.Ekonomik özgurlugum var maddi olarak boşanmam bana bır zarar vermez.Fikirlerinizi beklıyorum

sırf sigarayı bıraktığı için boşayacağım demesi saçma. başka bir problem olmadığına emin misiniz?

canım sigarayı bırakmaktan bu noktaya gelinir mi, başka ne sorunlarınız var

bence arama nasılsa döner, zorda olsa düşünmemeye çalış başka şeylerle oyalan gelene kadar

tabii ne dedide evden gitti, son kavganızın sebebi neydi onları bilmiyorum yazarsan belki daha iyi yorumlayabiliriz

sadece sigarayı bırakmak bi sebep olamaz....
madem öyle söyle tekrar başlasın sigaraya...
manyak mı ne....

keyfın bılır der yol verırım ben. şahsen gelemem boyle tutum davranıslara, eşim bana senı boşayacagım desem haydı yallah güle güle derdım,,
sanırım tavız veren bı yapım olmadıgı bıldıgı için eşim boyle davranıslarda bulunmaz

bulunursada canı ısterse

bence arayıp sorma bakalım ne olucak bence senın eşinin bosanacagından filan degıl blöf yapıyo senı sındırmeye calısıyo

o zaman kesinlikle keyfin bilir de, sonsuza kadar bu kısır döngü, psikolojik baskı sürecek değil ya

sen alttan aldıkça o üzerine yürümüş anlaşılan

tabiki sigarayı bıraktıgı için bu durumda degiliz,yanı ufak olayları bıle çok buyutup anında öfke patlaması yaşıyor,dun misariflerimiz vardı yemek yıyoruz,hararetli olarak bir konu anlatıyor misafirlere.Bende sonra anlat diyerek araya giriyorum dıye demedıgını bırakmadı,10 yıllık evlılıgımde ılk kez bu kadar asabı gordum onu.Son 1 aydır yanı sıgarayı bıraktıgından berı sureklı bu şekilde öfkeli davranıyor.
Gerçekten boşanalım demelımıyım,gurur yaparak kesinlikle boşanacagından emınım sureklı sen bılırsın dıyorum.Artık tamam bende boşanmak istiyorum dıyeyımmı ama korkuyorum bunu dersem boşanacagı yoksada boşanır.

boşanmanın gururumu olur boşanmayacaksada boşanır diyorsunuz. bence karşınıza alıp adam gibi konusun neden böyle olduğunu lafını kestiğiniz için tepki vermiş olabilir ama bu kadar tahammülsüzlüğünün nedeni başka bişeyde olabilir. direk kötü düşünmeyin yinede belki size kızdığı bi durum öfkelenmesine sebep olan bişey vardır azda değil 10 senelik evlilik en iyisi kendinizi de ezdirmeden alttan alıp bi süre denemek baktınız olmuyor resti çekersiniz.

aldatma veya onun gibi bir problem yok,sadece çok sinirli sadece bana karşı değil ailesine karşide tahammulü yok ama şu son 1 aydır boyle,eskiden de sinirliydi ama çok uzatmazdı şimdi neredeyse işi dayak boyutuna getirecek gibi davranıyor.Bakalım aramayacagım,ilk defa evi terk etti o arayacakmı bakalım bekleyecegim

........................................

Son düzenleme:
Tabiki sebebi sadece sigaraya baglamak dogru degil ama
Bir yandan da sigarayi birakan kisilerde ani ofke patlamalari ve
Tahammulsuzluk goruluyor.
Hele oncesinde de sinirli bir insansa bu durum sizdeki gibi cekilmez bir hal alabiliyor.
Aramayin bence ayrilmayi ve evi terketmeyi size karsi dpsurekli tehdit olarak kullanmasin.
Sakin bir zamaninda karsiniza alark sakince konusmak daha dogru olacaktir bence.
Sigarayi birakanlarin yoksunluk hissetmemesi ve bu tip sikintilar yasamamasi icin kullandiklari ilaclar var,
Eczaneden kendinizde alabilirsiniz ya da 171 hattini arayinca randevudan sonra doktor veriyor ama bu bayagi uzun bir surec haline geliyor.
Buna ikna ederseniz kendi de daha az sikinti yasayacaktir.
Boyle giderse zaten hem sizi kaybedecek, hemde sigaraya tekrar baslayacaktir.

Son düzenleme:

hararetli bi olayı anlatırken susturmanın nedeni neydi peki?

Çok ilginç gerçekten.Hadi sinirli olması, kızması bi yere kadar anlaşılır da, boşanmak gibi ciddi bir şeyi habire ağzına sakız yapması hiç hoş değil.
Kendini ezdirme, gölgesinde durma.
Bi inat uğruna yıkılmasın boşu boşuna yuvanız. Boşanırım dersem boşanır diyosun çünkü..

Şu sıralar pek ilgilenmesen, konuşmasan tutumu yine aynı mı olur sence?

Tek neden sigara değilse eşinde doluluk söz konusu o zaman.
Dolmuş ve taşmış evi terketmiş.
Hiç arama bakalım nereye kadar sürecek.
Eğer ciddiyse geri dönmez zaten...Bikaç gün içinde belli olur.

sanırım benim koca da sigarayı bıraksa eşin gibi davranır çünkü oruç tutarken birkaç saatliğine sigara içemeyince bile inanılmaz asabi oluyor.ben seni çok iyi anlıyorum ama eşinin her defasında boşanmadan bahsetmesi ve evi terketmesi çok abartılı bir tepki olmuş.yani böyle yapacaksa bırak içsin sigarasını ne hali varsa görsün diyesim geldi:26:

Valla sigara bağımlısıysanız bırakmaya çalışıyorsanız ya da bir kaç saat filan içemediyseniz çok sinirli,gıcık,ukala vb gibi şeyler olabiliyorsunuz..Şahsen ben öyle oluyorum da :26: Tabii ki eşinizin tutumu bir süredir bu şekildeymiş başka bir sebebi olabilir..Bence biraz daha bekleyin ve görün derim 1 aydan bahsediyorsunuz çünkü..Ve bu süre içinde gerçekte içinde neler barındırdığını amacının ne olduğunu öğrenmeye çalışın ve ona göre karar verin..Çocuğunuz için biraz sabır gösterebilirsiniz diye düşünüyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.

Esin senin baskilarinla mi sigara birakti? yoksa kendi istegiyle mi?

Sigara yüzünden olsa
Madem o kadar dayanamıyo geri başlar
Kafasına silah dayayacak değilsiniz ya

Başka sebepler var muhtemelen

Ancak iki de bir boşayacam deyip durması sizinde sessiz kalmanız, kendini bişey sanmasına sebep olmuş sizi de nasılsa mecbur diye görüyor sanırım..

sen onu kaybetmekten korkuyosun o seni kaybetmekten korkmuyo, sana sürekli psikolojik baskı uyguluyo, yerinde olsam boşanırım,ama sen çocuğum için katlanırım diyosan katlan, benim için çocuk kocaya katlanma sebebi olmazdı, şimdi birileri çocuğun yok anlamazsın diyebilir ama çocuğum oluncada aynı şeyleri yazacağımı görecekler, bi tane hayatım var diye düşünürüm ben mutlu bi insansam iyi bi anne olurum, benim annemde babama katlandı sinirleri laçkalaştı anne derdik annesiz kalın derdi, ben çocuğuma bunu yapmam, çünkü mutsuzken bende cadılaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…