- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
yoo kesinlikle pişman olmayacaktır,artık aradım ve çagırdım dun gece ama çocugu bahane ettim aglıyor senı soruyor falan dıye.Tamam madem istemiyorsun Boşanalım diyecegim ama çok eminim boşanır o zaman inadından boşanır sonrada sende onayladın ya der.C.tesi gecesi defol git dedım sabahın korunde kalkmış eşya topluyordu ben uyandıgımda.Ben ona çıkışmadım tama haksızlık etmiş olabılırım sozunu kesmekle ama bende sureklı bu asabı tavırlarından dolmuşum demekki,insanların yanında tartışma çıkardık.
asla gaza getirmek istemem seni, benim fikrim bu, risk almadan iş nereye gider bilemiceksin, bu senaryoyu yazan oynayan eşin, sende aynı oyunu oyna, bu zamana kadar hep alttan alıp özür dilemişsin sabrın bugün taşmasa yarın taşacak, şimdiden burnunu sürt ki bu kadar kolay boşanma lafı etmesin
eşin boşanma protokolü mü getirdi yani ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorbu adam ya aklını kaçırmış yada yıllardır anlaşmazlıklarınız sorunlarınız varmış ki artık dolmuş bu noktaya gelmiş.ben evliliğinizi bilmiyorum ama aklıma bunlar geldi yani bir sigara işi bu noktaya getirmez.söyle tekrar başlasın ikinizde rahatlayın ilginç bir durum:26:
defol git demişsin, o da gitmeye kalkmış o zaman durdurman gerekir. yoksa hala defol git lafı geçerli olur. şimdi o sana boşanalım diyor, sen boşanalım dersen, ve eşinin gururlu ve inatçı bir insan olduğunu söylüyorsun, aynı sen eşin giderken lafını geri alıp gitme demediğin gibi o da lafını geri alıp boşanmayalım demeyecek.
evlilikte bir taraf alttan almak zorunda yoksa bu evlilik yürümez, siz ikiniz de alttan almıyorsunuz. ama boşanmak istemiyorsan bir inatla bana uygun boşanalım demek yerine eşini çağır boşanma hakkında sakince konuşun, soğukkanlı ol, o derece ol ki eşin korksun senden, boşandıktan sonraki durumunuzun nasıl olacağını, boşanmazsanız neleri değiştirebileceğinizi konuşun. o bir inatla kağıdı getirir sen de bir inatla imzalarsan. ya mahkemeden dönersiniz boşanma lafı çok laçka olur ilişkinizde, ya da boşanır ailenize yazık edersiniz. yani iki durumda da o kağıdı imzalamayın.
bi taraf alttan almak zorunda sana katılıyorum ama o taraf her zaman aynı tarafsa karşı taraf binbir nazla inatla insanı bezdiriyosa sorun var, bugün eşim beni alttan alır yarın ben onu, hep bi tarafa yüklenmek olmaz ne demiş atalarımız nalıncı keseri gibi hep bana hep bana olma testere gibi bi sana bi bana ol
biz tüm yaşantılarını bilmiyoruz uzun yıllardır evliler, eşinin de alttan aldığı olmuştur muhakkak. yoksa şimdiye kadar tek tarafın itmesiyle gitmezdi bu evlilik.
o da doğru
ama yinede bi erkek ağır olmalı be canım en ufak bi gak gukta boşanalım olmazki karşı tarafta bi kadın var kırılmaya müsait bi anne
Bende buna çok bozuluyorum,annemlerden dondun elimde donmuş kıyma var annem verdi kurban kıyması,neyse aldım parkenın üzerine koydum çocugu yatırmaya gıttım,geri geldıgımde yerınde duruyor kıyma dedım ki şunu dolaba koyarmısın,off bi söylendi bi söylendi sormayın yok neden hemen kendım koymamışımda onu tv nın karşısından kaldırmışım,2 saat sonra özür diledi kusura bakma haksızdım dedı.Eğer o mevzuyu uzatsam orda çekip başka odaya gitmesem emin olun sonunu boşanmaya bağlardı.Saman alevi gibi oldu bu adam anlayamıyorum hata bendemı dıyorum ama bu kadar basit şeylerden bu noktaya gelinmezki.
Bende buna çok bozuluyorum,annemlerden dondun elimde donmuş kıyma var annem verdi kurban kıyması,neyse aldım parkenın üzerine koydum çocugu yatırmaya gıttım,geri geldıgımde yerınde duruyor kıyma dedım ki şunu dolaba koyarmısın,off bi söylendi bi söylendi sormayın yok neden hemen kendım koymamışımda onu tv nın karşısından kaldırmışım,2 saat sonra özür diledi kusura bakma haksızdım dedı.Eğer o mevzuyu uzatsam orda çekip başka odaya gitmesem emin olun sonunu boşanmaya bağlardı.Saman alevi gibi oldu bu adam anlayamıyorum hata bendemı dıyorum ama bu kadar basit şeylerden bu noktaya gelinmezki.
uzundur soyluyor,hatırlamıyorum artık ama senede en az 2 kere söyler.Dini bayram gibi sürekli bu laflar önüme geliyorkarakteri öyle galiba eşinin, ilk yıllarda da böyle miydi? boşanma lafı ne zaman başladı?
uzundur soyluyor,hatırlamıyorum artık ama senede en az 2 kere söyler.Dini bayram gibi sürekli bu laflar önüme geliyor
aldatma veya onun gibi bir problem yok,sadece çok sinirli sadece bana karşı değil ailesine karşide tahammulü yok ama şu son 1 aydır boyle,eskiden de sinirliydi ama çok uzatmazdı şimdi neredeyse işi dayak boyutuna getirecek gibi davranıyor.Bakalım aramayacagım,ilk defa evi terk etti o arayacakmı bakalım bekleyecegim
Aslında herşey o kadar güzeldi ki..ta ki 1 ay onceye kadar
eşim 1 ay once sigarayı bıraktı ve bana tahammul edemiyor artık.Sürekli en ufak tartışmamızda seni boşayacagım diyor,siz olsanız bu söze katlanırmısınız gerçekten soruyorum yuvam için çocugum için katlanmalımıyım,sanki bunu bir koz olarak kullanıyor en ufak tartışmamızda gemileri yakıyor ve bu sabah evi terketti.Şu saat oldu aramıyorum arayayımmı acaba.Kadınlık gururum, evlılıgımı sonlandırmalı.Siz olsanız ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?